Базел - Лудогорец - 4:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- springsteen
Re: Базел - Лудогорец - 4:0 FT
Според мене, защитниците не искаха да пазят Емболо, щото мислеха, че може да им прикачи ебола, просто грешно са прочели момчетата 

Re: Базел - Лудогорец
snakebite написа:soccerav написа:Дори Моци да беше останал, швейцарците пак щяха да си вкарат положенията. Моци та Моци, защо го имате този за някакъв феноменален футболист. Ако не бяха дузпите срещу Стяуа сега щеше да е просто един обикновен защитник за всички. Лудогорец имат друг железен защитник и неговото име е Теро Мантула. Недоумявам защо нито Стоев нито Дерменджиев не го пускат да играе. Някой по-навътре със състава ще ме светне ли? В ЛЕ направи супер зверски мачове...далеч по-добър вариант от Терзиев. Относно мача..гледах само 30 минути и после от време на време го пусках за по 2-3 мин. Тотална безидейност, лудите не знаеха къде се намират. Много слаби и даже бих казал, че паднаха с малко.
Хм...Моци ни е най-добрия защитник, около него се гради всичко, той държи цялата защита. С който и да играе, всички разчитат ня него. От тази гледна точка е незаменим, то се видя и вчера, когато след като излезе буквално не знаехме къде се намираме.
Теро Мантула ? Със сигурност е по -добър от Сашко и Барт, но не и от Терзиев. Иначе на мен лично ми харесва, но треньора не го харесва както не харесва и ицо Златински и Ернандес, от което губим трима отлични футболисти !
Дерменджиев , още по малко в тандем с Чечо Генов, не са за нас, или ако имаме амбиции всяка година за нещо в Европа.
Вече сме аут от ЕВропа - единствения шанс е да бием Ливърпул, и Ливърпул - Базел да са наравно, така ще отидем в Лига Европа, но това ми се струва с шанс по малко от 10 %.
Да се стягат съперниците в нашата А група, със сигурност самочувствието ни е наранено, надявам се да си го изкарат тук в България ....
Не съм съгласен. Все едно да кажеш, че без Меси Барселона са нищо. Повярвай ако бяхте без Марселиньо и Кейсара щеше да е много по-тежко от колкото без Моци. Терзиев съм му гледал и мачове в Черноморец, не ми харесва, не е за вас. Ами ако треньора не пуска определени футболисти само защото са му антипатични за какъв треньор говорим? По скоро влияние на защитата оказа липсата на Моци + Минев, не само на единия. Още нещо..Мисиджан за мен ви е най-добрия футболист, а си търка пейката постоянно, докато Абало се спъва в собствените си финтове. Ако играете така срещу Ливърпул ще паднете. Стягайте се защото шанс за третото място имате.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Re: Базел - Лудогорец
soccerav написа:Дори Моци да беше останал, швейцарците пак щяха да си вкарат положенията. Моци та Моци, защо го имате този за някакъв феноменален футболист.
Е, мооооооже би защитата поне понякога щеше да изглежда малко по-добре. А можеше да си изкара 2 жълти картона, де да го знам. За мен Моци е добър, но рисков защитник. И както може да предотврати 5 ситуации така може да си изкара картончето докато мигнем. В интерес на истината поста "защитник" по презумция съдържа нещо от тая характеристика.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Български футболисти от 21-ви век - защитници
! С това се изчерпва коментара ми за мача. Грандиозна промяна след излизането на румънеца. Имаше ред на терена, който се предаваше във всички линии и мачът най-вероятно щеше да завърши между 0-0 и 2-0 в зависимост от късмета. Не че и от другите нямаше пълни дупки на терена, но това което направиха централните защитници в този мача беше показателно защо считаме вече за успех 4-то място в квалификационната ни група. Иначе Базел е по-добър отбор, но е доста по-слаб от отборът им от миналата и последните години. И бяха изпаднали в сериозна безидейност какво да правят на терена, освен че пресираха добре, до момента в който централните бранители ескортираха техните играчи към края на първото полувреме.

Сигурни ли сте, че отборът, който вчера игра с Базел, беше Лудогорец?
Доколкото зная, Лудогорец е голям отбор от България, който играе достойно с европейски грандове...
Вчера Лудогорец не се яиха лично на терена, те скрепиха българо-казахстанската дружба, назначавйки за представители някого, а ма не зная кого.
Както и да е - победа в следващия кръг класира българите.
Доколкото зная, Лудогорец е голям отбор от България, който играе достойно с европейски грандове...
Вчера Лудогорец не се яиха лично на терена, те скрепиха българо-казахстанската дружба, назначавйки за представители някого, а ма не зная кого.
Както и да е - победа в следващия кръг класира българите.
Бъди оптимист, мисли позитивно

С цялото ми уважение към Лудогорец, истински качествените отбори не зависят като форма от един единствен играч.
Лудогорец не бяха себе си вчера.
Лудогорец не бяха себе си вчера.
Бъди оптимист, мисли позитивно

- damyanov1963
Бях написал в един от предишните форуми, че Лц няма никакъв шанс с/у отбори, които не го подценяват и май излязох прав. Нещата просто си идват на мястото, ако и Реал и Ливърпул играят с/у Лц както трябва, нищо добро не чака Делиорманец, може и да подобрят рекорда за най-голям резултат в ШЛ, ако Реал го поиска разбира се.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Преди мача М.Александров го раздаваше тежко
Нещо не видях как са вдигнали нивото , но сега същият герой пее друга песен
Този да не си помисли , че играят срещи Марек

Много сме вдигнали нивото от миналата година , а Базел са свалили нивото
Нещо не видях как са вдигнали нивото , но сега същият герой пее друга песен
Паднахме на земята лошо
Този да не си помисли , че играят срещи Марек

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Аз бих обобщил мача по следния начин: "Ако Стоев беше треньор 1000% нямаше да паднем толкова тежко."
Същата дебилна тактика като при гостуването на Стяуа. И докато по-малката класа на румънците и късметът тогава си казаха думата, сега просто нямаше как да не паднат с много. Разликата в поведението на отбора при гостувания спрямо миналата година е направо фрапираща и след като отборът е на практика непроменен, то вината е предимно в треньора.
Същата дебилна тактика като при гостуването на Стяуа. И докато по-малката класа на румънците и късметът тогава си казаха думата, сега просто нямаше как да не паднат с много. Разликата в поведението на отбора при гостувания спрямо миналата година е направо фрапираща и след като отборът е на практика непроменен, то вината е предимно в треньора.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Просто сега нещата си дойдоха на мястото. Спомнете си колко мача Лудогорец взе на магия, нормално е вече Фортуна да им обърне гръб. Домусчиев и компания си повярваха повече от възможностите, които има отборчето от Делиормана.
Ливърпул не е толкова слаб, колкото изглежда, а и се бори за нещо повече след толкова години отсъствие от Европейските терени. А не ми се мисли какво може да направят Реал и Роналдо (какъвто е злопаметен и суетен) заради дузпите в София.
По-добре Киро Параходчето да почва да мисли за А група , съдиите, БФС.... Че може и да не стане шампион тази година.
Ливърпул не е толкова слаб, колкото изглежда, а и се бори за нещо повече след толкова години отсъствие от Европейските терени. А не ми се мисли какво може да направят Реал и Роналдо (какъвто е злопаметен и суетен) заради дузпите в София.
По-добре Киро Параходчето да почва да мисли за А група , съдиите, БФС.... Че може и да не стане шампион тази година.