Марек 1:3 Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Марек - Черно море 8.11 събота 14.30

Мнениеот Iceberg » 09 ное 2014 09:29

Абе ако беше готов стадиона, все си мисля, че собствениците биха се навили да пробваме пак в Европа, ама..
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 09 ное 2014 11:05

Iceberg написа:Абе ако беше готов стадиона, все си мисля, че собствениците биха се навили да пробваме пак в Европа, ама..

Най скъпото нещо е инфраструктурата,а отбор се прави за една-две години.В тази връзка си мислех,че ТИМ не пипат нищо по стадиото,защото смятат да ни оставят.След като това не се случва вече близо десетина години,започвам да си мисля,че всичко НЕслучващо се със стадионите НАИСТИНА е в пряка зависимост от конюктурата и политическите игри.Дано сега с назначаването на Красен за министър на спорта,нещата тръгнат в правилната посока за нас.От друга страна като се замисля,кой би построил сега примерно опера с размера на Ла скала да речем във Варна.Ами нещо към което определено няма интерес,за какъв чеп да бъде строено/или реновирано/?Така че прав беше Тато като каза:-"Това което ние построихме,вие не можете само да го боядисате".
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 09 ное 2014 22:29

Отличен мач изиграхме, много се стараха момчетата. Коконов и Курьор изпуснаха чисти положения. Излязохме малко поотпуснати второто полувреме и допуснахме Марек да се върне в мача. Очаквах Станчев да влезе, но логичното беше той да играе като централен защитник, а не Стенио. Още по-учудващо беше да видя и Живко Атанасов като халф... Каза на Стенио да му отстъпи мястото си в защитата, но той махна с ръка -- сякаш не се съгласи и така дангалака трябваше да джуга като полузащитник :) Другият комичен момент беше Станчев като атакуващ халф към края на мача.

Голът на Миро беше страхотен, сам си го изработи, дано да му вдъхне увереност.

Като цяло си личи един почерк в новия игрови план на Кольо -- 3-6-1 през първото полувреме, мачкотене на противника по целия терен и набутване на минимум 2 гола. През втората част 4-5-1, контролиране на мача, дефанзивни смени и игра на контри. Необходимо ни е постоянство в изявите и тази победа е една малка стъпка в правилната посока. Почивка за да погледаме лигльовците срещу Малта и след това напред на нож срещу люляците.

П.П. Интервюто на треньора е точно на място -- Марек нямаше нищо общо с онзи Марек срещу Лудогорец. Малко отпускане или паника от наша страна и можеше и да не спечелим.

Потребителски аватар
romano13
Контакти:

Мнениеот romano13 » 10 ное 2014 12:38

Започвам да си мисля, че съм гледал друг мач, особено след като четох интервютата след него и някои коментари. За целия мач Марек имаха две опасни положения и едното влезе. Другото беше в края на първото полувреме. Второто Марек допуснаха толкова брак при разиграванията, че не успяха една атака да направят. Морето играха добре и изтърваха няколко 100% ситуации. С тази нова схема на Спасов още имаме ядове когато противника ни хване на бърза атака. И при голя беше точно така - трима защитник пред вратаря и непокрит нападател. Но пък ми харесва как играеме. Има по- голямо разнообразие и острота в атаките ни. С връщането на Дани и Божилов мисля, че ще има и повече нестандартни отигравания. Дано да вземем максимум точки до зимата.
П.С. За пореден път ме разочарова Расим. Бавен, притеснен и със забита надолу глава. Няма как да бъдеш плеймейкър така. Дано Спасов му вдъхне малко самочуствие с една добра зимна подготовка.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 10 ное 2014 13:52

4erno-more написа:
bez-nick написа:Голяма схема има да бъдат вкарани двата гербаджийски отбора Ботев Пд и Берое в шестицата, за да може напролет да бъдат ''кръводарители'' на този или онзи, Черно море са неудобни, въпреки че в момента са много по-силни от тези два отбора, срещу такава организация обаче ще им е трудно да влязат в шестицата...Последните седмици гледаме невероятни циркове в А група, моите извинения, Левски колкото и да са слаби, такава пародия на мач не бях гледал, дори Гонзо не съм го виждал толкова спокоен, а Берое бяха толкова слаби, че се наложи Левски да ги улеснят с червен картон и като сами си вкарат топката :mrgreen:

Коментара ти е толкова безмислен, че няма накъде повече. От къде на къде въобще Берое и особенно Ботев Плд са гербаджийски отбори. И въобще до кога в България ще се коментира, че ако Левски и ЦСКА бият някого, те са ги подкупили, а ако случайно паднат другият отбор е бил стимулиран с пари, това са глупости !? Не може ли просто да се приеме, че в А група всички отбори ( с изкл. на Лудогорец ) са еднакво слаби и всякакви резултати са напълно възможни. А и ако трябва да сме обективни, въобще не виждам някаква организация срещу нас, за да се правим на ощетени. Кой ни е виновен, че в началото на сезона под ръководството на Наглия, бяхме най-слаби в цялата група ?

Левски - Берое 0:1
Литекс - Ботев 1:2
Славия - Локо Сф 1:2

Нека просто да замълчим. След този кръг може вече да се каже, че колкото и да са силни Черно Море, няма да ги допуснат в шестицата, защото са неудобни за ''грандовете''. Напролет очаквайте големи циркове между добутаните отбори в шестицата и претендентите за Европа...И през ума да не ви минава също, че ще позволят Левски и Литекс да не са в шестицата.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 11 ное 2014 07:00

romano13 написа:Започвам да си мисля, че съм гледал друг мач, особено след като четох интервютата след него и някои коментари. За целия мач Марек имаха две опасни положения и едното влезе. Другото беше в края на първото полувреме. Второто Марек допуснаха толкова брак при разиграванията, че не успяха една атака да направят.

Вярно, но малко по-лежерно отношение от наша страна и изходът от мача можеше да е съвсем друг. Марек не бяха писенцата срещу Лудогорец.
П.С. За пореден път ме разочарова Расим. Бавен, притеснен и със забита надолу глава. Няма как да бъдеш плеймейкър така.

Съгласен, и логично беше сменен на почивката. Хубаво е, че и Кольо ги вижда тези неща.

ShooterMan
Контакти:

Re: Марек 1:3 Черно море

Мнениеот ShooterMan » 17 ное 2014 03:05

Другите няма какво да ги гледаме. Ние ако си вземем нашето както и да се връткат, както и да се дупят един на друг ние ще сме в топ 6, друг ще изхвърчи ;). Бием си в двете домакинства с Левски и Литекс и да видим кой и как ще ни махне от 6-цата. Пожелателно е да се вземат точки и от Локо Пд.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”