КПР-Манчестър Сити-2:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: КПР-Манчестър Сити-2:2
Санди да млъкне за малко поне, ча отново се изложи горкичкия!
...и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски, обичаме те!
и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски, обичаме те!
Манчестър Сити са си в криза
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
КПР си заслужи точката. Сити започва да се превръща в тежък товар за Агуеро. Факт.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
Сити защитата им е комична , какви ли не простотии сътвориха само и само да не спечелят мача . Ако това не бъде решено от Пелегрини в скоро време Сити може да изкочат от борба за титла - като изостанат на 10-тина точки Декември .....
Стана много хубав мач. Заслужено равенство, което е супер за Челси 

CHELSEA
Трябва да се доволни на точката ,защото можеше и да загубим . Очевидно има криза в отбора ,но аз лично немога да видя къде се крие разковничето. Притежаваме супер футболисти (на някои постове може и по -добре ) ....Поне Агуеро е във форма за разлика от голяма част от предния сезон . Явно няма да може да дадем отпор на Челси тоя сезон и сякаш заслужено с оглед на резултатите до момента ще станат шампиони . Приятната изненада са Саутхемптън ,които си разпродадоха целия отбор , а сякаш станаха по-добри ... или това показва класирането де . Дано издържат на темпото и догодина в ШЛ ... аз лично ще ги гледам с огромен интерес .
- Santiago Munezz
- Контакти:
IvailoRz написа:Трябва да се доволни на точката ,защото можеше и да загубим . Очевидно има криза в отбора ,но аз лично немога да видя къде се крие разковничето. Притежаваме супер футболисти (на някои постове може и по -добре ) ....Поне Агуеро е във форма за разлика от голяма част от предния сезон . Явно няма да може да дадем отпор на Челси тоя сезон и сякаш заслужено с оглед на резултатите до момента ще станат шампиони . Приятната изненада са Саутхемптън ,които си разпродадоха целия отбор , а сякаш станаха по-добри ... или това показва класирането де . Дано издържат на темпото и догодина в ШЛ ... аз лично ще ги гледам с огромен интерес .
Саутхямптън направиха много големи удари това лято...отърваха се от дърводелци като Ламбърт,Лалана и Ловрен за скромната сума от около 50 млн.паунда и на техните места взеха много по-качествени футболисти като Пеле,Тадич и Алдервейрелд.Едва ли ще издържат с това темпо още много,но като нищо ще са в 6-цата за сметка на докерите.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Ми незнам ама Лалана , Шоу и Ловрен ги смятаха за изгряващи звезди миналия сезон ... та в тоя ред на мисли 
+ Ламбърт

+ Ламбърт
- slash1912
- Контакти:
IvailoRz написа:Ми незнам ама Лалана , Шоу и Ловрен ги смятаха за изгряващи звезди миналия сезон ... та в тоя ред на мисли
+ Ламбърт
Оказаха се залязващи

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Много добра игра на Реинджърс.Периода от 15 до 35мин бе зашеметяващ за тях.Доста добре се справиха за разлика от мачовете със Ливърпул и Челси.Реално им предстоят по леките мачове и тръгват на горе със сигурност.Сити още блуждаят.На приливи играят.Редуват изключително бързи и технични атаки със нескопосани отигравания...