Очаквах това да се случи...
Славия - Локомотив Съб 08.11.2014 14:30 Дерби за възрастни?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Празни джобове в Локомотив (Сф)
Очаквах това да се случи...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Re: Славия - Локомотив Съб 08.11.2014 14:30 Дерби за възрастни?
Колеги,някакво видео от срещата? 
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Re: Празни джобове в Локомотив (Сф)
Във всеки мач преди които описват колко окаяно е положението в Локо сф после бием .Е продължавай те.Дерзаите.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Хубава и донякъде очаквана за мен победа.Сега ,като поразгледах програмата на А гр изглежда,че първата шестица си е напълно постижима цел.Вземем ли мачовете с Черно Море и Локо Пд трудно някой ще ни измести от там.
lifes написа:FLANKER написа:Колеги,някакво видео от срещата?
http://www.novsport.com/news1252461_1003.html
Благодаря!

hd29 написа:Хубава и донякъде очаквана за мен победа.Сега ,като поразгледах програмата на А гр изглежда,че първата шестица си е напълно постижима цел.Вземем ли мачовете с Черно Море и Локо Пд трудно някой ще ни измести от там.
Според мен ,мача с Черно море тук,ще е още по-труден ,отколкото във Варна.Да не забравяме ,че и Локо(Пд) се стегнаха.Въпреки това аз вярвам,че може да се преборим за първата шестица.Въпросът е ,после какво ще прави там.

FLANKER написа:hd29 написа:Хубава и донякъде очаквана за мен победа.Сега ,като поразгледах програмата на А гр изглежда,че първата шестица си е напълно постижима цел.Вземем ли мачовете с Черно Море и Локо Пд трудно някой ще ни измести от там.
Въпросът е ,после какво ще прави там.
Е все ще е по-добре от алтернативата да участваме в напълно безсмислената втора "тото шестица"
-
holden1913
- Контакти:
Какво се случи вчера с публиката ви?
hd29 написа:FLANKER написа:hd29 написа:Хубава и донякъде очаквана за мен победа.Сега ,като поразгледах програмата на А гр изглежда,че първата шестица си е напълно постижима цел.Вземем ли мачовете с Черно Море и Локо Пд трудно някой ще ни измести от там.
Въпросът е ,после какво ще прави там.
Е все ще е по-добре от алтернативата да участваме в напълно безсмислената втора "тото шестица".
Така е.