ВЛ | 11-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас 1:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 11-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас
Дяволи, ще бием ли центъра днес

MuFc1878 написа:Дяволи, ще бием ли центъра днес![]()
Еееее Тони как центъра аз се надявам на победа с повече от 3 гола.

[wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/B17JpQTCUAAO0y9.jpg[/wrapimg]
Ерера пак пейка, айде стига вече
Блинд защитник....има ли нещо нормално в тоя отбор 
Ерера пак пейка, айде стига вече
- MapTo_D
- Контакти:
Е, поне един център със сигурност ще бием.
Иначе сега са важни победите, ако ще и с половин гол да е, трябват точки за самочувствие, все пак гоним топ 4.
Състава. United XI: De Gea, Valencia, McNair, Blind, Shaw, Fellaini, Carrick, Januzaj, Rooney, Di Maria, van Persie
Резерви: Lindegaard, Vermijl, Blackett, Fletcher, Herrera, Mata, Wilson
Не знам Карик или Блинд дали е удачния избор за централен защитник след като на пейката си имаш такъв. Янузай не знам свирки ли прави на отбора, че играе постоянно. Дали ще сме с 4ма в защита, или може да избухне пак с 3-5-2 ?
Състава. United XI: De Gea, Valencia, McNair, Blind, Shaw, Fellaini, Carrick, Januzaj, Rooney, Di Maria, van Persie
Резерви: Lindegaard, Vermijl, Blackett, Fletcher, Herrera, Mata, Wilson
Не знам Карик или Блинд дали е удачния избор за централен защитник след като на пейката си имаш такъв. Янузай не знам свирки ли прави на отбора, че играе постоянно. Дали ще сме с 4ма в защита, или може да избухне пак с 3-5-2 ?
Състава не ми харесва въобще.. Блинд ЦЗ? Янузай отново ? Ерера пак пейка ?
[/center]Re: ВЛ | 11-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас
Мата и Ерера с треньорска контузия, Блинд и Перси до живот
Купища пари изсипахме за играчи, а те на пейката.......
Някой сносен стрийм за мача ако има някой?
- MapTo_D
- Контакти:
Ерера имаше пукнато ребро, може да чувства болки все още и да играе на инжекции, не че играе де. Доста дразни обаче наистина с постоянното налагане на слабите Перси и Янузай. Те поне да показват някакъв напредък, а пък то нищо общо. 
- old_traff
- Контакти:
Странен състав. Янузай и Перси пак са титуляри.
Много ме притеснява Блинд, дано Карик да е до Пади в центъра на защитата. Все пак не очаквам особени проблеми.
Ерера игра още срещу УБА,а от тогава минаха почти две седмици!
Блекет вече 2-3 пъти е на скамейката,което малко или много подсказва,че той е възстановен.
Радвам се за МакНеър,дано продължи със страхотните си изяви
Толерирането на Блинд и Ван Перси...вече започва да дразни,но да видим какво ще се случи.
Янузай отново титуляр,да видим този път ще покаже ли нещо адекватно,защото само с Ди Мария,Фелайни и Рууни... доста трудно ще се случат нещата.
Кристъл Палас демонстрират сравнително добра форма в своите гостувания,което трябва да бъде ясен знак,че ако допуснем и най-малка форма на колебание и липса на решителност,то рисковете остават изцяло за наша сметка.
Блекет вече 2-3 пъти е на скамейката,което малко или много подсказва,че той е възстановен.
Радвам се за МакНеър,дано продължи със страхотните си изяви
Толерирането на Блинд и Ван Перси...вече започва да дразни,но да видим какво ще се случи.
Янузай отново титуляр,да видим този път ще покаже ли нещо адекватно,защото само с Ди Мария,Фелайни и Рууни... доста трудно ще се случат нещата.
Кристъл Палас демонстрират сравнително добра форма в своите гостувания,което трябва да бъде ясен знак,че ако допуснем и най-малка форма на колебание и липса на решителност,то рисковете остават изцяло за наша сметка.