Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот GOLEADOR » 03 ное 2014 21:26

shumkar_44 написа:Привет. Това е първия и последен път, в който пускам жалба. Темата за Кирил Якимов в раздел "Свободна зона" е изключително обидна и изпълнена с лъжовна информация. В резултат на това, аз чувствувам, че тази обида не може да бъде просто преглътната като лъжица рицново масло или къшей мек бисквит.

През краткото ми пребиваване в този дискусионен форум аз намерих интересни млади събеседници и се изпълних с надежда за бъдещето на татковината. За две години тук аз изпитах много апатия, радост, тъга, депресия, еуфория и заушка, макар последното да не е от форума. След днес обаче осъзнах, възрастните учени като моя милост може би нямат вече място тук. Така, с огромна мъка съобщавам, че преустановявам участвуването си тук и в мрежата като цяло, за да се заема аквитно с рибарство в Смолянска област. Също, имам и племенник, който показва наченки на хомосексуализъм и има нужда от моята помощ да се излекува.

Е, предполагам, че това бе всичко. Конец! На добър час, мили приятели!

:lol: :lol: :lol:
Култов както винаги!Наслука с рибарството и "по-нежно" с племенника.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 05 ное 2014 01:52

anihilator написа:
Messi_fan написа:
anihilator написа:как може да сте толкова нагли , безочливи , манипулативни :?: Как е възможно да съществуват толкова грозни хора , толкова долни лъжци , хора не изпитващи срам :?:

И кои по-точно визираш ? :mrgreen: Че така с такива обвиненийца в пространството в стил "вие сте...." не става ясно. Не за друго, ами просто останалите потребиетли във форума ще вземат да си помислят, че си пореднто тролче, което е застъпило нощна смяна. 8-)

То пък толкоз да си прост не е истина :!:

gong/viewtopic.php?f=53&t=185435&start=130

Добър вечер, уважаеми модератори. Въпросния потребител анихилаор за пореден път нарушава правилата на форума, правила, които е дал съгласие да спазва при регистриране тук. За пореде път обижда без да е подикнат да го прави. Може да прочетете диалозите ни и да видите как съвсем целенасочено и непринудено пръв започва да обижда и да се държи невъзпитано. За подобни нарушения (коити се правят за пореден път) е редно да има бан. Само до преди няколко седмици този потребител беше баннат за няколко дена поради същата причина - обиждане на потребителите на форума. Това говори, че неговите нарушения са систематични и целенасочени. Смятам, че е редно подобни потребители да бъдат с ограничен достъп до форума.
Приятна вечер.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 05 ное 2014 15:44

Някой може ли да ми покаже тема за мач изготвена от Red_Teror за да се науча как се прави това трудоемко нещо : тема за мач.

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?p=6489605#p6489605
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 ное 2014 18:47

Los Che написа:Някой може ли да ми покаже тема за мач изготвена от Red_Teror за да се науча как се прави това трудоемко нещо : тема за мач.

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?p=6489605#p6489605

Определено не се прави, като изписваш имената на футболистите, треньорите и отборите на латиница, в български форум!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 07 ное 2014 12:59

Привет!

Към кого да се обърна, за да разбера заради кои мои постове ме баннаха за една седмица? :oops:

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 07 ное 2014 18:37

Blue1914 написа:Привет!

Към кого да се обърна, за да разбера заради кои мои постове ме баннаха за една седмица? :oops:

Каква причина ти изписваше? :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 07 ное 2014 18:45

Само, че съм отстранен до шести вечерта по потребителско име. :?

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 09 ное 2014 16:28

suareshampion написа:
kryvopieca написа:Феновете на Ливърпул са по-зле и от на Юнайтед, с тях не може да се спори, четвърт век безтитле зле им действа. Чак пък и вярват на снимки в туитър, а това, че ако топката е излязал с повече от половината обем е тъч ме тушира :mrgreen:

да ти еба майката ей паляк ,ши ти кажа аз кво ми действа и кво не ми действа

http://forum.gong.bg/manchesterutd/viewtopic.php?f=24&t=185463&st=0&sk=t&sd=a&start=250
Изображение
[offtopic]Поствам и снимка преди да бъде изтрито мнението от модератора им.[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 ное 2014 18:31

Някой май ви хакна, какви са тия стари теми на главната страница?!?! :? :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 ное 2014 22:36

terata написа:Хахха тия наште па фанали с Кирчо да спорят. :mrgreen: :mrgreen: Я се осъзнайте малко. Как да му обясниш на подобен тъпанар, че дълговете към собственика не касаят нито лицензиране, нито нищо. Единствено финансовия феърплей, за чието нарушение бяхме глобени. Ама не, видиш ли Бобито ни бил покривал 36 млн. дълг. Кажи му кирчо и не го обиждай повече. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

terata написа:
Кировец написа:
Tommi написа:
Кировец написа:И накрая какво излиза?
Че Лоби Михайлов не е спасявал само задникът на червените собственици - Титан, които са закопали клуба, а същевременно е обслужвал и интересът на Левски с 36 млн лева дългове! :idea: Надявам се доста от хората, които се присмиваха на нас от днес нататък да са си взели поука.

Как по-точно е обслужвал интереса на Левски?

А как по-точно на ЦСКА?

Ето бе киртак, ето ти отговор на въпроса:

ПП; Нали мое да четеш, че вие от цесекато сте леко неграмотни и глупавички, та не знам дали мое се справиш?

"Помня случая от 2008 г., когато ме обвиниха, че аз и БФС сме отнели евролиценза на ЦСКА. Няма такова нещо. Те имаха над 4 милиона задължения. Ето тук съм стоял до 6 ч. вечерта, за да направя всичко, за да помогна. Томов пред мен говори с тогавашния шеф на НАП. Той искаше да получи документ със задна дата, но от НАП му отговориха, че това няма как да се случи, защото законите в държавата трябва да се спазват. И тогава събрах спешно Изпълкома, защото ЦСКА трябваше да бъде изпратен във "В" група. Но направихме така клубът да остане в нашия елит, въпреки че беше изваден от евротурнирите. Така ЦСКА бе спасен. После имаше още един случай по времето на "Титан". Направих всичко възможно и успях ЦСКА само да бъде глобен и клубът да попадне под мониторинг, но не и да бъде изваден отново от Европа", продължава членът на Изпълкома на УЕФА.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=467128

viewtopic.php?f=1&t=78513&p=6516699#p6516699

Знам, че ако му отговоря както си знам и както му се полага аз ще бъда наказан с повече дни. Затова ще си замълча.

Върни се в “Свободна зона”