Най-опасните туристически дестинации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Teror
Контакти:

Re: Най-опасните туристически дестинации

Мнениеот Red_Teror » 06 ное 2014 16:15

Бих пробвал падане по - глава ... :lol: :lol: :lol:
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 ное 2014 16:24

Аз се качих на една урва цялата с камъни, а макс адреналин стана като трябваше да слизаме с бяг надолу по тъмно, че трябваше да се гони единствения влак. На едно място се препънах в гората на един шибан корен -позасили ми малко още адреналина, ама не паднах, а баш към края пътеката ти минава между две урви и там си е малко страшничко, че се не види кат се стъмни.
А се предполагаше, че отивам на гости, не да бера липов цвет по сукаците. :mrgreen: Така още не ме беше прецаквал никой, даже викам на оня келеш, ако се бях юрнал в няква пропаст и той ми вика - ще те заровя някъде и тва е. :mrgreen: :mrgreen:
После го пратих по дяволите!
Онзи пич тъп, ама аз че го следя съм два пъти по тъп!

[offtopic]Липата я береше като отсича дърветата с една десет килограмова балтия. Изобщо това е най-ненормалният човек, с когото съм дружал. Добър по душа, но си е ненормален. И с газово пушкало гърмя веднъж кретена му, докато го показваше на друг кретен в общежитието, цял ден не си усещах ушите. Тогава го ройхнах жестоко, викам ей ще пречукаш някой без да искаш. То с това момче все такива работи ми се случваха, отиваме на дискотека тва онова, пичагата замъкнал някъв нож 40 см, съблича се до кръста и почва да си денси такъв и дойде охраната и като дигнаха блузата, кво да видят...Айде пак разправии. Иначе пък с него винаги съм се смял до дупка, ние дори така се запознахме- седна на мойта маса в студентския стол някъв пич и почнахме да се хилим като побъркани без причина! Доста годинки му писах курсови и дипломни, преди да ми писне накрая. И то се скарахме за няква глупост- пича таман си беше прекарал нета и сяда да учи компютър, почна да спори с мен на тема компютри моля ти се. Иска да го уча, а спори, викам айде стига толкова. :D Ядоса ми се и го пратих :mrgreen: по дяволите, то да ти писне с неговите разправии и невзети изпити. Зубри, зубри с кориците зубри чак и накрая пак чака ликвидациите. Един ден му викам- човек, като не се справяш, зарежи го тва учене и без тва няма файда. Много забавен, ама тъп, не ви пожелавам такива запознанства.
Седнем да пием някъде кафе и почне да ми надува главата с истории за някви тъпи мутри. Викам нали знаеш, че не ме интересуват мутренски истории кво ми ги разправяш непрекъснато, нито ще ги и запомня глупостите ти. Ако познаваш някъв подобен тип, ще имаш все адреналин, ама не е за препоръчване. Добряк е, ама нещо струните на китарата развалени. Беше си преживявал някви историйки и му се е отразило на момчето кво да се прави, живот. Последно учеше за адвокат и си виках на акъла- пази боже от такива адвокати. Нищо чудно и да е станал адвокат, ама да му мисли който ще го наеме. И на него ще му докарва прилив на адреналин![/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 06 ное 2014 16:56

Браво прекрасна тема :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Spiro Spirov
Контакти:

Мнениеот Spiro Spirov » 06 ное 2014 16:57

Свят ми се зави само от гледане! :roll: Невероятни снимки!

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 06 ное 2014 17:40

Омекнаха ми колената! :mrgreen: Не бих посетил тия места, както имам и страх от височини ще ми дойде в повече. :lol: Тоя мост в Пакистан просто си се чуди кога да се скъса и той!! :)

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 06 ное 2014 17:46

Това са супер опасни места...направо настръхва човек.Ония дворец на Инките...със тези стръмни стъпала....ами то няма даже и парапет или въже където да се хванеш за по стабилно... :o

Потребителски аватар
Wanderer
Контакти:

Мнениеот Wanderer » 06 ное 2014 17:57

Страхотна тема, браво.
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/t1.0-9/s851x315/10525793_775657619151566_3416972426850621933_n.jpg?oh=b63467c920621bc9f578362f4eddeaf9&oe=54881AA8&__gda__=1422795789_c3cb4cd1ca598c1e764ff7c634e80bc9[/rimg]

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 06 ное 2014 18:37

От тук изброените бил съм на скалата в Норвегия и на стълбищата при Мачу Пикчи. В Перу е просто невероятно. Там е само за хора, на които наистина им стиска, които имат кохонес. Следователно голяма част от форумните капацитети тук няма как и няма и да го посетят.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 06 ное 2014 19:09

Колко яки места има по -света . ;)

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 06 ное 2014 19:52

trokadero_ написа:Колко яки места има по -света . ;)

Като те прочетох се сетих за онова клипче със слепия старец и момичето , което му написа на табелата " Днес е един прекрасен ден , но за съжаление аз немога да го видя " ( или нещо подобно) . :(
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”