Крисия на второ място на Евровизия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Да подкрепим Крисия и нейната песен на Евровизия

Мнениеот BadBoy » 12 ное 2014 00:22

iliyan написа:
diplomat написа:
iliyan написа:Евро какво ?! Това не го ли закриха вече ?! Песента бива , но клипа е тотален боклук.Излишно театралчене от едно лапе нагримирано ужасно !
Тези които я лансират - спомняте ли си някой вече за Маколи Кълкин а ?! НЕ !!!
Затова което гласувате са болни родителски амбиции, но щом искате унищожите едно детство - заповядайте !

Алоооооо, за твоите деца ако някой говори така, ще искаш да ги нашамариш, най-малко. :evil: Не те ли е срам, сигурно си почти на 40, а се държиш все едно си на моята възраст, глупак! :evil:

Няма как да говорят така за моите деца ! Не бих го допуснал за нищо на света моите деца да участват в такъв пошъл клип и да имат такова грозно държане !
BadBoy написа:Още един добре информирах
Как реши, че някой ще оценява клипа, че го намесваш в дискусията?

Ми тогава да бяха качили само аудио и да видим какво щяхте да разправяте за тази песньовка ;)

Ти сериозно ли/
До преди малко песента е хубава, но видеото било слабо, сега пък ако не било видеото никой няма да обърне внимание на песента.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 12 ное 2014 00:22

organzata написа:

Къде бе момко прочете,че съм писал,че е от Турция.Вероятно е от такъв произход,като се има предвид от къде идва,или още по-лошо помакиня.

Разбира се че от помашки произход, майка и се казва Ангелина, бащата - Марин, чистокръвни помаци са :lol:
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 ное 2014 00:25

Таланта няма етнос и религия, а тези деца ако можеха да избират вероятно щеше да се родят в една Франция или Германия, защо не и Русия, хем животът ще е по-хубав, хем щеше да бъдат оценени, а не оплювани само защото се казват Хасан и Ибрахим

Баси жалката нация сме.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 12 ное 2014 00:25

snakebite написа:
organzata написа:

Къде бе момко прочете,че съм писал,че е от Турция.Вероятно е от такъв произход,като се има предвид от къде идва,или още по-лошо помакиня.

Разбира се че от помашки произход, майка и се казва Ангелина, бащата - Марин, чистокръвни помаци са :lol:

Ето затова ще сме в лайн*та още 100 години. Ние сме завистливи малки човечета, които страдат от липса на ценности. Дай ни да мразим, критикуваме и да обсъждаме другите и сме номер 1
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 ное 2014 00:28

AnalBreaker написа:
HoUs4oOL написа:
diplomat написа:Сигурно, може би и ще разбера омразата към едни деца, а?

Става дума за последователност,а не за децата.
Иначе ставаш като ония,които си татуират Ботев и Левски,а вечер се напиват на песните на фики стораро и на музика наподобяваща на турски ориенталски кючеци.

Точно в тази тема става въпрос за децата ! ! ! Престани да се излагаш, че почва да ме хваща срам, че се наричаш българин. По-добре напусни като няма какво да кажеш

Децата не ме интересуват,пак ти казвам,че става въпрос за последователност,нещо,което няма как да разбереш.
Не ми харесва Турция,не ми харесват турците,не ми харесва религията им,нито пък обичаите им,затова не ми харесват и тия двамата,ето това е последователност...
Иначе той и Лютви Местан е бил дете,него Аресваш ли го?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 12 ное 2014 00:30

AnalBreaker написа:Ето затова ще сме в лайн*та още 100 години. Ние сме завистливи малки човечета, които страдат от липса на ценности. Дай ни да мразим, критикуваме и да обсъждаме другите и сме номер 1

Браво! Много точно казано. За съжаление си болезнено прав!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 12 ное 2014 00:31

HoUs4oOL написа:
AnalBreaker написа:
HoUs4oOL написа:
diplomat написа:Сигурно, може би и ще разбера омразата към едни деца, а?

Става дума за последователност,а не за децата.
Иначе ставаш като ония,които си татуират Ботев и Левски,а вечер се напиват на песните на фики стораро и на музика наподобяваща на турски ориенталски кючеци.

Точно в тази тема става въпрос за децата ! ! ! Престани да се излагаш, че почва да ме хваща срам, че се наричаш българин. По-добре напусни като няма какво да кажеш

Децата не ме интересуват,пак ти казвам,че става въпрос за последователност,нещо,което няма как да разбереш.
Не ми харесва Турция,не ми харесват турците,не ми харесва религията им,нито пък обичаите им,затова не ми харесват и тия двамата,ето това е последователност...

Като дете бил ли е престъпник? Ако от малък е бил крадец, добре. Тези деца крадци ли са, мошеници ли са, по-лоши ли са от другите деца? :shock:

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 12 ное 2014 00:32

snakebite написа:
organzata написа:

Че какво общо имат имената,имам познат Ангел а е българомохамеданин(помак той сам си признава) от Джебел.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 ное 2014 00:39

diplomat написа:
HoUs4oOL написа:Децата не ме интересуват,пак ти казвам,че става въпрос за последователност,нещо,което няма как да разбереш.

Като дете бил ли е престъпник? Ако от малък е бил крадец, добре. Тези деца крадци ли са, мошеници ли са, по-лоши ли са от другите деца? :shock:

Циганина от ДПС беше просто пример,изречението преди него е смисъла на поста.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 12 ное 2014 00:48

AnalBreaker написа:
snakebite написа:
organzata написа:

Ето затова ще сме в лайн*та още 100 години. Ние сме завистливи малки човечета, които страдат от липса на ценности. Дай ни да мразим, критикуваме и да обсъждаме другите и сме номер 1

Слагам чалмата,и идвам у вас поря сестра ти майка ти и баба ти с баклава ли ще ме почерпиш за тая мъжка постъпка.

Върни се в “Архив”