Марек 1:3 Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: Марек - Черно море 8.11 събота 14.30

Мнениеот Кролик » 04 ное 2014 16:29

BRF написа:
Кролик написа:Е след като вече се вижда живец в отбора, няма как да не сме оптимисти. Успех Моряци !

П.с.: Нямам нищо против Кольо да направи Божилов най-полезния ни играч. Готов съм публично да обещая да черпя Кольо една мастика ако успее :geek:

П.с.2: BRF, пускам тото на твоята прогноза :roll:

:lol: Не разчитай много на това!При мене е така,когато го правя за удоволствие-много често познавам,влязат ли парите обаче-много чести издънки!

[offtopic]ти не пускай, да не вземат да те развалят парите :mrgreen:[/offtopic]
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 ное 2014 18:27

BRF написа:
Кролик написа:Е след като вече се вижда живец в отбора, няма как да не сме оптимисти. Успех Моряци !

П.с.: Нямам нищо против Кольо да направи Божилов най-полезния ни играч. Готов съм публично да обещая да черпя Кольо една мастика ако успее :geek:

П.с.2: BRF, пускам тото на твоята прогноза :roll:

:lol: Не разчитай много на това!При мене е така,когато го правя за удоволствие-много често познавам,влязат ли парите обаче-много чести издънки!

Това определено ми е познато хх
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Марек - Черно море

Мнениеот Veso1913 » 06 ное 2014 12:12

ShooterMan написа:По-добрия отбор сме. Играем агресивен футбол, комбинативен и мачкащ. Просто излизаме да играем нашата си игра и това е, като очаквам да победим. Победихме Славия навън, както и Хасково, отбори под нас в класирането, така, че няма изобщо място за страх и притеснения. Отсъствието на Паланков ще се компенсира от Жоро Божилов, категоричен съм, че бързо го отписаха, има какво да даде на отбора, дори и в новия стил на игра. Не знам какво бави и задържа, знам само следното: щом Кольо научи неспасяеми за футбола дърводелци като Мищо Лазаров, Ради Бачев, Танко Дяков, дори Миро Манолов....и апотеоза - Курьор да играят футбол, че дори и да блестят по терена, то и Божилов може да научи на каквото му потрябва.

Не мисля че Кольо ги е научил на нещо,особено не и на тези години на които бяха.Единственото което прави с тях/играчите/ е че знае как да изстиска максимума на потенциала който те в същност имат,а разни безхаберни физкултурничета не могат да оценят.Даже съм сигурен,че ТОЙ вижда в играчите дори и това,което те не могат да си представят че имат.Примерите са напълно удачни,но след като не работиха повече с Кольо,се върнаха на предишното си ниво,че даже и надолу.Това че почнахме да печелим мачовете си с тези под нас в класирането ме обнадеждава,защото през годините Морето обикновено режеше главите на "големите" отбори,а падаше примерно от Чумерна-Елена/ако някой помни този отбор/.Един Ман Юн ставаше шампион НЕДЪНЕЙКИ се с "малките" отбори,а претендентите губеха титлите именно в мачове с такива отбори.Думата е ПОСТОЯННИ изяви и нещата ще се получат.Веднъж падаш,два пъти равни-не е проблем.Проблем е ако се превърне в начин на изява на даден отбор.Иначе на Кольо не само му вярвам че може да ни изведе до шестицата.Вярвам че ТОЧНО с тези играчи може да ни закара до финал за КБ и да ни добута и до нещо по голямо.А за Божилов-какво да го учи,просто е достатъчно да го накара да прави това което иска,а Жоро да слуша и изпълнява.Останалото е ясно-ще има аплодисменти и за най спорният ни играч.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 07 ное 2014 10:21

И Божилов е аут за този мач, така че дилемата пред Кольо е дали да заложи на 3-5-2 с Миро и Живко отпред или 3-6-1 с Бекир зад единствения нападател. Друг вариант за втората схема без Бекир е Станчев да играе като опорен халф, както срещу Созопол.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 07 ное 2014 14:50

Аз залагам на 1-2!Само Тича!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 07 ное 2014 15:14

yavorescu написа:И Божилов е аут за този мач, така че дилемата пред Кольо е дали да заложи на 3-5-2 с Миро и Живко отпред или 3-6-1 с Бекир зад единствения нападател. Друг вариант за втората схема без Бекир е Станчев да играе като опорен халф, както срещу Созопол.

Аз си мисля,че Кольо за този мач 100% е приготвил капани и знае по какъв начин играят домакините.Тук ще има изненада със схемата според мен и няма да се учудя на 4-5-1,колкото и да е условна.Но и при наличието на Станчев,вероятно може да го използва за опорен/така ще е далеч от нашата врата и няма да вкарва лесно автоголове :mrgreen: /.Но и 4-3-3 е много вероятна,със Стенио и Станчев опорни и Бекир зад нападателя.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 07 ное 2014 20:37

А бре наборе, Кольо и срещу Лудогорец игра с трима защитника, ти ми говориш за четирима и то срещу Марек. :lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 07 ное 2014 21:01

зеления написа:А бре наборе, Кольо и срещу Лудогорец игра с трима защитника, ти ми говориш за четирима и то срещу Марек. :lol: :lol: :lol:

Стой та гледай!Гаранция че ще има тактически изненади със постройката на игра.Тези ако не излязат да играят с крила/че е най лесно срещу 3-5-2/и ще има атаки през центъра и затворени флангове за ужас на домакините.Кольо е израснал в това отношение и се "гаври" с останалите отбори в момента.които не барат схемата цял сезон.Жалко че няма вариативност заради многото контузии на титуляри.Прав си за лудите,никой не очакваше да излезе с подобна схема,жалко че някои неща не се получиха.Като игра ми харесаха,но направиха много персонални грешки и оттам дойдоха проблемите.А можеше да ги клъвнем,но както и да е.ИГРАХМЕ ФУТБОЛ!

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 08 ное 2014 10:46

Голяма схема има да бъдат вкарани двата гербаджийски отбора Ботев Пд и Берое в шестицата, за да може напролет да бъдат ''кръводарители'' на този или онзи, Черно море са неудобни, въпреки че в момента са много по-силни от тези два отбора, срещу такава организация обаче ще им е трудно да влязат в шестицата...Последните седмици гледаме невероятни циркове в А група, моите извинения, Левски колкото и да са слаби, такава пародия на мач не бях гледал, дори Гонзо не съм го виждал толкова спокоен, а Берое бяха толкова слаби, че се наложи Левски да ги улеснят с червен картон и като сами си вкарат топката :mrgreen:

Върни се в “Черно море”