Мнениеот Sagittarius » 06 дек 2009 17:30
Тренировките на Гонзо
08:00-08:30 - събиране в базата.Изтрезняване за подпийналите.
09:00-11:00 - сутрешна тренировка.Кеч,свободна борба,ръгби,муай-тай-за подобряване на техническите умения на терена.
11:00-12:00-почивка.Рабех отива да удари едно..."сутрешно" за възстановяване.
12:00-13:00-обяд
13:00-15:00 - нахъсване от Гонзо - мощни крясъци и псувни,ругаене на всеки поотделно.Прожекция на клипове на брилятните отигравания на Гонзо с лактите,компилация на Вини Джоунс от годините му в Уимбълдън.За защитниците-компилация от "чисти" шпагати на Георги Марков-Рендето,за вратаря - компилация клипове на Урсуля как плюе върху паднали футболисти,как показва средни пръсти на публиката.
15:00-17:00-следобедна тренировка(тактическа) - Гонзо дава инструкции "Аре веееее ше ти е*а майката,като не може да го спреш го удари с лакът,спъни го...съдията на Левски ЧК рядко дава"..."Чччшшшш,аве Еньо,аз казах ли ти,като скачаш за всяка топка да му биеш по един лакът веее?Респект да има"
17:00-18:00 - Разбор - порой от псувни в съблекалнята,Гонзо държи тирада.
18:00-разпускане на играчите,сън.
23:00-06:00 - запой по барове и дискотеки,шофиране в нетрезво състояние,сбиване с мирни граждани(за отработване на техническите умения),сбиване с полицаи,ругатни,алкохолни припадъци
06:00-08:00-сън и почивка в РПУ-то или Изтрезвителя.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...