От кога ги чакам тези победи....Шампионски,нали така ги класифицираме 

Но за съжаление,тук някъде свършва и хубавото...
11-кръг от шампионата и то vs отбор,срещу който не би трябвало да имаме особени затруднения(принципно)...ние го изиграхме по възможно най-неефективният начин!
Приказките на Ван Гаал,че играта прогресира...Съжалявам,но не мисля,че се наблюдава подобна тенденция.
Ако не са епизодичните проблясъци на някои от играчите,то затрудненията в бързата организация и ефективността в последната фаза,продължават с пълна сила.
Това,че днес доминирахме изцяло,изобщо не е атестат за някаква положителна промяна,..Този мач леко напомни на онзи срещу КПР(4-0),но с тази разлика,че тогава имахме креативността на Ерера и Мата(които вкараха),нещо което днес веднага изпъкна след включването на испанеца,който освен че вкара отново гол,но и изцяло промени визията в средата на терена.
Положенията веднага "заваляха" едно след друго,но тази пуста и ефективност в завършващата фаза,която пак ще повторя:
Е най-големият ни проблем от началото на сезона!Играчите,от които останах страшно доволен:
Валенсия,Карик,Шоу,МакНеър(най-добрите днес);
Фелайни,Мата,Рууни,Ди Мария,Де Хея;Ван Перси,Янузай,БлиндЗа пореден път тази 
троица,е в основата на неприятните неща...Е,кой е виновен в крайна сметка!?
Между другото,не съм предполагал,че може да се случи,но доста приятно съм изненадан от включването и изобщо влиянието на Карик..И срещу Сити и днес....просто беше почти безупречен.Но това трябва да бъде и неговата роля-
регулираща в по-критичните ситуации.
Гледаме напред към Арсенал и...първата победа като гост през сезона,крайно време е!