Къде е стадион Варна, обещаха 2013 да е готов за мачове?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Къде е стадион Варна, обещаха 2013 да е готов за мачове?!

Мнениеот зеления » 07 ное 2014 23:47

Sole написа:Морският министър на спорта е длъжен да реши проблема със стадиона във Варна. Срамота вторият по големина град в България и родно място на българския футбол да няма стадион :oops:

+ 1 000 000 000!!!!!!!!!!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 11 ное 2014 19:42

https://www.facebook.com/pages/%D0%9E%D ... 8537072991 :

Днес представители на ръководството на Национален Фен-Клуб „Черно море“ бяха приети на среща от Марин Митев, представител на корпорацията – мажоритарен собственик на футболния клуб. Г-н Митев направи кратък отчет на свършеното до този момент и изказа категоричното си уверение, въпреки трудностите, да завърши успешно започнатия строеж на стадион „Варна“. Той ясно подчерта, че ръководената от него структура стои плътно зад ПФК „Черно море“ и няма никакво намерение да се оттегля, нещо повече – амбициите за челната шестица и евентуална атака на местата, даващи право на участие в евротурнирите, са абсолютно реални и с всички сили ще се работи в тази насока! Собственикът бе така любезен да предостави на феновете цялата информация за инвестициите, които ръководената от него корпорация е вляла и продължава да влива във Футболния Клуб и АД-то за Стадион „Варна“. От своя страна НФК „Черно море“ категорично се разграничава от появилата се в някои "сайтчета" и "групички" НЕВЯРНА информация за обединение на феновете на „Черно море“ и „Спартак“! Заявяваме, че тези публикации не отговарят на истината, а слуховете за каквато и да е форма на съюз с „каменарските приятелки“ е повече от несериозна и смешна.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 11 ное 2014 20:24

Кролик написа:https://www.facebook.com/pages/%D0%9E%D0%B1%D0%B8%D1%87%D0%B0%D0%BC-%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D0%9C%D0%BE%D1%80%D0%B5-/218537072991 :

Днес представители на ръководството на Национален Фен-Клуб „Черно море“ бяха приети на среща от Марин Митев, представител на корпорацията – мажоритарен собственик на футболния клуб. Г-н Митев направи кратък отчет на свършеното до този момент и изказа категоричното си уверение, въпреки трудностите, да завърши успешно започнатия строеж на стадион „Варна“. Той ясно подчерта, че ръководената от него структура стои плътно зад ПФК „Черно море“ и няма никакво намерение да се оттегля, нещо повече – амбициите за челната шестица и евентуална атака на местата, даващи право на участие в евротурнирите, са абсолютно реални и с всички сили ще се работи в тази насока! Собственикът бе така любезен да предостави на феновете цялата информация за инвестициите, които ръководената от него корпорация е вляла и продължава да влива във Футболния Клуб и АД-то за Стадион „Варна“. От своя страна НФК „Черно море“ категорично се разграничава от появилата се в някои "сайтчета" и "групички" НЕВЯРНА информация за обединение на феновете на „Черно море“ и „Спартак“! Заявяваме, че тези публикации не отговарят на истината, а слуховете за каквато и да е форма на съюз с „каменарските приятелки“ е повече от несериозна и смешна.

Вярвам само на последното,че иска да влезем в шестицата,за да си раздадем играчите,без това да оказва съществено влияние на класирането ни.Европа?Ко?НЕ!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 ное 2014 21:08

Има ли някой от т.н. Национален Фен-Клуб „Черно море“ да пише във форумът ни, за да му задам няколко въпросчете :mrgreen: ?

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 11 ное 2014 21:17

Veso1913 написа:Вярвам само на последното,че иска да влезем в шестицата,за да си раздадем играчите,без това да оказва съществено влияние на класирането ни.Европа?Ко?НЕ!

Аз пък вярвам само на ей това последното:
От своя страна НФК „Черно море“ категорично се разграничава от появилата се в някои "сайтчета" и "групички" НЕВЯРНА информация за обединение на феновете на „Черно море“ и „Спартак“! Заявяваме, че тези публикации не отговарят на истината, а слуховете за каквато и да е форма на съюз с „каменарските приятелки“ е повече от несериозна и смешна.

:P

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 11 ное 2014 21:28

greenpeak написа:Има ли някой от т.н. Национален Фен-Клуб „Черно море“ да пише във форумът ни, за да му задам няколко въпросчете :mrgreen: ?

Хората са ти дали линк,може там да ги питаш.Тука са само Сектор Козирка почти. :mrgreen:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 ное 2014 21:28

yavorescu, т.н. ръководство на НФК „Черно море“ им предлагам на следващият мач на тези седалки от снимката да седнат :mrgreen: .
Имам и въпроси към тези инициатори на : https://www.facebook.com/pages/Искам-нов-стадион-за-Варна/785440338179823?fref=ts
И тях не ги познавам, искам да си поговорим и с тях тук във форума :mrgreen: .

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 ное 2014 21:30

moreto vn написа:
greenpeak написа:Има ли някой от т.н. Национален Фен-Клуб „Черно море“ да пише във форумът ни, за да му задам няколко въпросчете :mrgreen: ?

Хората са ти дали линк,може там да ги питаш.Тука са само Сектор Козирка почти. :mrgreen:

Да се покажат бе колега, да ги видим кои са тези от срещата с милиардера :mrgreen: .
Аз съм много задръстен не ги знам нито едните нито другите.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 12 ное 2014 09:02

Тука ги нема :) Аз сядам доста в страни от тях
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Върни се в “Черно море”