zlatan написа:аз тема написах за този отбор ,всичките да ги подарят няма да ми е жал за никого...
Милиев, Божката, Минев, Жо и Бардон да останат... другите да даваме пари на някой да ги вземе и това е!!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
zlatan написа:аз тема написах за този отбор ,всичките да ги подарят няма да ми е жал за никого...
delpi написа:Някой ще поеме ли отговорност за трансфера на Ортега???
Все някой от ръководството го е искал... ще разберем ли кой???
Corner написа:1."голаджията" Христов -за цял полусезон едва ли успя да отправи 3 удара към противниковата врата.
2.Дарко - от средно 30-40 топки минаващи през него на мач успява да отиграе 3-4
3.Йовов - от 5 паса минаващи на 50см. успоредно на гол-линията ще успее да изпрати в аут 6.
4."великия' Гонзо - и като тренер и като играч . Спомнете си мачовете по негово време с разни албански, словенски и от други "велики" футболни сили. Когато ЛЕВСКИ се отърва от него игра четвърт финал в Европа.
5.Мароканските алкохолици, играещите пенсионери и още редица други.
6...но най-вече батков който доведе в ЛЕВСКИ всички тези "звезди"
delpi написа:Някой ще поеме ли отговорност за трансфера на Ортега???
Все някой от ръководството го е искал... ще разберем ли кой???
Corner написа:Delpi те от началото на сезона и сръбския "специалист" и Гонзо и Здравков на прес-конференциите дежурен израз им е "създадохме доста положения но не можахме да ги вкараме"
ама за наше съжаление в тази игра се броят головете не полпженията.
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga, jusi, kempesmario и 42 госта