Странни новини около БГ-футбола !?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Странни новини около БГ-футбола !?
Пак ли директиви, бе, другари, пак ли конспирации, пак ли мрънкате, пак ли сте недоволни, ама на крива ракета, космосът ѝ е крив. 

КироВарна написа:djd написа:Те може да ни бият и в Петък, и в Събота, и в 17:45, и в 19:30. Може и ние да ги бием.
Сигурното е, че в Петък в 17:45 нито стадиона ще се напълни, нито по телевизията ще го гледат. А е дерби уж.
А пък в събота,какво ще стане?Ще се напълни ли стадиона?Или ще е както винаги?
Ще разбереш, като му дойде времето.
Да има някой изненадан от решението на БФС?Каквото каже Гела това става.Наказаха Кукоч за 2 мача и преместиха срещата ЦСКА -Лудогорец за събота веднага щом гелосания щракна с пръст.Няма по-противна организация от БФС.И докато перуката е там,оправия няма да има!

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Многи тънък и хитър психологически ход от страна на Лудогорец! Интервюто на Петричев бе доста добре измислено и балансирано. "Футболните хора в България добре знаят, че за нас е по-добре да играем в събота" това си бе тънка обида, че в ЦСКА не разбират от футбол.
От друга страна сякаш лудите казват на ЦСКА, "Айде от нас да мине, ще играем в събота, стига сте ревали. За нас няма значение кога ще ви бием"
Лично за мен това си е психологическа борба на показване на превъзходство и изнервяне на противника. Честно казано този ход на Лудите много ми хареса, защото вместо да се обвинява противника, БФС, марсианците и кой ли още не за световната конспирация, вместо да се плюе наред(както правят червените), просто се демонстрира великодушие и превъзходство, което удря по достойнството на съперника. Изключително хитър и пълнещ ми душата ход на хората от Разград в стил: "Айде сега стига сте ревали... ще ви бием, както и когато вие поискате" 

haha написа:RedeviL написа:Ами, след като загубата ни е най-сигурното нещо тоя сезон, вместо да се правите на интересни по форумите, грабвайте си спестяванията или квото там имате и бегом към пукнтовете!
Вече забраненно ли е да се пишат прогнози във форума? Или всеки, който напише такава трябва непременно да залага?
Няма нищо лошо в даването на прогнози, но да кажеш, че най-сигурната победа за Лудогорец е тази срещу единствения им реален конкурент, при положение че разградчани направиха няколко грешни стъпки срещу далеч по-слаби отбори... Къде е логиката в това?
Sstefanov написа:Доста си глупав, телевизията може да си промени програмата ако и 2-те страни го искат малоумен ли си. Мача няма да се играе само от цска а и от лудогорец. Това че вие искате нещо не значи че трябва да стане автоматично без да се пита другата страна и тя да се съгласи! Писна ми от идиоти в тая държава! Че киро е селски мафиот да - ама вие вече прекалихте !
Хронологията е следната:
Ето всички решения на СТК:
БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ
Спортно-техническа комисия
Решение - 04.11.2014г.
...Вземайки предвид несъгласие на Нова Броудкастинг груп и „Футбол Про Медиа” за пренасрочване на срещата от ХVІ-ти кръг на „А” ФГ между отборите на ПФК „ЦСКА” и ПФК „Лудогорец” Рз :
- Срещата от ХVІ-ти кръг „А” ФГ - между отборите на ПФК „ЦСКА” и ПФК „Лудогорец” Рз, ще се играе по програма на 21.11/петък/2014от 17.45часа,излъчва се по Диема.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=516668
Не е упоменато като причина липсата на съгласие от страна на Лудогорец

Решението на Спортно-техническата комисия: Със съгласието на всички заинтересовани страни и съдействието на Нова Броудкастинг груп и „Футбол Про Медиа” в отговор на големия зрителски интерес, срещата от ХVІ-ти кръг „А” ФГ - между отборите на ПФК „ЦСКА” и ПФК „Лудогорец” Рз, ще се играе на 22.11/събота/2014от 16.00 часа, вместо на 21.11/петък/ от 17.45 часа, излъчва се по Нова ТВ.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=517129
Всеки може да си направи изводите

от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
-
- Контакти:
Първо, поздравления за Лудогорец за това, че все пак се съгласиха мачът да се измести. Естествено, че остават огромни съмнения дали тази внезапна промяна на мнението на делиорманци не се дължи и на користни цели като:
- Мач между Тунис и Египет на 17.11. И недостатъчното време да се прибере навреме.
- Липсата цяла седмица на българските национали.
- Липсата и на Безяк, който ще липсва със Словения.
- Контузията на Моци.
- Промяната в приоритетите на клуба след загубата от Базел.
Въпреки това: Браво, Лудогорец, напред армейци!
- Мач между Тунис и Египет на 17.11. И недостатъчното време да се прибере навреме.
- Липсата цяла седмица на българските национали.
- Липсата и на Безяк, който ще липсва със Словения.
- Контузията на Моци.
- Промяната в приоритетите на клуба след загубата от Базел.
Въпреки това: Браво, Лудогорец, напред армейци!
И аз съм на мнение че това беше силен психолгически ход на Лудогорец ..
От нашия отбор се иска единствено КОНЦЕНТРАЦИЯ и и здраво стъпване в мача., нищо друго. Футбола си го умеят нашите и превзъхождат отбора на ЦСКА. Публиката на ЦСКА в случая няма значение, само да напомня мача с Партизан пред доста фанатизирана публика (около 30 000) тази есен, влизаш, нагъваш си противника праскаш 2 гола, и си доиграваш мача !
Надявам се на подобен подход и сега.. Единственото ми притеснение е нашия треньор, изключително слаб...и това донякъде може да поизравни силите !
От нашия отбор се иска единствено КОНЦЕНТРАЦИЯ и и здраво стъпване в мача., нищо друго. Футбола си го умеят нашите и превзъхождат отбора на ЦСКА. Публиката на ЦСКА в случая няма значение, само да напомня мача с Партизан пред доста фанатизирана публика (около 30 000) тази есен, влизаш, нагъваш си противника праскаш 2 гола, и си доиграваш мача !
Надявам се на подобен подход и сега.. Единственото ми притеснение е нашия треньор, изключително слаб...и това донякъде може да поизравни силите !
snakebite написа:И аз съм на мнение че това беше силен психолгически ход на Лудогорец ..
Не се притеснявай,ние вече водим с 1:0
фен на еднодневката
snakebite написа:И аз съм на мнение че това беше силен психолгически ход на Лудогорец ..
Не мисля, че мачовете с Партизан са много точен пример. Настройката за подобен род мачове винаги е по-различна от тази при елиминационен принцип.
Върни се в “Футбол - България”