Превратът на 10 ноември и сделката между Горбачов и Буш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: Превратът на 10 ноември и сделката между Горбачов и Буш

Мнениеот костенурк » 10 ное 2014 20:27

CTAHKO написа:
BadBoy написа:Кой, какво, как и защо ми е все тая, зная, че днес живея по-добре, отколкото преди 1989, останалото е приказки за хора които си нямат работа.

1989-та година на колко годинки си бил ;) Какво се правиш ;) Нямаш един работен ден преди 89-та, ами бил живял по-добре сега ;) Хайде не на нас тия ;) Тия ги приказвай на желвата и другия пловдивски бастун. Те поне са елементарни и ще ти се вържат без да се замислят 8-)

всеки свободомислещ живее по добре когато няма комунизъм ма станке,тука не става въпрос за пари :) ама ти си родена за платена робиня и ти са трудни за проумяване някой неща от живота 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 10 ное 2014 20:29

CTAHKO написа:
BadBoy написа:Кой, какво, как и защо ми е все тая, зная, че днес живея по-добре, отколкото преди 1989, останалото е приказки за хора които си нямат работа.

1989-та година на колко годинки си бил ;) Какво се правиш ;) Нямаш един работен ден преди 89-та, ами бил живял по-добре сега ;) Хайде не на нас тия ;) Тия ги приказвай на желвата и другия пловдивски бастун. Те поне са елементарни и ще ти се вържат без да се замислят 8-)

Обожавам когато някой си прави изводи за другите на база някакви негови разсъждения без да знае абсолютно нищо за човека отсреща, действие присъщо на троловете.
Дерзай Станко, дерзай.
Не е трудно да прозре човек, че не ме интересуват ни руснаци, ни еврей, ни янки и подобни пиянки.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 ное 2014 20:30

diplomat написа:
CTAHKO написа:

1989-та година на колко годинки си бил ;) Какво се правиш ;) Нямаш един работен ден преди 89-та, ами бил живял по-добре сега ;) Хайде не на нас тия ;) Тия ги приказвай на костенурката и другия пловдивски бастун. Те поне са елементарни и ще ти се вържат без да се замислят 8-)

Не че нещо, ама ти смяташ, че няма хора, които живеят по-добре в момента, а тези, които го правят, са престъпници, така ли? Лично за мен, това не е така, в момента можеш да постигнеш много повече от навремето, но трябва да се бориш много повече също. ;) 8-)

Не, смятам че точно този потребител няма ни най-малка представа как се е живяло през 1989-та година ;) Смятам че и точно това съм написал ;)

П.П. Според теб "евреЙ" написано в множествено число, от поколението учило преди 89-та или след 89-та се пише 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 10 ное 2014 20:35, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 ное 2014 20:31

костенурк написа:
CTAHKO написа:

всеки свободомислещ живее по добре когато няма комунизъм ма станке,тука не става въпрос за пари :) ама ти си родена за платена робиня и ти са трудни за проумяване някой неща от живота 8-)

Тогава работи без пари бе, момче ;) Аз нямам такива проблеми и скрупули 8-) И преди си бях добре, и сега съм си добре 8-)

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 10 ное 2014 20:33

fcb_bg написа:
wannabe написа:
костенурк написа:на този ден САЩ смачка съветските клошари завинаги :) който е тръгнал срещу щатите добро не е видял,те са господарите на света.те решават кой ще има пари и кой ще яде бомби 8-) наздраве на всички демократи да живее България

Доживя да си прав и ти един път! А този Станко е доста заблудено парче щом вярва на това!
И да хората забравят що е туй комунизъм, защото човекът е така устроен, че да не помни несгодите! 8-) 8-)

По-голяма тъпотия от болднатата можеш ли да измислиш тази вечер?

Ти лошите неща спомняш ли си ги? Като на пример още от 85-та да няма стоки от първа необходимост :oops: Баща ми е бил в ГУМ ли е ЦУМ ли е в Москва и е имало празни рафтове... единствената причина да не ги снима е страх да не го задържат :evil:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 10 ное 2014 20:34

CTAHKO написа:
костенурк написа:
CTAHKO написа:

1989-та година на колко годинки си бил ;) Какво се правиш ;) Нямаш един работен ден преди 89-та, ами бил живял по-добре сега Хайде не на нас тия Тия ги приказвай на желвата и другия пловдивски бастун. Те поне са елементарни и ще ти се вържат без да се замислят

всеки свободомислещ живее по добре когато няма комунизъм ма станке,тука не става въпрос за пари :) ама ти си родена за платена робиня и ти са трудни за проумяване някой неща от живота

Тогава работи без пари бе, момче ;) Аз нямам такива проблеми и скрупули 8-) И преди си бях добре, и сега съм си добре 8-)

нали ти казах че не става въпрос за пари ма,станке :) :lol: после като ти кажа че си елементарна и плиткоумна се обиждаш а аз получавам бан
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 ное 2014 20:35

костенурк написа:
CTAHKO написа:

Ти ли говориш за пари, костенурке? Точно ти ли?
Вашият "строеж" без пари ли започнаха да го правят? Сега, като няма пари, какво правят?
Смешник!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 ное 2014 20:35

wannabe написа:
fcb_bg написа:
wannabe написа:
костенурк написа:на този ден САЩ смачка съветските клошари завинаги :) който е тръгнал срещу щатите добро не е видял,те са господарите на света.те решават кой ще има пари и кой ще яде бомби 8-) наздраве на всички демократи да живее България

Доживя да си прав и ти един път! А този Станко е доста заблудено парче щом вярва на това!
И да хората забравят що е туй комунизъм, защото човекът е така устроен, че да не помни несгодите! 8-) 8-)

Ти лошите неща спомняш ли си ги?

Да. Все пак не съм постоянно надрусан наркоман и да виждам всичко розово и да ми е винаги хепи.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 10 ное 2014 20:35

CTAHKO написа:

Я пак? 15 години за Лада :lol: Салам кучешка радост :lol: :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 ное 2014 20:36

wannabe написа:
fcb_bg написа:
wannabe написа:

Ти лошите неща спомняш ли си ги? Като на пример още от 85-та да няма стоки от първа необходимост :oops: Баща ми е бил в ГУМ ли е ЦУМ ли е в Москва и е имало празни рафтове... единствената причина да не ги снима е страх да не го задържат :evil:

Не ми говори за баща си и дядо си, говори ми за теб :!: Ако не, не се обаждай там, където не ти е работата 8-)

Върни се в “Свободна зона”