Сливен-Левски 06.12 Ринг БГ 14:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Сливен-Левски 06.12 Ринг БГ 14:00

Мнениеот delpi » 06 дек 2009 17:06

ЛЕВСКАРКА написа:за този мач ще кажа само 1 поговорка, която ще бъде достатъчна. Тя е: Когато не вкараме, ще ни вкарат. Въобще не ми хареса играта на сините. Никакъв синхром между футболистите на Левски днес на терена. заслужено войводите ни победиха.

Какво не сме вкарали? Двете положения, които имахме ли? Ами то един отбор от В група да излезе срещу Сливен ще има повече шансове за гол....
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 06 дек 2009 17:08

Sagittarius написа:КОНГРЕС!!!КОНГРЕС!!!ОСТАВКА НА БОБИ МИХАЙЛОВ :!: ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК КОСТАДИНОВ ПОВЕЧЕ ДА НЕ СВИРИ НА ЛЕВСКИ :!: .

този път съдията се справи отлично в мача. Нямаше никакви отсъждания, които да навредат на двата отбора.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 06 дек 2009 17:11

ЛЕВСКАРКА написа:
Sagittarius написа:КОНГРЕС!!!КОНГРЕС!!!ОСТАВКА НА БОБИ МИХАЙЛОВ :!: ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК КОСТАДИНОВ ПОВЕЧЕ ДА НЕ СВИРИ НА ЛЕВСКИ :!: .

този път съдията се справи отлично в мача. Нямаше никакви отсъждания, които да навредат на двата отбора.

Като изключим спестения червен картон на Сърмов съм съгласен с теб.

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 06 дек 2009 17:14

delpi написа:
ЛЕВСКАРКА написа:за този мач ще кажа само 1 поговорка, която ще бъде достатъчна. Тя е: Когато не вкараме, ще ни вкарат. Въобще не ми хареса играта на сините. Никакъв синхром между футболистите на Левски днес на терена. заслужено войводите ни победиха.

Какво не сме вкарали? Двете положения, които имахме ли? Ами то един отбор от В група да излезе срещу Сливен ще има повече шансове за гол....

Имам пред вид, че ако тасевски, гредата на Мечо, през втората част имахме още 1, 2 положения за гол. Ако бяхме реализирали поне 1 от тях, щяха 3-те точки да бъдат за нас.
но само един Левски
футболен тим.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 06 дек 2009 17:16

ЛЕВСКАРКА, гледай и положенията на Сливен. И те изпуснаха няколко чисти положения. Евала на Божката.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 06 дек 2009 17:25

delpi написа:.....Като изключим спестения червен картон на Сърмов съм съгласен с теб.

Той не, ама Еньо поне 2 лакътя прасна на защитниците на Сливен и дори забележка не получи.... :roll:

PFC Litex написа:Не се ядосвайте, да пийнем по една "Сливенска перла" и майната му, празници са все пак ;)

Абсолютно, наздраве - точно такава ракийка пих преди малко :lol:
Честито на всички именници ( със здраве да си носят хубавите имена ) и на тези, които празнуваме професионален празник днес :!:

След като прочетох интервюто на Симонович за вчерашния "Тема Спорт" - бях сигурен че Сливен няма да загуби мача... :!:

И левски и ЦСКА са много слаби и през този полусезон, каквито бяха и в пролетния който отмина....
Май пак въпроса ще е кой ще по-малко слаб, за да стане шампион.... :roll:

Интересно ми беше да видя реакцията на Лечков при гола на Сливен - спомням си че миналата година при головете срещу нас се прегръщаше с негови приятели все едно е спечелил 6-ца от тотото...
Но поне аз не видях да го покажат поне веднъж Лечков - но може да съм пропуснал, докато ходих за Сливенска до хладилника :lol:

Обаче мисля да минавам вече на биричка, че се задава мача с цацата :lol:
Последна промяна от Yasso на 06 дек 2009 17:26, променено общо 1 път.
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 06 дек 2009 17:26

delpi написа:ЛЕВСКАРКА, гледай и положенията на Сливен. И те изпуснаха няколко чисти положения. Евала на Божката.

Няма спор, че и те изпуснаха отлични положения, но Митрев правеше страхотни спасявания и не позволи да отбележат още голове.
но само един Левски
футболен тим.
Левски,Левски,Левски.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 06 дек 2009 17:39

delpi написа:
ЛЕВСКАРКА написа:

Като изключим спестения червен картон на Сърмов съм съгласен с теб.

На това му се вика нихилизъм. Може и да не съм прав, но съм останал с впечатление, че си привърженик на Левски "уж". Тоя картон въобще не съм съгласен, че трябва да е с червен цвят, защото нищо умишлено няма в действията на Сърмов, а ти няма как да ми докажеш обратното. Както и другите лакти, като на Еньо например-трябва да има умисъл за картони. Имаше опасни влизания и от двата отбора, където бяха спестени картони. Имаше няколко грешки на съдията в наша вреда, но ти си нихилист и не ги виждаш. Една измислена засада, една игра с ръка на един от Сливен и уникално малкото продължение, въпреки цялото лежане на сливналии по терена. Въпреки всичко мога да кажа-не мога да повярвам /с оглед на ситуацията този сезон/, но съдията се справи великолепно с мача.
Освен това визирам и другото ти мнение-гледах няколко предавания и мнението на специалистите /съвпада с моето, но аз не съм специалист, за да давам конкретни твърдения/, е че Левски е превъзхождал съперниците си целия мач, но неумението да вкара е причина за загубата. Положения имаше достатъчно. Лично мое мнение, е че левскарите играха сравнително добре първото полувреме, а второто се измориха. Все пак 100-те хиляди контузени и многото мачове се отразяват, каквото и да говорим, както и затворената игра на Сливен. Това е моето мнение.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 06 дек 2009 17:59

А за средния пръст на Зе към публиката на Сливен ще има ли санкция ? Като загряваше минаваше точно покрай феновете. Не му прави чест. Иначе и двата отбора изпуснаха много положения.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
jorji93
Контакти:

Мнениеот jorji93 » 06 дек 2009 20:37

Няма какво да кажа ее добре щом всички смятате Батков за виновен та той ли да вкара гол ...той човека си плаща заплатите до стотинка докато тия манекенчета начело с Христов--певеца се и др. да не ги изброя си взимат парите и нищо не играят ...Не разбрах от какво са изморени ? да не би да играха нещо в предишните мачове... :roll:

Върни се в “Левски”