Бургас ще е европейски град на спорта през 2015 година
Дарик радио, Бургас Публикувана в 11:59 на 05 ноември 2014 522
Бургас източник: Дарик - Бургас
Бургас вече е официално одобрен за Европейски град на спорта през 2015 година. Потвърждението дойде с писмо от Джан Франческо Лупатели - президент на Асоциацията на европейските столици и градове на спорта, която работи в тясно сътрудничество с Европейската комисия.
В него пише следното:
"Поздравления за наградата, защото вашият град е наистина добър пример за използването на масовия спорт като инструмент за постигане на интеграция, образование и уважение, които са основните цели на ACES Europe. Вие сте развили забележителна спортна политика с хубави съоръжения, програми и дейности. От сега нататък Бургас е добре дошъл в семейството на Асоциацията.”
Градът беше избран между около двадесет кандидати от цяла Европа. Силно влияние върху журито е оказала политиката на Община Бургас за обновяване и увеличаване на спортната инфраструктура, активната й работа с подрастващите и усилията за социално включване на хората с увреждания чрез спорта.
Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
Едно време с приятелите ми от агитката на Черноморец често пеехме една песен:Яденееееееееее и пиенееееееееее,яденеее и пиенеее(мелодията е на Бийтълс Жълтата подводница)!Та какво стана с този КРАСИВ призив
?

Ай честита втора поредна победа.
Вече бием и като гости па макар и с 10 човека.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Ай честита втора поредна победа.

BRF написа:ntodorov написа:Ай честита втора поредна победа.
Ко?Не!
![]()
Дааааа. Бием Ботев Враца в Мездра.
От 5' - тата до 26' правим три много големи пропуска.
В 41' повеждаме след образцова и постепенна атака, като младокът ни Даниел Стаматов извежда
Диян Христов и той открива. В 47' оставаме с човек по-малко за нарушение на Стаматов срещу вратарят им ( което ще рече, че
пак сме атакували

Уморяваме ги и в 81' правим мълниеносна контра, с която ги и довършваме. Тактически мач за учебник изпълнен от отбор със средна възраст 21 години.
...КЪк мислиш ти ?

Мчи брао уе!
-
- Контакти:
ntodorov написа:BRF написа:ntodorov написа:Ай честита втора поредна победа.
Ко?Не!
![]()
В 41' повеждаме след образцова и постепенна атака, като младокът ни Даниел Стаматов извежда
Диян Христов и той открива. В 47' оставаме с човек по-малко за нарушение на Стаматов срещу вратарят им ( което ще рече, че
пак сме атакували). След това приемаме играта в собствената си половина и удържаме стихийния натиск на домакините от Враца.
Уморяваме ги и в 81' правим мълниеносна контра, с която ги и довършваме. Тактически мач за учебник изпълнен от отбор със средна възраст 21 години.
...КЪк мислиш ти ?![]()
![]()
Уточнявам, изгоненият е Даниел Стоянов, а не Стаматов, а средната възраст на отбора, започнал срещата е 23,5 години. Нейчо, в този отбор има само 2 човека в юношеска възраст. Не се лъжи, че печелим с юношите. С тях падахме с по 5 гола в контролите.
k.dimitrov написа:ntodorov написа:BRF написа:ntodorov написа:Ай честита втора поредна победа.
Ко?Не!
![]()
пак сме атакували). След това приемаме играта в собствената си половина и удържаме стихийния натиск на домакините от Враца.
...КЪк мислиш ти ?![]()
![]()
Уточнявам, изгоненият е Даниел Стоянов, а не Стаматов, а средната възраст на отбора, започнал срещата е 23,5 години. Нейчо, в този отбор има само 2 човека в юношеска възраст. Не се лъжи, че печелим с юношите. С тях падахме с по 5 гола в контролите.
Стаматов, Стоянов...Все му е тая на Вальо.

За средната възраст. Сметнах я на мига, вкарвайки и новите 16 годишни юноши, които влязоха в групата за мача, махнах 40-те години на контузения Трайков и ми се получи тази възраст. Виж моментната възраст на стартовия състав във Враца не съм я смятал, а и от къде да знае Вальо, кой на колко години е.
Важно ми е само да ни каже: Браво.

Аз кат ви разправям за Акулите
Ред е на умрелия (за съжаление) Спартак Вн.

Ред е на умрелия (за съжаление) Спартак Вн.
[center]
[/center]

ntodorov написа:За средната възраст. Сметнах я на мига, вкарвайки и новите 16 годишни юноши, които влязоха в групата за мача, махнах 40-те години на контузения Трайков и ми се получи тази възраст. Виж моментната възраст на стартовия състав във Враца не съм я смятал, а и от къде да знае Вальо, кой на колко години е.
Важно ми е само да ни каже: Браво.
нИдей тЪка,всичко трЕбе да знам!За възрастта ти повярвах,ама си знаех,че няма как да са изгонили човек с фамилия Стаматов