Превратът на 10 ноември и сделката между Горбачов и Буш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Превратът на 10 ноември и сделката между Горбачов и Буш

Мнениеот Балкански Орел » 10 ное 2014 22:12

sin4ec написа:Не е като да фалираш държавата ТРИ пъти, да си дадеш целия златен резерв на СССР и да се самопредложиш за 16-та съветска кочина, нали?

Добре де - без последното, щото такава сме си били така или иначе.

И никой не е дошъл нас да ни съсипе - ние сами сме си виновни, или по-точно червеният елит, който изобщо не си е отивал, а продължава да драпа към властта :evil: :evil: :evil:

Той, че не си е отивал не си е, ама ти би ли ми казал какво прави Бойко в САЩ преди всяка важна стъпка която предприема ?

Всичко е много просто, онези червените от преди сега вместо да лижат на Русия, лижат на САЩ и Израел.Европа въобще не я споменавам, тя е безгласна буква на САЩ.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 10 ное 2014 22:12

diplomat написа:
Siegfried написа:
Балкански Орел написа:
dunavfc написа:Защо им е на тия две сили да унищожат един беден, мизерен и малък народ като нашият ? Каква е логиката ? Какво им пречим ? Какво не им позволяваме да правят ?

Няма как да знам с какво точно им пречим.Аз и много хора мислят, че елита не обича православните народи, а ние конкретно защото сме и бивша комунистическа страна, едва ли не приятели на Русия.А и няма как да ни обичат, защото тяхната цел е "Световен контрол" чрез смесване на народите и загуба на етническата идентиченост, защо така не харесват патриотични партии ? Всичко е с цел един ден цяла Европа да е под едно правителство без нации.
И не вярвам на тезата, че само защото са ни продажни и некадърни политиците сме на този хал.Има причина ние да сме най-бедната и деградирала нация в Европа.
Всички виждаме как едно малцинство нарочно се стимулира да се размножава, как българите бягат и как се подменят ценностите ни.
Аз гледам фактите и няма нито един показател, който да се е подобрил през демокрацията.

Ми да извикаме Шеймъс да ни спаси, а ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Най-много да ударим няколко бири с него :lol:

Мани,мани... че сега РУСНАКЪТ Русев (наш'та майна Миро) го би и превзе федерацията с руското знаме в ръка :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 10 ное 2014 22:13

Siegfried написа:Аз тая тема ще я оставя, ама СТАНКО няма да остави конспиративните теми и ще продължи да виси тук и да си губи своето, а и вашето време :mrgreen: Кой е истинският губещ в случая ?

Яко ви е бръкнал СТАНКО. Ще има да квичите до утре. :mrgreen: :mrgreen: 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 ное 2014 22:15

Siegfried написа:
diplomat написа:
Siegfried написа:
Балкански Орел написа:
dunavfc написа:Защо им е на тия две сили да унищожат един беден, мизерен и малък народ като нашият ? Каква е логиката ? Какво им пречим ? Какво не им позволяваме да правят ?

Няма как да знам с какво точно им пречим.Аз и много хора мислят, че елита не обича православните народи, а ние конкретно защото сме и бивша комунистическа страна, едва ли не приятели на Русия.А и няма как да ни обичат, защото тяхната цел е "Световен контрол" чрез смесване на народите и загуба на етническата идентиченост, защо така не харесват патриотични партии ? Всичко е с цел един ден цяла Европа да е под едно правителство без нации.
И не вярвам на тезата, че само защото са ни продажни и некадърни политиците сме на този хал.Има причина ние да сме най-бедната и деградирала нация в Европа.
Всички виждаме как едно малцинство нарочно се стимулира да се размножава, как българите бягат и как се подменят ценностите ни.
Аз гледам фактите и няма нито един показател, който да се е подобрил през демокрацията.

Мани,мани... че сега РУСНАКЪТ Русев (наш'та майна Миро) го би и превзе федерацията с руското знаме в ръка :mrgreen:

Вместо руснаците да ги пишат българи, те правят обратното... :x Толкова е успешна съветската заблуда, че видиш ли, българският народ би бил нищо без руския, а то е точно обратното. 8-)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 10 ное 2014 22:16

Е,така е...За русофилите е характерно,че винаги гледате,но никога не виждате :)

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 10 ное 2014 22:17

diplomat написа:
Siegfried написа:
diplomat написа:
Siegfried написа:
Балкански Орел написа:

Вместо руснаците да ги пишат българи, те правят обратното... :x Толкова е успешна съветската заблуда, че видиш ли, българският народ би бил нищо без руския, а то е точно обратното. 8-)

То се знае ;) На дясната му ръка обаче ясно се вижда татуировката му с картата на България, обагрена в цветовете на нац. ни знаме :!:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 10 ное 2014 22:20

Messi_fan написа:
Siegfried написа:Аз тая тема ще я оставя, ама СТАНКО няма да остави конспиративните теми и ще продължи да виси тук и да си губи своето, а и вашето време :mrgreen: Кой е истинският губещ в случая ?

Яко ви е бръкнал СТАНКО. Ще има да квичите до утре. :mrgreen: :mrgreen: 8-)

Надали.Каквото трябваше, беше написано. Който има поне малко мозък в главата си, може да отсъди. Който не може - пуска тъпи провокативни съобщения.
Отивам да спя, понеже утре съм на работа. Лека нощ на всички - както на запазилите човешкото в себе си, така и на тримата рубладжии с петнайсетте ника.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 ное 2014 22:21

smoothc написа:

Там ви е проблема, че като се уредите малко живота и си мислите, че проблеми няма.
Хайде да започнем от основата на всяко нещо - обучението. Би ли бил така добър...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 10 ное 2014 22:21

smoothc написа:

И какво ми е русофилското ? Слушам (понякога), гледам (често) , мисля и да карам скоро такова американско произведение.
От Съветските неща са ми интересни само автомобилите и жените им.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 10 ное 2014 22:22

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gLW7uOucCtA[/youtube]

:!: :!: :!:

Върни се в “Свободна зона”