ninjata написа:Не е нормално и дерби-мачовете да се играят в петък от 17:45,но виждаме,че ще има.
дерби щеше да е ако им взимахте поне точка , ама...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
ninjata написа:Не е нормално и дерби-мачовете да се играят в петък от 17:45,но виждаме,че ще има.
BadBoy написа:БатАчо написа:За какви 2-3 случая говориш бе пич? Тук се говори за принцип, позиция, в която ние се явяваме аборигени и послушници ... Позиция в която сме от десетки години! Що трябва да си мъчиш ти, че даже и ДЕЦАТА си, за да гледаш нашите отбори във всякакъв спорт във собствената си страна ?Всички мачове вече са с един начален час, така че това за федерациите не ни го навирай в очите(явно ОЧИ нямаш)!!!, ако греша поправи ме.
ПОПРАВЯМ ТЕ : Или си неграмотен или сляп - виж програмите за мачовете във всички EU и FIFA ТУРНИРИ!!!!!![]()
Няма какво да им гледам
България - Хърватска 21:45, 10 октомври, все още топло време, ден петък, то ест следващия е почивен
България - Малта 21:45, 16 ноември, времето вече е хладно, ден неделя, следващия е работен
България - Италия 21:45, 28 март, времето вече е топло, ден събота, следва почивен ден
България - Норвегия 21:45 3 септемви, топло време, ден четвъртък, следва работен ден, но учениците още почиват
България - Азербейджан 21:45 13 октомви, още топло време, ден вторник, следва работен ден
Колко са случаите господин разбирач, в който следващия ден е учебен, точно два
Колко са случаите времето да е студено, точно един
Всичко това за период от 400 дни
Да, мрънкач си и нищо повече.
BadBoy написа:doktora25 написа:Аз едно не мога да разбера. Какво толкова лошо има да нахраним стабилно УЕФА? Защо трябва да си мълчим, когато техни решения са неизгодни за нас и когато се имат за голямата работа? Стига вече с робското мислене! Трябва да се казва истината, а тя е че УЕФА е една мафиотска структура. Едно голямо браво на Легия, на техните фенове. Дано продължат с наказателната си акция в ЛЕ и дано догодина влезнат в ШЛ, напук на всякакви там Платимита и подобни.
Само мачовете на България са с начален час 21:45?
veni__85 написа:Всички мачове на българите са с начален час 21:45 . Програмата я има в сайта на УЕФА. Вече са уговорени всички дати и часове до края на клаилификациите. Лично аз не съм сигурен дали УЕФА са правили програмата еднолично или са се консултирали с федерациите.
В кръга на шегата нашите може да се надяват на лошо време и да направят номер на Малта както го направиха преди 2 години с не изчистения сняг.
http://www.uefa.com/uefaeuro/qualifiers ... index.html
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост