ShooterMan написа:По-добрия отбор сме. Играем агресивен футбол, комбинативен и мачкащ. Просто излизаме да играем нашата си игра и това е, като очаквам да победим. Победихме Славия навън, както и Хасково, отбори под нас в класирането, така, че няма изобщо място за страх и притеснения. Отсъствието на Паланков ще се компенсира от Жоро Божилов, категоричен съм, че бързо го отписаха, има какво да даде на отбора, дори и в новия стил на игра. Не знам какво бави и задържа, знам само следното: щом Кольо научи неспасяеми за футбола дърводелци като Мищо Лазаров, Ради Бачев, Танко Дяков, дори Миро Манолов....и апотеоза - Курьор да играят футбол, че дори и да блестят по терена, то и Божилов може да научи на каквото му потрябва.
Не мисля че Кольо ги е научил на нещо,особено не и на тези години на които бяха.Единственото което прави с тях/играчите/ е че знае как да изстиска максимума на потенциала който те в същност имат,а разни безхаберни физкултурничета не могат да оценят.Даже съм сигурен,че ТОЙ вижда в играчите дори и това,което те не могат да си представят че имат.Примерите са напълно удачни,но след като не работиха повече с Кольо,се върнаха на предишното си ниво,че даже и надолу.Това че почнахме да печелим мачовете си с тези под нас в класирането ме обнадеждава,защото през годините Морето обикновено режеше главите на "големите" отбори,а падаше примерно от Чумерна-Елена/ако някой помни този отбор/.Един Ман Юн ставаше шампион НЕДЪНЕЙКИ се с "малките" отбори,а претендентите губеха титлите именно в мачове с такива отбори.Думата е ПОСТОЯННИ изяви и нещата ще се получат.Веднъж падаш,два пъти равни-не е проблем.Проблем е ако се превърне в начин на изява на даден отбор.Иначе на Кольо не само му вярвам че може да ни изведе до шестицата.Вярвам че ТОЧНО с тези играчи може да ни закара до финал за КБ и да ни добута и до нещо по голямо.А за Божилов-какво да го учи,просто е достатъчно да го накара да прави това което иска,а Жоро да слуша и изпълнява.Останалото е ясно-ще има аплодисменти и за най спорният ни играч.