Балкански Орел написа:Оставам те да се мислиш за много умен и мъдър и да продължаваш да се развихряш стил Станко-патенца, матенца а у.
Дано и ти един ден си намериш някоя на която да й говориш с такива думички, освен ако не си изтървал влака вече...
Само искам да кажа едно нещо за последно, което е едно от многото за което излъга тази вечер.
За псувните нема такъв смях кой съм псувал ?
Аз имам само един бан за един месец когато нарогах Лудогорец и един за един ден, когато пак нарогах Лудогорец.Хора в този форум не съм псувал.![]()
И запомни лъжата е голям грях, аз може и понякога да пиша глупости, ама мога да си призная и не взимам живота много на сериозно за което един ден ще съм щастлив, че съм си казвал това което ми е на сърце (Защото се старая да съм такъв и в живота, дори и с риск да ме ступат някъде, защото не ме е страх да изкрещя "Циганите на сапун" "Смърт за дпс" или нещо от сорта, което ми е на сърце.) .А ти бъди Иван Вазов в твоята глава, дано и ти някой ден намериш сродна душа или приятели, които наистина да те ценят, наистина, а не само ти да говориш за себе си.
Мисля, че с това мнение никъде не съм те обиждал.Ако ти продължиш с обидите, значи наистина си смешник.Айде жив и здрав.
На две стотинки те прави, ама ти нали си много умен и отворен, виждам че ти харесва
П.П. И м/у другото, този потребител пише с няколко ника