Стига мустаката демагогия!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Тодор Батков да продаде клуба?

Да
133
57%
Не
100
43%

Общо гласове: 233

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Батков потвърди: Увеличаваме капитала на Левски

Мнениеот diplomat » 11 ное 2014 19:40

Мистри написа:
diplomat написа:
Мистри написа:
pampi написа:Баси, някои тука си помислиха, че " увеличаваме капитала на Левски" значи "влизат свежи пари в Левски"... :lol:
Човекът си го мести от единия крачол в другия. Вместо клубът да му дължи пари, той апортира задълженията вътре и вдига цената на ПФК-то с няколко десетки милиона...Имаше тук някои дето обясняваха, как щял да се откаже от вземанията си... тръцки...Вече клубът наистина става непродаваем...Баси тариката, той продължава да ги работи, а те продължават да му вярват. Верно, че има робство, не може да изгоните ВКР-то пожизнено, ако успее да врътне тая далавера... 8-)

Бре ти добре ли си?
Мислиш се за най-умния, обяснявайки всеизвестни неща. :lol: Тея номера от селски вечеринки минават само при вас У хоремаго.
Вие не си гледате празната копаня, за Левски се загрижили.Кой на кого вярва личи от отношението ви към сашетата дето единия го гонихте с бутилки а сега му лижете шлифера.И такива ще ни учат .
А борат няма да си тръгне , докато не се реши какво ще става с един друг човек и с едни други пари.

Нещо по-конкретно, че вече никой не вярва на такива недосмислици. 8-)

Ти кой си за да ти давам обяснения за Левски? Сменил си клубната принадлежност? Че и оценки ми даваш?

Не , просто си поредния ,който се опитва да провокира , а после доносничи.

Хората "по-навътре" в клубните дела знаят или поне се досещат за кого иде реч.

И какъв е проблемът да кажеш кой точно е този човек? :? Иначе не виждам какви оценки съм ти дал, явно го караш на самооценка. 8-)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 ное 2014 19:45

Общо взето не е казал нищо, което не беше излязло като информация в медиите. :)
А дали е за добре, или е за лошо - зависи от гледната точка.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 ное 2014 19:56

zlatan написа:може ли някой да обясни съвсем нормално и трезво,но не като футболен фен а като икономист за това което Тодор днес е приказвал.Наистина не разбирам от финанси,апортиране,споменава се 2006-2007 година.Реални ли са тези дългове 35-36 млн .книжа ли са какво са.Бллагодаря ви.

Дълговете всъщност не са реални, а са само счетоводни или казано по друг начин Тодор Батков дължи пари на Тодор Батков. :) Затова той увеличава капитала чрез непарична (апортна) вноска, която съответства на задълженията на клуба към самия него. Т.е. Батков придобива акции срещу задълженията си.
Не съм гледал и слушал какво е говорил, но 2006 - 2007г. най-вероятно се споменава заради това, че тогава клубът регистрира сериозна печалба, но тя не е разпределена като дивиденти за акционерите и е осчетоводена като неразпределена печалба. С нея може да се покрият загубите от предходните години, преди текущата 2014г.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 11 ное 2014 20:43

Tommi написа:
zlatan написа:може ли някой да обясни съвсем нормално и трезво,но не като футболен фен а като икономист за това което Тодор днес е приказвал.Наистина не разбирам от финанси,апортиране,споменава се 2006-2007 година.Реални ли са тези дългове 35-36 млн .книжа ли са какво са.Бллагодаря ви.

Дълговете всъщност не са реални, а са само счетоводни или казано по друг начин Тодор Батков дължи пари на Тодор Батков. :) Затова той увеличава капитала чрез непарична (апортна) вноска, която съответства на задълженията на клуба към самия него. Т.е. Батков придобива акции срещу задълженията си.
Не съм гледал и слушал какво е говорил, но 2006 - 2007г. най-вероятно се споменава заради това, че тогава клубът регистрира сериозна печалба, но тя не е разпределена като дивиденти за акционерите и е осчетоводена като неразпределена печалба. С нея може да се покрият загубите от предходните години, преди текущата 2014г.

Имаш убииствена логика,значи аз си купувам да речем къща.правя як ремонт,харча пари и ако реша да я продам,трябва аз да си я платя сам на себе си,защото аз съм направил тези разходи....Такова нещо и Лупи не може да измисли... :)
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 ное 2014 20:46

bastuna2003 написа:

Левски към днешна дата струва 7 млн и има 30 млн задължения към Батков. Сега за да не дължи Левски тези пари, се записват към капитала на клуба, Левски вече няма задължения към Батков, обаче вече струва 37 млн. Ако някой иска да купи клуба иска не иска трябва да извади 37 млн да се махне Батков. :mrgreen:

Я пак,това е нещо ново. аз винаги си мислих,че всеки един продукт ( в това число и една компания(ФК Левски)) струва толкова,колкото някой е готов да плати за него. До момента Т.Батков беше собственик на 91% от акциите,след апортиранещо ще стане собственик приблизително на 99%. С апортирането ,реално Т.Батков се отказва от задълженията на ФК Левски към него,за това може да има две причини:
1. Правилата на УЕФА го налагат,не че има някаква сериозна опасност Левски да участва в ЕКТ ;) .
2. Подготвя се продажба на част от акциите-никой няма да закупи акции в Левски ,докато тегнат задължения от 30 млн лева,а среещу тях получава нищо. След апортирането Т.Батков има шанс да продаде част от акциите и да вземе нещо за тях в противен случай нямаше да вземе нещо.
Нещо сънувах,че единия от спонсорите на Левски ,ще поеме доста по-сериозни ангажименти към клуба :) . :) :)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 11 ное 2014 20:55

Megatron_69 написа:
Tommi написа:

Имаш убииствена логика,значи аз си купувам да речем къща.правя як ремонт,харча пари и ако реша да я продам,трябва аз да си я платя сам на себе си,защото аз съм направил тези разходи....Такова нещо и Лупи не може да измисли... :)

Не, просто ти нищо не си разбрал. :lol:

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 11 ное 2014 20:58

Батков ако си тръгне, отборчето ви отива в окръжните групи и скоро професионален футбол ще гледате само по телевизията или на "Армията". На Баждеков на човека му се плачеше, че труда му е недооценен от гугутките.
Я си стойте на задниците, като нямате пет лева в джоба. Частични собственици на нищото !!!

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 11 ное 2014 21:09

[center]Батков: "Бойко Борисов е най-големият радетел за доброто на Левски"[/center]

Аз се чудех защо Левски са цъфнали и вързали през последните години. Сега разбрах ! :lol:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 11 ное 2014 21:24

diplomat написа:
Megatron_69 написа:
Tommi написа:

Не, просто ти нищо не си разбрал. :lol:

То ние и от КТБ нищо не разбирахме,а къде е сега банката-в отвъдното....
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 ное 2014 21:28

Megatron_69 написа:Имаш убииствена логика,значи аз си купувам да речем къща.правя як ремонт,харча пари и ако реша да я продам,трябва аз да си я платя сам на себе си,защото аз съм направил тези разходи....Такова нещо и Лупи не може да измисли... :)

Не мога да те разбера.

Върни се в “Левски”