Ливърпул - Челси 08.11.2014 | 14:45 | 2-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Ливърпул - Челси 08.11.2014 | 14:45 |

Мнениеот glarus_ds » 10 ное 2014 12:51

iliev72 написа:Ми сравни какво се случи с Интер след като напусна Моу и какво се случи с Байерн след като напусна дедо Юп.
И следващият се опитай да зададеш въпрос , а не отговор.Явно синята мания ти идва повече и ти се отразява значително на мисловните процеси.
Като се в този подфорум остави сините пристрастия в подфорумчето на сините - без значение дали са англичани или българи.

Нямам пристрастия, казвам, че само лаик може да оспори футболните му умения. Без значение колко е бил арогантен, гадняр и т.н. Фактите го признават него. Не аз и ти. И не се притеснявай за мисловните ми процеси (на добро ниво са), грижи се за своите ;)

пп. И още нещо, по твоята логика и Фъргюсън е слаб едва ли не, щото виж какво се случи след него в Юнайтед :mrgreen:
пп2. А и все пак не е ли по-важно какво се случва в един отбор ДОКАТО даденият треньор е там, а не какво се случва, когато него вече го няма?
CHELSEA

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 10 ное 2014 13:01

mitko9311 написа:
KingKenny написа:
Liverpool have lost more games, have conceded more goals and have less points at this stage than under Roy Hodgson in 2010.

Нещата отиват натам.

+1

Glarus едно не знам как можеш да кажеш лоша дума против Хайнкес при него Байерн бяха страшилище мачкаха наред и играеха много бързи, красив за гледане и атакуващ футбол след него дойде Пеп Гуардиола и се почнаха пасчетата както и спрях да ги гледам тотално.......

Не бе, не съм казвал нищо лошо за човека, беше мнооого велик! Не си ме разбрал ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 10 ное 2014 14:57

glarus_ds написа:Нямам пристрастия, казвам, че само лаик може да оспори футболните му умения. Без значение колко е бил арогантен, гадняр и т.н. Фактите го признават него. Не аз и ти. И не се притеснявай за мисловните ми процеси (на добро ниво са), грижи се за своите ;)

пп. И още нещо, по твоята логика и Фъргюсън е слаб едва ли не, щото виж какво се случи след него в Юнайтед :mrgreen:
пп2. А и все пак не е ли по-важно какво се случва в един отбор ДОКАТО даденият треньор е там, а не какво се случва, когато него вече го няма?

Ми за мен Фърги не е гениален треньор и съм го казвал защо.На теб ще ти го повторя.Докато нещата зависеха само от футболистите и нямаше треньорската зона какви бяха успехите на Фърги с МЮ - точно една купа и ако не беше тази купа са щели да го уволнят.Даже ако не се лъжа тази купа е след като се появи тази зона.Много ми е интересно ако е махнат тази зона какви ще се успехите на Моу - май такива като първите 5г на Фърги в МЮ.
А Фърги просто набута между шамарите Мойс.И между другото последният шампионски сезон на МЮ между 10-15т благодарение на Фърги и негово влияние върху съдии.И благодарение на това влияние което не се получаваше в ШЛ през 2009 на финала МЮ изглеждаха жалки.
Поледни последните 3-4 титли на МЮ и извади 10т и ще разбереш къде е реалното им място в класирането.В момента също важи и Моу ,но да кажем не чак в такива размери.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 10 ное 2014 15:16

iliev72 написа:
glarus_ds написа:Нямам пристрастия, казвам, че само лаик може да оспори футболните му умения. Без значение колко е бил арогантен, гадняр и т.н. Фактите го признават него. Не аз и ти. И не се притеснявай за мисловните ми процеси (на добро ниво са), грижи се за своите ;)

Ми за мен Фърги не е гениален треньор и съм го казвал защо.На теб ще ти го повторя.Докато нещата зависеха само от футболистите и нямаше треньорската зона какви бяха успехите на Фърги с МЮ - точно една купа и ако не беше тази купа са щели да го уволнят.Даже ако не се лъжа тази купа е след като се появи тази зона.Много ми е интересно ако е махнат тази зона какви ще се успехите на Моу - май такива като първите 5г на Фърги в МЮ.
А Фърги просто набута между шамарите Мойс.И между другото последният шампионски сезон на МЮ между 10-15т благодарение на Фърги и негово влияние върху съдии.И благодарение на това влияние което не се получаваше в ШЛ през 2009 на финала МЮ изглеждаха жалки.
Поледни последните 3-4 титли на МЮ и извади 10т и ще разбереш къде е реалното им място в класирането.В момента също важи и Моу ,но да кажем не чак в такива размери.

То ако ставаше така, и аз щях да съм начело на някой голям отбор. Няма спор, че "Фърги" влияеше на съдиите, но нашият Роджърс е напълно свободен да прави абсолютно същото, щом носи по 10-15 точки на сезон.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 ное 2014 16:33

sunscres92 написа:
iliev72 написа:

То ако ставаше така, и аз щях да съм начело на някой голям отбор. Няма спор, че "Фърги" влияеше на съдиите, но нашият Роджърс е напълно свободен да прави абсолютно същото, щом носи по 10-15 точки на сезон.

Имаш човек мотиватор, лице на отбор /Кени сега, Фъргюсън/ и човека треньор - Майк Фелън, Стив Кларк. Което точно не можете да осъзнаете не мога да разбера?
"[Ferguson] was the head of the establishment, there’s no doubt about it and rightly so. He didn’t get to where he’s got through not being a big decision maker but he’ll be the first to admit that a lot of people played their part in that.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 10 ное 2014 19:35

и аз това се чудя как може да вярва на снимки, дето и аз мога да направя с фотошопа да изглеждат така :mrgreen:

в реално време много добре се видя, че няма ръка на Матич, само слепец може да твърди обратното(казвам го като човек, който ненавижда и Челси и Ливърпул)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Dr. Phibesr
Контакти:

Мнениеот Dr. Phibesr » 10 ное 2014 19:57

Синичко написа: Шансовете Матич да е играл с ръка са толкова, колкото и на Ливърпул да стане шампион в следващите 30 години - нулев.

Матич и на мен ми се стори да играе с ръка , но не робувам на снимки с увеличение. От повторенията не се вижда ясно, но най-малкото се създава впечатлението. От там натъка е като с котката на Шрьодингер - 50 % е играл, 50 % не е играл. Т'ва не е нулев шанс.

Върни се в “Ливърпул”