Странни новини около БГ-футбола !?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Re: Странни новини около БГ-футбола !?

Мнениеот bastuna2003 » 07 ное 2014 19:35

snakebite написа:И аз съм на мнение че това беше силен психолгически ход на Лудогорец ..
От нашия отбор се иска единствено КОНЦЕНТРАЦИЯ и и здраво стъпване в мача., нищо друго. Футбола си го умеят нашите и превзъхождат отбора на ЦСКА. Публиката на ЦСКА в случая няма значение, само да напомня мача с Партизан пред доста фанатизирана публика (около 30 000) тази есен, влизаш, нагъваш си противника праскаш 2 гола, и си доиграваш мача !
Надявам се на подобен подход и сега.. Единственото ми притеснение е нашия треньор, изключително слаб...и това донякъде може да поизравни силите !

Само да ти напомня, че безумно слабия отбор на Партизан се върна в мача от 0-2 благодарение на публиката си и треперехте до края ;)
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 07 ное 2014 19:48

bastuna2003 написа:
Само да ти напомня, че безумно слабия отбор на Партизан се върна в мача от 0-2 благодарение на публиката си и треперехте до края ;)

Слаб колко да е слаб Партизан, отстрани Нефтчи (Азърбайджан), отбор който вероятно ще бие всеки български отбор без Лудогорец.
Каква публика, просто нашите спряха да играят след 2:0, онези вкараха в едно меле, нормално е да тръгнат напред, кво да правят. При Стойчо Стоев си ги биехме поне с 2 гола разлика !
И затова дерби с вас се притеснявам точно че го няма Стойчо Стоев, който направо ви разкатаваше...Петев пък винаги можеше да ви излъже с един гол, ама тоя новия чичка не ми вдъхва доверие...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 07 ное 2014 19:53

Искаш да кажеш, че отборът ви се е променил за 3 дена отсъствие на Стоев, като излезнахте в същия състав в реванша? :shock:

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 07 ное 2014 19:58

bastuna2003 написа:Искаш да кажеш, че отборът ви се е променил за 3 дена отсъствие на Стоев, като излезнахте в същия състав в реванша? :shock:

Казал съм каквото съм казал. Ние феновете на Лудогорец виждаме разликата,между Лудогорец на Стойчо и сега и тя е голяма !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 ное 2014 21:00

Абре вече и за разписанието ли почнахме да обсъждаме теми? :)

Истината е една, нали съм си по-прозорлив- Лудогорец иска да играе в събота, защото вече отписа Шампионската лига. :)
Според мен се осъзнаха, че УЕФА няма да ги пусне да продължат напред и вече основна цел е първенството, където също биха ударили на камък, ако не успеят да ни победят.

Не виждам теми за победата на Берое, все пак поводът е повече от приятен- лошите са аут от борбата за тиклата. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Emmanuel
Контакти:

Мнениеот Emmanuel » 07 ное 2014 21:32

bastuna2003 написа:
snakebite написа:И аз съм на мнение че това беше силен психолгически ход на Лудогорец ..
От нашия отбор се иска единствено КОНЦЕНТРАЦИЯ и и здраво стъпване в мача., нищо друго. Футбола си го умеят нашите и превзъхождат отбора на ЦСКА. Публиката на ЦСКА в случая няма значение, само да напомня мача с Партизан пред доста фанатизирана публика (около 30 000) тази есен, влизаш, нагъваш си противника праскаш 2 гола, и си доиграваш мача !
Надявам се на подобен подход и сега.. Единственото ми притеснение е нашия треньор, изключително слаб...и това донякъде може да поизравни силите !

Бях там и си абсолютно прав. При два на два така се пееше на стадиона, че нямах сили да гледам към терена. Респект към публиката на ЦСКА, но след като преживях два мача на ЮНА мога уверено да кажа, че на фона на гробарите, армейците имат още много да учат(зелените разбира се, още повече спор няма. Нашата фен култура тепърва се развива и не я сравнявам с тази на Левски и ЦСКА) Така че едва ли публиката ще е фактор за Лудите! На ЮНА си беше факт, но там децибелите са на друго ниво, няма място за сравнение. Пак казвам, пиша го с респект към публиката на армейците... просто гробарите са психопати :) На стадионите в Одеса и Букурещ имаше повече публика и тя се скъсваше да пее, но... нищо не може да се сравни със зловещите гробари. 30000 човека които пеят, скачат и викат като един... уникално е!

Потребителски аватар
Emmanuel
Контакти:

Мнениеот Emmanuel » 07 ное 2014 21:37

bastuna2003 написа:Искаш да кажеш, че отборът ви се е променил за 3 дена отсъствие на Стоев, като излезнахте в същия състав в реванша? :shock:

Промени се да.... заигра страхливо. При Стойчо нямаше да играем така, дано Домусчиев се усети и смени треньора навреме. Дерменджиев е страхлив и предава това на играчите. Абе... българския Дейвид Мойс!

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 07 ное 2014 21:41

В Сърбия не съм бил, но бях на мача с Бешикташ в Истанбул. Тук в Г сектор е като събрание в читалище Петър Берон. Тия като скочиха нашия сектор се тресеше. :shock: Ебало си е майката. И турци, и гърци и сърби са много по-ненормални от публиката Левски и ЦСКА :|

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 07 ное 2014 21:41

dickinson написа:
djd написа:Те може да ни бият и в Петък, и в Събота, и в 17:45, и в 19:30. Може и ние да ги бием.
Сигурното е, че в Петък в 17:45 нито стадиона ще се напълни, нито по телевизията ще го гледат. А е дерби уж.

кой ти каза че е дерби
дербита са само
Локо - Ботев
Левски - ЦСКА

Прав си, какво дерби може да е това-един обикновен спаринг и нищо повече.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Ataman
Контакти:

Мнениеот Ataman » 07 ное 2014 23:16

bastuna2003 написа:
Soulen написа:Като ви е толкова акъла, сами си го правите това. ПР отдела на Лудогорец е класи над всички останали. Браов на тях, така се прави 8-)

П.П. Загубата ви от Лудогорец е най-сигурното нещо тоя сезон, за кво мрънкате изобщо не мога да разбера :roll:

Най-сигурното нещо е, че сектор А на един стадион го няма. А какво ще стане на мача между първия и втория ще видим на стадиона. Знам че ви треперят мартенките разбитата ни команда да не стане шампион. Това е по-сладко от всичко :mrgreen:

Е..х тая разбита команда с над 400 000 лева месечни заплати.

Върни се в “Футбол - България”