blueboss написа:zlobul написа:Няои хора или са слабоумни или не искат да прогледнат. Един от учредителите на тръст "Синя България" или по скоро "Синьо предателство" е господина Тодор Костадинов Батков. Разбира се един средно-интелигентен човек ще направи веднага асоциацията...."Убих отбора, счупих им всички антирекорди НА РЕД Е ДА СЕ РАЗПРАВЯ И С ПУБЛИКАТА" ....наказанието с Берое идва добре дошло , после и паузата за националните отбори ....ткмо време в което да се заличи и последния спомен от това "Батков -вън"
Драги ми дребни душици , ще ми обясните ли какво може да промени една партия в парламента , която разполага с 15 % от гласовете ? .....-ТОЧНО НИЩО ....просто ще си стоят там и ще козируват на партията -лидер....опс за мълчанието ще им се раздаде по някоя друга троха от баницата.
Левски УМИРА ....явно си заслужаваме съдбата. Ходете и ставайте членове на тръста

)))
ПС: Подъл президент , малоумен треньор (спортен ръководител ) и шепа продажници ....както са казали хората 3 в 1.
Редко тъпо парче си злобуле..... Ама в булгаристран такива с лопата да ги ринеш като тебе.
Нито знаеш кои са в Тръста, нито четеш, ама да спамиш и да злобееш можеш. Ей затва Апостола е бил предаден от българи....
Живей си в измисления живот и се чувствай пълноценен!
Ти пък какъв си че окачествяваш кой какъв бил ? Мислиш ли че не знам кои са в тръста ? ...или искаш да ти извадя целия списък ?
Ако се явяваш нечии адвокат, кажи си няма проблем ...ще се опитаме да те оправдаем някак си. Този тръст е толкова измислен , колкото
и президента ни...единственото което им дойде на акъла досега е да увеличат билетите за мачовете с което изгониха определена част от и
без това намаляващата публика.
Ако на следващия мач на Левски се чуе "Батков-вън" ела и ме заплюй. Просто в момента определени хора изнудват тара използвайки
недоволството на редовия левскар. Сега ще има общи фирмички, разни врътки с капитала и тем подобни схемички. Покажи ми един интелигентен човек
от тръста, човек който да е професионалист в различна област.... няма такъв ...всички са разни хрантутници и нищо повече ...същите като тара само че на по ниско ниво.
За благото на Левски се изискват парично независими хора, които няма да се трогнат от месечните 15 бона на Тара а не разни гугутки, калчевци, байловци и т.н .
Гледаме ..............