Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
blueboss написа:zlobul написа:blueboss написа:zlobul написа:Няои хора или са слабоумни или не искат да прогледнат. Един от учредителите на тръст "Синя България" или по скоро "Синьо предателство" е господина Тодор Костадинов Батков. Разбира се един средно-интелигентен човек ще направи веднага асоциацията...."Убих отбора, счупих им всички антирекорди НА РЕД Е ДА СЕ РАЗПРАВЯ И С ПУБЛИКАТА" ....наказанието с Берое идва добре дошло , после и паузата за националните отбори ....ткмо време в което да се заличи и последния спомен от това "Батков -вън"
Драги ми дребни душици , ще ми обясните ли какво може да промени една партия в парламента , която разполага с 15 % от гласовете ? .....-ТОЧНО НИЩО ....просто ще си стоят там и ще козируват на партията -лидер....опс за мълчанието ще им се раздаде по някоя друга троха от баницата.
Левски УМИРА ....явно си заслужаваме съдбата. Ходете и ставайте членове на тръста)))
ПС: Подъл президент , малоумен треньор (спортен ръководител ) и шепа продажници ....както са казали хората 3 в 1.
Редко тъпо парче си злобуле..... Ама в булгаристран такива с лопата да ги ринеш като тебе.
Нито знаеш кои са в Тръста, нито четеш, ама да спамиш и да злобееш можеш. Ей затва Апостола е бил предаден от българи....
Живей си в измисления живот и се чувствай пълноценен!
Ти пък какъв си че окачествяваш кой какъв бил ? Мислиш ли че не знам кои са в тръста ? ...или искаш да ти извадя целия списък ?
Ако се явяваш нечии адвокат, кажи си няма проблем ...ще се опитаме да те оправдаем някак си. Този тръст е толкова измислен , колкото
и президента ни...единственото което им дойде на акъла досега е да увеличат билетите за мачовете с което изгониха определена част от и
без това намаляващата публика.
Ако на следващия мач на Левски се чуе "Батков-вън" ела и ме заплюй. Просто в момента определени хора изнудват тара използвайки
недоволството на редовия левскар. Сега ще има общи фирмички, разни врътки с капитала и тем подобни схемички.
Гледаме ..............
Ами гледай бе... то такива "зрители" като тебе с лопата да ги ринеш.
Знаел бил.... Всеки в тая държава "знае" по нещо за другите, а не знае къде е жена му... Смешник.
На 23-ти май сигурно много си се гордял, че си на стадиона (ако изобщо си бил) но именно тези дето плюеш организираха всичко. И аз включително!
Аре у лево....
Eminem написа:Напълно нормално е да има съмнения към тръста. Само вижте кои са били на срещата. гугутката - доказан убиец! На свобода е, защото живеем в скапана държава.
Калчев - човек на София-Запад. Има ли смисъл да се обяснява какво е СЗ ?
Младежа ли какъв е и той май бил там.
А НКП щели да имат представители в УС. Има ли поне един нормален човек в НКП ?
Хем тръст "синя България" е против батков, хем той е част от нея.
Eminem написа:Напълно нормално е да има съмнения към тръста. Само вижте кои са били на срещата. гугутката - доказан убиец! На свобода е, защото живеем в скапана държава.
Калчев - човек на София-Запад. Има ли смисъл да се обяснява какво е СЗ ?
Младежа ли какъв е и той май бил там.
А НКП щели да имат представители в УС. Има ли поне един нормален човек в НКП ?
Хем тръст "синя България" е против батков, хем той е част от нея.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Avanti_Ragazzi написа:Стига с този Газпром не разбрахте ли вече, че никакъв Газпром няма да идва при нас! Това глупости на търкалета и приказки за наивници!
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov, TristaNNN и 11 госта