Браво Сливен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Браво Сливен!

Мнениеот child in time » 06 дек 2009 16:39

unist_gp написа:Ботев и ЛокоПд не ги виждам как ще се спасят.тотаджиите Мездра също заслужават да изпаднат.какво браво на Сливен, 99% съм сигурен,че Батков и Лечков спечелиха от тотото покрай този цирк. довечера и Черноморец ще бие ЦСКА.

Изпадането на Локомотив ли оправдава поредната излагация на Левски? Много изкревено мислене ако питаш мен!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 06 дек 2009 16:44

Sagittarius написа:Неведнъж съм го казвал-когато Левски и ЦСКА падат за мене деня се превръща в празник.Видяхте днес-съдията всячески буташе отбора на властта,но даже и с 14 човека се провалиха.Браво на Дуци!Голям тренер.Подигра се просто с аматьорчето Гонзо.Левски излязаха типично с духа на Гонзо - блъскай,ритай,бий лакти(3 нарисувани ЧК на левскари недадени :!: ),псувай съдиите при всеки тъч....Дуци ентелегентно се прибра 45 минути назаде,изчака Гонзето да грохне физически и просто го сгъна като дърводелски метър.Ако не беше отменения редовен гол и ако Сливен не спря да играе след 1:0....Левски отиваше на чиста тройка кебапчета с гарнитурка...особено с неадекватната смяна на Гонзето дето извади Рабех...ей тогава Сливен трябваше да вдигне оборотите и да шиба голове до откакт,жалко,че не разгромиха писачите на декларации с резултат.Много се радвам за Сливен,очаквам и Брестник да подпечата синия билет в сряда :mrgreen:

От мнението ти личи, че си много компетентен и задълбочено анализиращ футболен специалист. Що не се кандидатираш за треньор на Черно море - с теб отборът ти ще просперира очевидно. Ще биеш ЛЕВСКИ и ЦСКА всеки път и ще си трайно щастлив човек!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 06 дек 2009 16:45

Браво на Сливен!Всяка победа над псевдограндовете ни заслужава уважение!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 06 дек 2009 16:49

child in time написа:
unist_gp написа:Ботев и ЛокоПд не ги виждам как ще се спасят.тотаджиите Мездра също заслужават да изпаднат.какво браво на Сливен, 99% съм сигурен,че Батков и Лечков спечелиха от тотото покрай този цирк. довечера и Черноморец ще бие ЦСКА.

Изпадането на Локомотив ли оправдава поредната излагация на Левски? Много изкревено мислене ако питаш мен!

viewtopic.php?f=1&t=34825&start=20
това го коментираме в друга тема :mrgreen:

Локото трябва да хване някой мач през пролетта, както срещу Монтана. ама да не дава, както стана с Мездра ;) Ботев нямат шанс в това първенство.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 06 дек 2009 16:50

Аз винаги бия Левски и ЦСКА.Ето,оня ден бях за Виляреал-пернахме ви на Герена :mrgreen: ,бях за Фулъм-пернахме ги другите в Лондон :mrgreen: .Какво да ти кажа?Всяка седмица си правя кефа със загубите на отборите на властта.Но някак много е сладко,когато тук,в сърцето на мафията,когато сте с 14 човека,когато отменят редовен гол на съперника ви,когато не ви вдигат 3 нарисувани ЧК за "гонзовския стил на игра"....и въпреки всичко инкасирате ново поражение-няма как да не съм доволен!Победа за Сливен,победа за свободата,победа за демокрацията и хуманизма.Триумф на футбола над селенията,над простотията.Тъй като на Коледа ставали чудеса пожелавам на всички честни българи,които ненавиждат Байганьовщината един прекрасен подарък-Брестник да отупа Гонзето в сряда.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 дек 2009 16:52

Дуци и Дерменджиев са наши хора, явно ще помагат този сезон на Литекс ;)
Изображение

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 06 дек 2009 16:53

Ужас,ужас!Левски загуби,нека има ден на траур по Дарик!

Потребителски аватар
Kerer_777
Контакти:

Мнениеот Kerer_777 » 06 дек 2009 16:54

Е Браво на вас показахте игра , ама на Герена незнам как ще се опраите

Потребителски аватар
JASSA
Контакти:

Мнениеот JASSA » 06 дек 2009 16:56

ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ВОЙВОДИТЕ
ЦСКА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА

Потребителски аватар
JASSA
Контакти:

Мнениеот JASSA » 06 дек 2009 16:58

PFC Litex написа:Дуци и Дерменджиев са наши хора, явно ще помагат този сезон на Литекс ;)

НЕ БЕ, ПОМАГАТ НА НАС
ЦСКА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА

Върни се в “Сливен”