Вуцов е оптималният вариант за нас в момента. Добър мотиватор и работохлик. Чат-пат и тактиката за мачовете уцелва, а и подбора на играчите му не е лош. Галешич, за когото толкова напъваше, се оказа сносен играч. Какво точно искате при финансовите ни проблеми не ми е много ясно.
П.С: Говори се, че Цветан Василев ще закупи друга банка, а и имайки в предвид последните му настъпления на българския пазар със сделки за по 30-40 милиона далеч не е толкова сигурно, че няма да имаме стадион до края на 2015 и отново да говорим за селекция без свободни агенти.
Литекс - Ботев Пд 15 кръг, 17:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Литекс - Ботев Пд 15 кръг, 17:30
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
-
За малко да забравя. Посещавам победата на любимият ми потребител slavia_forevеr, чиято пословична любов към Ботев е всеизвестна.
Литекс не бяха по слави от Ботев ама ...
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- El Commandante
Значи приятели, понеже някои от вас ме обвиняват че съм прекалено критичен към играта на нашия отбор, искам да ви дам един пример на какво НЕ трябва да заприличваме, цитирам:
Имайте предвид че това е мач,който са давали по телевизията и всички сме го гледали-мач в който домакините изпуснаха около осемстотинпедесеитри хиляди положения и в който гостуващия тим в повечето време не знаеше на кой свят се намира.
НО! Те били доволни майна, били играли добре,били.....офф не мога....РАВНОСТОЙНИ....
Е сега разбирате ли колко е смешно отстрани погледнато да се казва на лилавото...деазнам...пембено например...
Изключително съм доволен от мача! Показахме много добра игра. В началото изобщо не разбрах кой е шампионът!!! Просто трябваше да вкараме гол първите 15 минути, когато тия не знаеха къде се намират! Загубата дойде в подходящ момент! В много подходящ момент. Освен Берое, не си спомням друг отбор да е бил толкова равностоен и смел с/у Лц в Разград тази година. Ако бяхме с Коко... Отивахме на петица....
Имайте предвид че това е мач,който са давали по телевизията и всички сме го гледали-мач в който домакините изпуснаха около осемстотинпедесеитри хиляди положения и в който гостуващия тим в повечето време не знаеше на кой свят се намира.
НО! Те били доволни майна, били играли добре,били.....офф не мога....РАВНОСТОЙНИ....
Е сега разбирате ли колко е смешно отстрани погледнато да се казва на лилавото...деазнам...пембено например...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
-
- Контакти:
El Commandante написа:Значи приятели, понеже някои от вас ме обвиняват че съм прекалено критичен към играта на нашия отбор, искам да ви дам един пример на какво НЕ трябва да заприличваме, цитирам:Изключително съм доволен от мача! Показахме много добра игра. В началото изобщо не разбрах кой е шампионът!!! Просто трябваше да вкараме гол първите 15 минути, когато тия не знаеха къде се намират! Загубата дойде в подходящ момент! В много подходящ момент. Освен Берое, не си спомням друг отбор да е бил толкова равностоен и смел с/у Лц в Разград тази година. Ако бяхме с Коко... Отивахме на петица....
Това е съвсем друго. В момента, в който сложим тези очила, значи става безпредметно коментирането на какъвто и да е футбол. Този отбор с този треньор може да влезе в тройката без проблем след 1-2 години ( с малки допълнения и подсилвания). Главните въпроси според мен са 2: какъв е шансът Цветан Василев да се завърне на бял кон? Според мен не е хич малък. Човекът загуби войната с Пеевски, но още е изключително силен и доказателство за това са участията му в търгове за чуждестранни банки. Не, не смятам, че е възможно да се върне в България в близките години, но това не изключва възможността да използва Ботев за реклама на функциониращите му фирми.
В тази връзка възниква и втория въпрос: ще имаме ли стадион? Отговорът на този въпрос е малко по-неясен. Въобще като цяло пред отбора стоят много по-важни въпроси от това дали ще влезем в шестицата или не, колко добре са се сработили играчите, дали Вуцов е добър треньор и тн. За мен е добър треньор. Това е мое мнение и не ангажирам никого. Въпросът е, че и магьосник да беше, ако от отбора си заминат Иршак, Огнянов, Стаховяк, Чука и още 1-2 перспективни момчета, следващата година като нищо ще получим дежавю на последните издихания от ерата Селския...

http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
чета днес, че гришата "чака" балъков, та си мисля, че днес ще е удобен повод да го улесним.. като гости сме слаби, но да не забравяме, че и 200 души да отидат от нашите, ще сме като домакини. силно се надявам да вземем поне точка.??
GUL
- Pacman1912
- Контакти:
chal45oye написа:чета днес, че гришата "чака" балъков, та си мисля, че днес ще е удобен повод да го улесним.. като гости сме слаби, но да не забравяме, че и 200 души да отидат от нашите, ще сме като домакини. силно се надявам да вземем поне точка.??

- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Изключително важна победа за самочувствието, с което момчетата излизат на чужд терен. Надявам се това да беше счупването на каръка при гостуванията и да започнем да трупаме точки и навън. Колкото до Адам - хубаво е да си почине малко и да отстъпи мястото на Мишо Иванов. Дано той да е по в час.

El Commandante написа:s.s.. написа:Никъде не видях извинението ти за това словоизлияние
Никъде няма и да го видиш.
Както казах,коментираме това което виждаме, тука в тази тема имаме блестящ пример за дебилен помияр,който криви действителността през собствената си лилава призма, ние обаче сме фенове на Ботев,а не на Мангоспор Столипиново, така че за вас не знам,но аз ще се придържам към обективността,а тя в случая е че през първото полувреме Адам направи две ИДИОТСКИ излизания,няма как по друг начин да се определи това,а тва че извади онова положение в края не го прави ама ИЗОБЩО по-малко слаб вратар...
По добър вратар в момента в България няма, това положение извади мача.
Помиярите- игнор колкото повече им обръщате внимание толкова повече се множат
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Оказва се, че Алекс Колев е играл 40 минути и е вкарал победния гол с 2 счупени пръста на шутиращия, ляв крак. Респект, Машина