Защо някой трябва да живее еди къде си?
Имам странното усещане, че теб те е страх от свободата.
Света от неговото основаване винаги е вървял и стремил към едно единствено нещо, свобода и по-добър живот и ако същите ги открия за себе си в Ботсвана ще отида там да живея.
Превратът на 10 ноември и сделката между Горбачов и Буш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Превратът на 10 ноември и сделката между Горбачов и Буш
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
BadBoy написа:Защо някой трябва да живее еди къде си?
Света от неговото основаване винаги е вървял и стремил към едно единствено нещо, свобода и по-добър живот и ако същите ги открия за себе си в Ботсвана ще отида там да живея.
Аз съм си харесал Уругвай
Последна промяна от CTAHKO на 11 ное 2014 00:04, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:От трагично по-трагично еМоже да ти се струва нереално, ама колегите и колежките ми м/у 20-25 години не знаят, кой е автора на "До Чикаго и назад"
После реших да пробвам с нещо по-елементарно и ги питах за автора на "Тримата мускетари"...и това не знаеха
Почнах да ги бъзикам и за "Граф Монте Кристо". Тук пък се оказа, че всички са я чели, ама никой не знае, кой е автора
Аз съответно веднага се вклиних и ги питах кой том са чели, първият или втория. Не знаеха че има втори том
Накрая ми се зададе екзистенциалният въпрос "Какъв е смисъла да се чете", след който се отказах от по-нататъшна дискусия
Та това са съвременните деца на демокрацията
Колежките ти четат Паулу Коелю, не ги мятай толкова назад във времето. И защо позволяваш да се развива Култ към личността тук
CTAHKO написа:fcb_bg написа:Спри 5 хлапета на улицата и ги питай какво правят в час, задай им 5 тъпи въпроса от историята, един абзац от известно стихотворение на Левски да кажат. Аз ли да те уча как да разбереш какво е състоянието на образователната ни система?
Ще ти кажа - трагично е. Питай жена си дали е така. Ако нямаш по-важни въпроси към нея, де.
От трагично по-трагично еМоже да ти се струва нереално, ама колегите и колежките ми м/у 20-25 години не знаят, кой е автора на "До Чикаго и назад"
После реших да пробвам с нещо по-елементарно и ги питах за автора на "Тримата мускетари"...и това не знаеха
Почнах да ги бъзикам и за "Граф Монте Кристо". Тук пък се оказа, че всички са я чели, ама никой не знае, кой е автора
Аз съответно веднага се вклиних и ги питах кой том са чели, първият или втория. Не знаеха че има втори том
Накрая ми се зададе екзистенциалният въпрос "Какъв е смисъла да се чете", след който се отказах от по-нататъшна дискусия
Та това са съвременните деца на демокрацията
Аз бях в трети клас в Русия и исках да си взема книги за четене от училищната библиотека(не ми се мисли как е сега в училищните библиотеки) Библиотекарката ми каза, че може да вземат книги от петокласник нагоре. Аз викам, че съм в 5-ти еди-кой си. Обаче, дъщеря й стоеше до нея, и вика "Ти не си от на;ия клас". Баси късмета, от всички 5-ти класове, аз нейния казах.
Както и да е, записах се в библиотеката и си вземах книги. Още един разбит мит за гадния ред в Русия по време оно за тоталния контрол и как това можело и онова не можело.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
"Свободата, Санчо" е по-познат рефрен от реклама на салам в България.
Свободата, Санчо... е в салама.
Русофили и салам...Те това е
Знаех си,че "Дон Кихот"...не би ангажирал вниманието на комунистическия человек(в футляре)..
smoothc написа:Та това са съвременните деца на демокрацията...
А кои бяха радетелите на тази демокрация? Нека първо отговорим на този въпрос![]()
И отново ще повторя:Който иска да учи и да се образова,ще намери и начин!
Тука си прав. Много се радвам, че когато е трябвало да уча съм учил. Иначе щях да заприличам на голяма част от тукашните форумни кибици. Необразовани, безработни и бедни. Вечно мрънкащи, вечно търсещи някаква конспирация спрямо тях, вечно търсещи под телето вол. Въпреки това, има една изгода от такива като тях. Това е да може да им се присмиваме ние образованите и хората с пари.
В мое лице, държавата ни ще изгуби един истински патриот...
Псевдопатриот(русофил)...ако обичаш,назовавай нещата с истинските им имена!
Просто за протокола
smoothc написа:В мое лице, държавата ни ще изгуби един истински патриот...
Псевдопатриот(русофил)...ако обичаш,назовавай нещата с истинските им имена!
Просто за протокола
Това означава ли, че за псевдопатриотите (американофили) се отнася същото ?
BadBoy написа:Защо някой трябва да живее еди къде си?
Точно заради токова мислене родителите си плащат почти всичко още от първи клас. Като малък искаш държавата да има отговорност към теб, после като пораснеш ти й биеш шута. С какво допринасяш за развитието на държавата от Ботсвана?
Последна промяна от fcb_bg на 11 ное 2014 00:17, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Messi_fan написа:smoothc написа:Та това са съвременните деца на демокрацията...
А кои бяха радетелите на тази демокрация? Нека първо отговорим на този въпрос![]()
И отново ще повторя:Който иска да учи и да се образова,ще намери и начин!
Тука си прав. Много се радвам, че когато е трябвало да уча съм учил. Иначе щях да заприличам на голяма част от тукашните форумни кибици. Необразовани, безработни и бедни. Вечно мрънкащи, вечно търсещи някаква конспирация спрямо тях, вечно търсещи под телето вол. Въпреки това, има една изгода от такива като тях. Това е да може да им се присмиваме ние образованите и хората с пари.
Във Вас ми е надеждата
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване