Превратът на 10 ноември и сделката между Горбачов и Буш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Превратът на 10 ноември и сделката между Горбачов и Буш

Мнениеот smoothc » 10 ное 2014 23:36

Колега,Siegfried,специален поздрав с любимата ми песен на Rammstein.
Лека вечер!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6ZdQ3w3_nuE[/youtube]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 10 ное 2014 23:38

smoothc написа:Колега,Siegfried специален поздрав,с любимата ми песен на Rammstein.
Лека вечер!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6ZdQ3w3_nuE[/youtube]

Благодаря, колега ;)

Това пък е моята любима -

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hjj-LGxWt6E[/youtube]

Лека и от мен :!:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 ное 2014 23:41

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=z9FmOc0ofGc[/youtube]
Лека нощ, момци! 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 ное 2014 23:43

fcb_bg написа:Спри 5 хлапета на улицата и ги питай какво правят в час, задай им 5 тъпи въпроса от историята, един абзац от известно стихотворение на Левски да кажат. Аз ли да те уча как да разбереш какво е състоянието на образователната ни система?
Ще ти кажа - трагично е. Питай жена си дали е така. Ако нямаш по-важни въпроси към нея, де.

От трагично по-трагично е 8-) Може да ти се струва нереално, ама колегите и колежките ми м/у 20-25 години не знаят, кой е автора на "До Чикаго и назад" :) После реших да пробвам с нещо по-елементарно и ги питах за автора на "Тримата мускетари"...и това не знаеха :) Почнах да ги бъзикам и за "Граф Монте Кристо". Тук пък се оказа, че всички са я чели, ама никой не знае, кой е автора :lol: Аз съответно веднага се вклиних и ги питах кой том са чели, първият или втория. Не знаеха че има втори том :lol: Накрая ми се зададе екзистенциалният въпрос "Какъв е смисъла да се чете", след който се отказах от по-нататъшна дискусия :lol: Та това са съвременните деца на демокрацията :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 ное 2014 23:45

CTAHKO написа:
fcb_bg написа:Спри 5 хлапета на улицата и ги питай какво правят в час, задай им 5 тъпи въпроса от историята, един абзац от известно стихотворение на Левски да кажат. Аз ли да те уча как да разбереш какво е състоянието на образователната ни система?
Ще ти кажа - трагично е. Питай жена си дали е така. Ако нямаш по-важни въпроси към нея, де.

Може да ти се струва нереално, ама колегите и колежките ми м/у 20-25 години не знаят, кой е автора на "До Чикаго и назад" :) После реших да пробвам с нещо по-елементарно и хи питах за автора на "Тримата мускетари"...и това не знаеха :) Почнах да ги бъзикам и за "Граф Монте Кристо". Тук пък се оказа, че всички са я чели, ама никой не знае, кой е автора :lol: Аз съответно веднага се вклиних и ги питах кой том са чели, първият или втория. Не знаеха че има втори том :lol: Накрая ми се зададе екзистенциалният въпрос "Какъв е смисъла да се чете", след който се отказах от по-нататъшна дискусия :lol: Та това са съвременните деца на демокрацията :lol:

Това може да са само чалгари, чалгата ни съсипа отвсякъде. :evil:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 10 ное 2014 23:45

Ще ти кажа - трагично е.

В такъв случай...по-важното е да се потърси причината/причините за това състояние(което в интерес на истината...ми се струва леко хиперболизирано от твоя страна),но както казах и по-горе:"Който иска да се обучава,ще намери и начин"!
Който не иска...дори и най-добрата образователна система,не може да промени нещата.
Свободата,Санчо...е едно от най-ценните блага".
Поздрави и лека вечер!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 ное 2014 23:48

BadBoy написа:Как точно ни точи мозъците?
Тоя псевдопатриотизъм с който ни промиваха отдавна му мина времето.
Ти неразбрали до момента, че аз се интересувам за себе си и не ме вълнуват Русии, Америки и подобни?
Аз искам за себе си и децата ми най-доброто и отивам там където ми го предлагат.
Разлика между минало преди 1989 и днес, че тогава и да желаеш да се развиваш никой не ти позволяваше.

Аз неотирчам на 100% всичко преди 1989, но времето днес ми е дало и дава повече, а който не му харесва има пълната свобода да си избере да живее където иска.

Как - ей така. Отиват и не се връщат. Псевдопатриотизъм било, ама целия свят бил възхитен от 25-годишнината в Берлин. Обаче тук идват некви(пак немци) и не не питат искаме или не, ама да съборим оградата с Турция. Що е изградена, не ги занимавай. Па че в България на националните празници не се усеща никакъв дух, еви му майката. Турчина над магазина си сложил турското знаме, аз минавам с рейса на екскурзията и всички цъкат с език и казват какви патриоти били турците. нашия патриотизъм къде е? Подчинен е на евроатлантическите ценности. По-важно е дали ще пуснем еврохимна в парламента и училището, отколкото, че гледам опърпан от вятъра и плачещ за смяна национален флаг. В Турция, нашия, опърпан червен плат да видиш е адски късмет. За 25г. ни знаме, ни празник (освен да пийнем) нищо не ни топли и трогва. даже и по изборите като питам защо гласува за този и ли онзи, хората се затрудняват да ми отговорят.
Избирай си свободата.
Последна промяна от fcb_bg на 10 ное 2014 23:54, променено общо 2 пъти.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 ное 2014 23:52

smoothc написа:
Ще ти кажа - трагично е.

В такъв случай...по-важното е да се потърси причината/причините за това състояние(което в интерес на истината...ми се струва леко хиперболизирано от твоя страна),но както казах и по-горе:"Който иска да се обучава,ще намери и начин"!
Който не иска...дори и най-добрата образователна система,не може да промени нещата.
Поздрави и лека вечер!

"Свободата, Санчо" е по-познат рефрен от реклама на салам в България.
Много си далече от нещата, лягай си спокоен. Само преди това си избери цвета на новото БМВ. Може па за това и да си говориш с жена ти.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 ное 2014 23:53

smoothc написа:
Ще ти кажа - трагично е.

Поздрави и лека вечер!

Свободата, Санчо... е в салама 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 10 ное 2014 23:54

Та това са съвременните деца на демокрацията...

А кои бяха радетелите на тази демокрация? Нека първо отговорим на този въпрос :)
И отново ще повторя:Който иска да учи и да се образова,ще намери и начин!

Върни се в “Свободна зона”