Любо,моля те! Върви си!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ПЕНЕВ СМЕШЕН СИ

Мнениеот blue avalanche » 29 ное 2009 14:16

delqnski47 написа:Много повърхностно разсъждавате да знаете!Пенев избра тия футболисти,защото толкова е бюджета на отбора в момента!Той не може да вземе в състава си суперсилни играчи,защото в момента няма пари!!!!!!!!!Толкова ли е трудно да го разберете това???Пенев искаше и някакви перли от чубина но за това трябва и ПАРИ!Стига сте викали ''Пенев смешен си'',защото много фенове тук не само че са смешни,но и приказват без да знаят!

Ми като нямаш бюджет,не значи,че трябва да взимаш играчи от кол и въже.А за "перлите от чужбина"-той не ходи ли чак до Парагвай и не докара ли "жестоките" парагвайци?Те да не са дошли за жълти стотинки?

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Любо,моля те! Върви си!

Мнениеот Кашчей » 29 ное 2009 14:53

Владо_ЦСКА написа:Любо със сигурност има място в ЦСКА,но не като старши треньор.

Любо вече беше в ЦСКА, като президент и видяхме какво направи.Сега, като какъв му е мястото, защото се видя, че и за треньор не става, за селекционер(скаут) също?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 29 ное 2009 17:40

Напълно съм съгласен с теб. Този може да е голям цесекар но за треньор на ЦСКА не става. Да ходи да се научи и тогава да заповяда.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Пенев ЦСКА не е училище за треньори.

Мнениеот etgecata1 » 29 ное 2009 17:49

Не мога да разбера тези който все още защитават Пенев. Аз нямам нищо против личността Пенев, а към треньора Пенев. Докога ще ни мъчи с постояните експерименти със състава? Докога ще пуска тези недоразумения Бранеков, Св. Петров, Мигел и да не ги изреждам всичките. Само той ли не разбра че с тия некадърници ние важен мач не можем да вземем? Доказа и че е "СУПЕР ТАКТИК" и в мача с ЛОКО СФ, когато с човек повече 10 мин. преди края той пуска централен защитник???
Докога ЦСКА ще е толкова жалък: мачовете с МИНЬОР; ЛИТЕКС; СВИЛЕНГРАД, вчерешния с ЧЕРНО МОРЕ и т. н...
И всеки път все някой друг му е виновен... Той винаги е безгрешен...
Господин Пенев аз като превърженик на ЦСКА не желая да наблюдавам моят любим отбор толкова жалък. На Вас този ЦСКА щом ви харесва, на мен този жалък и слаб ЦСКА въобще не ми харесва. Ама въобще...
Господин Пенев ЦСКА не е училище за треньори. Научете се някъде другаде и тогава заповядайте в най-великия клуб...
Титан дано да разбере по-скоро че с този треньор сме обречени. Иначе и в тройката няма да влезем...
[/size]
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 30 ное 2009 14:47

И аз така. Какво толкова прави Пенев ? След толкова неубедителни игри е време да го смените. Ако това наистина според него е правия път и той се е насочил натам, давайте. Ако това е брилянтна игра, давайте. Не става само с първо "е не играем, не бием" и после "доволен съм, страхотни сме, немахме шанс". Не става така. Правите грешката на Достанич - чакате да затънете, та в последния момент да ви подръпнат. Ако останете с Пенев и пролетта, просто битката ще е Левски - Литекс и Бог знае с колко ще паднете на вечното дерби. Ако така играете, разбира се. Вие добре ще продавате, ама то по-лесно се продава от колкото купува.

Със здраве !
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 30 ное 2009 15:12

Да бе ,много защитници на тоя Пенев!Аз така преди 2-3 месеца си бях направил една регистрация и влизах в говеждия клуб да хваля Достанич и да пиша ,че се иска време да се сработи отбора ,а после започнах да пиша ,че не тренера е виновен ,а играчите са боклуци.Голям мерак имах да им остане поне 2-3 години.Та в тоя аспект се чудя ,дали зашитниците на Пенев не са маскирани говежди индивиди!
Изображение

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 30 ное 2009 17:35

И аз си мисля че повечето който защитават Пенев са левскари. Не може на един истиски цесекар да му харесва този жалък, безидеен и слаб ЦСКА. ЦСКА е над всичко-не започва и не завършва с Пенев.

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 01 дек 2009 02:16

Любо за мен е най-добрия треньор и при него съм гледал най-силния ЦСКА за последните 10 години. Как го направи само той си знае. За съжаление момчетата се разлигавиха отдадоха се на пиячка и удоволствия, видяха се в пари и тръгнаха скандали, слаби резултати и тн. Любо е много точен при него има ред и дисциплина, но ръководството глези много играчите, а Любо иска да има повече глоби и наказания и стават разминавания, та за тва не вървят нещата. Според мен само с дисциплина 90% от нещата ще се изгладят.
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 06 дек 2009 22:59

С тоя треньор няма как да станем шампиони. След днешния мач съм напълно сигурен в това. Не може на Армията да играем 70 мин с 3 централни защитника. То да не играем с Барса ? Поредния треньорско безумие на Пенев. И докога бе Любо ще ни мъчиш с тоя нещастник Мигел? Докога с тези твой безкрайни експерименти? Докато пак изпуснем титлата ли? Ходи си в Испания и се учи там...

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 06 дек 2009 23:58

zalozite написа:Любо за мен е най-добрия треньор и при него съм гледал най-силния ЦСКА за последните 10 години. Как го направи само той си знае. За съжаление момчетата се разлигавиха отдадоха се на пиячка и удоволствия, видяха се в пари и тръгнаха скандали, слаби резултати и тн. Любо е много точен при него има ред и дисциплина, но ръководството глези много играчите, а Любо иска да има повече глоби и наказания и стават разминавания, та за тва не вървят нещата. Според мен само с дисциплина 90% от нещата ще се изгладят.

Приятел ти явно не разбираш от футбол щом казваш ,че това е най силния ЦСКА в последните 10 години !!!
ПО слаб и безобразно играещ отбор не сме имали никога ,не казвам ,че цялата вина е в Пенев, но да кажеш ,че това е най добрия ни отбор в последните 10 години е тъпо !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”