Марек 1:3 Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Марек - Черно море 8.11 събота 14.30

Мнениеот BRF » 08 ное 2014 16:48

Всички си мислите,че подема ви започна с назначаването на новия треньор!Да,ама не!Причината съм аз и моите прогнози :mrgreen: !

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 ное 2014 16:51

Нищо против нямам да си бил катализатора на успеха :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 08 ное 2014 16:58

ShooterMan написа:Няма катран!!! Този отбор е страхотен, играе страхотен футбол...и има стахотен треньор! Феновете почнаха да се връщат на Тича. Това е важното! Успехите предстоят, убеден съм, досега 5 години не съм имал повод за чак такъв оптимизъм като изключим края на миналата есен, но той беше кратък ;). Играем си играта и изобщо не бива да се притесняваме, с този футбол 100% влизаме в 6-цата! Дерзайте :)

С тези мачове-"подаръци" за претендентите трудно ще влезем в шестицата,но нека играят все така и да мачкат,а за КБ може и да ни огрее.Имам чувството,че някой не иска Морето да е в първата шестица.Тази мъжка игра,неподлежаща на далавери просто плаши Домуса,така мисля аз.Той би се разбрал прекрасно за по едни 6 точки с Гигов и шефовете на Берое,но Морето е съвсем друга "бира"/в случая Мастика ;) /.Така че очаквам удари под пояса и опити да ни докарат до долната половина,където всъщност не ни е мястото с оглед на показваното на терена.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 08 ное 2014 16:59

ShooterMan написа:Така като гледам репортажа от мача - имаме тотално надмощия, поне 10 положения за гол - така трябва да се играе, нашата си игра, да играем футбол и да създаваме положения :)

къде го гледаш тоя репортаж?
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 ное 2014 17:04

Реално - никой, който има претенции за нещо не иска Черно Море в 6-цата! Това е мнооооого тежка дестинация, а и дори домакинството хич не е гаранция, че ще вземат 3 точки. Гигов дължи 4 заплати, а видяхме как играха с Левски, нали :roll: .....подариха, взеха сега....само си представете цирковата трупа на Батков как ще бъде смляна на Тича в деня на моряка - 6.12. и после в 6-цата дали същия ще види нещо освен нов пердах ;). Но нито Литекс, нито Левски, нито Локо Сф са над нас игрово, дори е обратното. Нека да си печелим ние мачовете, пък да ги видим. Впрочем, с идването на новото правителство на Микре-то пак ще му увусне сопола, то и без това е брашнян чувал този сезон, но като се и сетя как го беше зачаластрил Тиквоча, просто късно го беше подел, сега, обаче тежко му на Микре-то, мисля си, че именно той ще "излети" от 6-цата, дори и да бие Ботев тази вечер. Конкретно Ботев пък мисля, че оставна са абдикирали, борбата ще е между нас, Локо Сф (не знам колко искат да са в нея,по-скоро другите ги искат там :) ), Левски и Микре :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 ное 2014 17:22

ShooterMan написа:Нищо против нямам да си бил катализатора на успеха :mrgreen:

[offtopic]Ще трябва да се отблагодарите със симулативна игра в евентуалния ни мач във Варна във втората шестица :lol:[/offtopic]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 ное 2014 17:26

[offtopic]Никакъв шанс :lol: , виж, за разлика от другите може да положим каските на Домуса, тука определено няма да му е екскурзийката, каквато си направи с Ботев, Славия и т.н. ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 08 ное 2014 17:30

Това, че намерихме треньора си отново, че привлече добри попълнения, че играем добре и мачкаме - направо е страхотно. Но някои бързо забравиха реалностите около отбора ни и се размечтаха пак?! Собствениците върнаха Кольо и допуснаха две нови попълнения в паниката покрай разрухата при идиота Станков и надвисналата опасност от голям резил и изпадане. Да, ама сега пък идва другата "опасност", точно както миналата година! Уверено догонваме и настигнахме отборите от шестицата и като нищо ще се намърдаме там. Е да, ама...тогава при добри резултати, а то при такава игра като сегашната и продължаване обиграването през зимната пауза, като нищо можем да ги постигнем и ... току виж сме се класирали за Европа?!! "Ужас"! Тц, няма как да стане мисля. Ще се вземат мерки пак. И вместо да мечтаете за тройката или спечелен финал за купата... по-добре мислете на кого ще подаряваме през зимата някои от титулярите си?! Или кой ще заслужи да бъде пуснат в чужбина, може и почти без парички. на нас не ни трябват. За нас е важно само... да сме посредата! Гадничко, нали?!
Умирам от яд, че пропиляхме толкова много време и така и така не се построи тоя пусти стадион. Ако беше станал досега, току виж пък собствениците, я провокирани от успеха на Домусчиев (печалба и реклама), я зажаднели за слава, я окрилени от победите на отбора след идването на Кольо и спомените от доброто представяне в Европа при него, биха пък ей така изведнъж решили, да пробват отново тръпката Евротурнири?!?! Да, ама не. За сега стадион няма, мераци за Европа няма, така че.. Китанов и Стенио в Лудогорец, Котев и Мишо в чужбина, що не и при чорбата.. А ние наместени в шестицата, като кучка в каручка.. квот дойде, оттам не се изпада! А догодина.. пак всичко отначало :mrgreen: А късмет да ме опровергаят, ама не виждам как ще стане :(
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 08 ное 2014 20:03

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OjwnzoyFF4M[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=axD5j6fY574[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=V6pnV9Vstsw[/youtube]

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 08 ное 2014 21:55

Iceberg написа:Това, че намерихме треньора си отново, че привлече добри попълнения, че играем добре и мачкаме - направо е страхотно. Но някои бързо забравиха реалностите около отбора ни и се размечтаха пак?! Собствениците върнаха Кольо и допуснаха две нови попълнения в паниката покрай разрухата при идиота Станков и надвисналата опасност от голям резил и изпадане. Да, ама сега пък идва другата "опасност", точно както миналата година! Уверено догонваме и настигнахме отборите от шестицата и като нищо ще се намърдаме там. Е да, ама...тогава при добри резултати, а то при такава игра като сегашната и продължаване обиграването през зимната пауза, като нищо можем да ги постигнем и ... току виж сме се класирали за Европа?!! "Ужас"! Тц, няма как да стане мисля. Ще се вземат мерки пак. И вместо да мечтаете за тройката или спечелен финал за купата... по-добре мислете на кого ще подаряваме през зимата някои от титулярите си?! Или кой ще заслужи да бъде пуснат в чужбина, може и почти без парички. на нас не ни трябват. За нас е важно само... да сме посредата! Гадничко, нали?!
Умирам от яд, че пропиляхме толкова много време и така и така не се построи тоя пусти стадион. Ако беше станал досега, току виж пък собствениците, я провокирани от успеха на Домусчиев (печалба и реклама), я зажаднели за слава, я окрилени от победите на отбора след идването на Кольо и спомените от доброто представяне в Европа при него, биха пък ей така изведнъж решили, да пробват отново тръпката Евротурнири?!?! Да, ама не. За сега стадион няма, мераци за Европа няма, така че.. Китанов и Стенио в Лудогорец, Котев и Мишо в чужбина, що не и при чорбата.. А ние наместени в шестицата, като кучка в каручка.. квот дойде, оттам не се изпада! А догодина.. пак всичко отначало :mrgreen: А късмет да ме опровергаят, ама не виждам как ще стане :(

Знаем,ама нека се порадваме сега,а после ще си ревем отново.Момента е за суперлативи и надуване на балони,а защо не и гледане през зелени очила?То и без това е пълно с черногледци,остава ни само да изпитваме максимално удоволствие от моментният проблясък и геният на Кольо.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”