Базел - Лудогорец - 4:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Re: Базел - Лудогорец - 4:0 FT

Мнениеот HekakaB » 05 ное 2014 14:12

Не знам дали обърнахте внимание с какъв състав излезна Ливърпул снощи.След 3 дена имат мач с Челси.Ако го изгубят, положението им във висшата лига става незавидно.После им идват 3 мача за 6 дена.На 23-ти,26-ти и на 29-ти.Тоя на 26-ти е в София.И ако и в мача от висшата лига три дена по-рано пак не са взели 3 точки, мисля че тотално ще отебат шампионската лига и пак ще излязат с резервите.Така че Лудогорец имат шансове тука.Накрая,ако Реал напеарят същото с оглед на това, че вече са се класирали,шансовете на Лудогорец още повече се покачват.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 ное 2014 14:24

HekakaB написа:Не знам дали обърнахте внимание с какъв състав излезна Ливърпул снощи.След 3 дена имат мач с Челси.Ако го изгубят, положението им във висшата лига става незавидно.После им идват 3 мача за 6 дена.На 23-ти,26-ти и на 29-ти.Тоя на 26-ти е в София.И ако и в мача от висшата лига три дена по-рано пак не са взели 3 точки, мисля че тотално ще отебат шампионската лига и пак ще излязат с резервите.Така че Лудогорец имат шансове тука.Накрая,ако Реал напеарят същото с оглед на това, че вече са се класирали,шансовете на Лудогорец още повече се покачват.

Резерви, не резерви, Ливерпул след мача на 26 ще имат 6 точки и двубоят на Анфийлд с Базел ще е финал за второто място в групата. Базел като домакин на Реал я вземе една точка, я не вземе... Лудогорец ще си е четвърти, точно според очакванията, с историческите за България 3 точки... Всичко останало са само розови сънища и Кирчови блянове... Кирето е тръгнал по един път, от който един мустакат отворко се връща на прибежки. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 05 ное 2014 14:39

Базел са твърдо втори в групата. Ливърпул максимум точка да вземе от тях. Всички видове ингилизи са абонати на Базел през последните години, не виждам защо сега положението да е по-различно. Лудогорец - Ливърпул ще е сблъсъкът за третото място в групата. Всичко друго е в сферата на фантастиката. Интересно е само Реал на кого ще подари точка. Все си мисля, че няма да вземат 18.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 05 ное 2014 14:48

HekakaB написа:Не знам дали обърнахте внимание с какъв състав излезна Ливърпул снощи.След 3 дена имат мач с Челси.Ако го изгубят, положението им във висшата лига става незавидно.После им идват 3 мача за 6 дена.На 23-ти,26-ти и на 29-ти.Тоя на 26-ти е в София.И ако и в мача от висшата лига три дена по-рано пак не са взели 3 точки, мисля че тотално ще отебат шампионската лига и пак ще излязат с резервите.Така че Лудогорец имат шансове тука.Накрая,ако Реал напеарят същото с оглед на това, че вече са се класирали,шансовете на Лудогорец още повече се покачват.

В тази връзка на мисли, Лудогорец пък трябва още на мига да зае@е ШЛ...Щот, като гледам как им се развиват нещата в родното първенство, до година може и да не радват цяла България чрез участието си в ШЛ...Мисля, че всите българи рискуваме друг да е отборът ни роден в този турнир... Аз лично за такова крайно разочарование не съм готов и не бих го понесъл така лесно. За другите българи - не знам... :roll:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 ное 2014 14:50

doktora25 написа:Базел са твърдо втори в групата. Ливърпул максимум точка да вземе от тях. Лудогорец - Ливърпул ще е сблъсъкът за третото място в групата. Всичко друго е в сферата на фантастиката. Интересно е само Реал на кого ще подари точка. Все си мисля, че няма да вземат 18.

Да, на 26 Ливерпул ще спечели сблъсъкът "за третото място в групата" и ще се изравни с Базел по точки. При равен на Базел - ще изостава с една точка... Следва това което писах по- горе - на Анфийлд ще има директен сблъсък за второто място и мисля, че Ливерпул ще го спечели. Това обаче не касае Лудогорец, защото те ще имат интимна среща с "Гелосания", който е супер злопаметно копеле и след "топлото" посрещане в София ще се отчете поне с хеттрик... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 05 ное 2014 15:00

Победа срещу Ливърпул , с 1:0 или 2 гола разлика ви праща 100% в ЛЕ , при 2:1 всичко ще се зависи как ще завършите с Реал и как ще свърши мача между Ливърпул и Базел. Тогава ще се гледат общите показатели. При равен , трябва да се надявате Реал да не играят срещу вас в последния мач и от резултата в другия мач 99% сте 4-ти. При загуба 100 % сте 4-ти ,дори да смачкате Реал в последния мач. Шансовете са минимални , но нищо не се знае.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 ное 2014 15:02

snakebite написа:Пак се повтарям ама да обобщя, как видях мача:

До гола и контузията на Моци - натиск на Базел, но нищо съществено. Направихме две контри..при едната Абало имаше чудесна възможност

1:0 Майсторски го изигра черньото, Пребори се с Терзиев и си вкара

2:0 Защитата буквално заспа. Терзиев тегли, а Ангуло се побарва, неговия човек на 5-6 метра че и повече от него. Спокойно и хладнокръвно базелското момче вкара, все пак Дерлей е играл в Бенфика не в словенския гранд Фк Целе и българския такъв - Ботев Пловдив (визирам Безяк и Хамза).

При 2:0 се опитвахме , Мишо се полакоми в една ситуация когато опита удар, после към края дойде и оня голям пропуск, при 2:1 мача оставаше ,отворен но не би...

Второто полувреме бе истинска мъка, и най-слабото ни полувреме въобще. Уж се активизирахме, уж атакувахме, ама нищо, всеки губи топката, Марселиньо се увлича във финтчета...Бързите играчи на Базел ни разкатаха, всяка атака ни застрашаваше. Разделихме се на нападатели и защита и стана страшно. Никаква организация

3;0 Ангуло седи далече от играча на Базел, чудно е и къде е Абало, който уж помага...В центъра свободен играч- Гаши, до него няма централен защитиник :shock: ..ами Мишо Александров, който на туй отгоре е закъснял

4:0 Пълна какафония в наказателното ни поле. Дали са играли с коляно, хълбок, ръка, играете бе ..Всеки вдигнал ръка и Сухи си вкара гол. Той не знам дали има гол въобще тоя чех, ама вкара

След 4:0 пак същата мъка. Нищо, напред, нищо. А този Емболо бе много близо и до 5 гол..

Че Базел са силен отбор е ясно, но при 2:0 всякаква наша тактика отиде на кино, а Дерменджиев бе напълно безпомощен да направи каквото и да е било..а и да остави добре игращеия в дефанса Мишо за атакуващия Мисиджан акъла не ми го побира :shock: . Сякаш ние водим 2:0, а не те..Слаб треньор. Слабия треньор направи и един слаб Лудогорец в тази вечер.

Въпреки всичко представянето дотук е много добро, И каквото и да се случи отук-нататък аз съм горд с Лудогорец ! Само Лудогорец !!

За мен има две причини вчера Лудогорец да загуби тежко.
Първата е слабата игра в защита,дали с Моци и Минев защитата на Лудогорец щеше да бъде по-сигурна най-вероятно да ,но от друга страна и няколко титуляри на Базел също не играха-капитана Щрелер, Сио, Ив.Иванов.М.Диас и Делгадо влезнаха когато мача вече беше приключил.
Втората -българските съдии -доста пъти съм писал,че българските съдии правят мечешка услуга на Лудогорец ,като им помагат в българското първенство. Има една максима"ако искаш да развалиш някого,направи живота му лесен". Просто играчите на лудогорец свикнаха с "меко казано благосклонното съдийство" и свикнаха да влият на съдиите -вчера при 3 от головете на Базел защитниците ръкомаха към съдията вместо да играят. ясно ,че българските съдии слушат какво им се казва,но за съжаление те не свирят в Европа.
Иначе относно играта -П.Соуса много добре беше разучил играта на Лудогорец и използва слабостите и. Защитната линия се подрежда доста офанзивно далеч от собствената си вратаи оставя едно пространство с ширина около 25 метра между линията на защитата и голлинията ,като защитниците не са особено бързи и не много трудно могат да бъдат надбягани и просто топката се подаваше зад гърба на защитниците на Лудогорец.-така станаха първите 3 гола и атаката при която стана 4-я. Отделно направиха и още няколко подобни атаки.
Иначе според мен вината за първия гол е основно на Ал.Александров- едва ли и той може да отговори на къде тръгна- веднага топката беше подадена в освободената от него зона.
При втория гол почти същата ситуация ,само че там Ангуло покри засадата,както и при третия.
Между другото бих си позволил една малка поправка-играчът на Базел ,който вкара втория гол е играл във втория отбор на португалския гранд (играещ с променлив успех във втора португалска дивизия). Общо двамата нападатели на Базел са с обща възраст 37 години. Между другото ако изключим Шер и Фрей всички играчи на Лудогорец са по-скъпи от колегите си в Базел(според трансфермаркета,между другото според същия сайт и Хамза и Безяк са по-скъпи от Гонзалез и Емболо взети заедно) и още нещо в целия отбор на Базел вчера имаше дин футболист на повече от 26 години и след това кой е на прав път и кой е на не толкова "прав път". Между другото Лудогорец има късмет,че липсваше опит на нападателите на Базел ,всеки опитен и хитър нападател би изграл ситуацията при ,която Моци се контузи по такъв начин ,че да спечели дузпа за своя отбор.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 05 ное 2014 15:16

honda написа:
Иначе според мен вината за първия гол е основно на Ал.Александров- едва ли и той може да отговори на къде тръгна- веднага топката беше подадена в освободената от него зона.
При втория гол почти същата ситуация ,само че там Ангуло покри засадата,както и при третия.
Между другото бих си позволил една малка поправка-играчът на Базел ,който вкара втория гол е играл във втория отбор на португалския гранд (играещ с променлив успех във втора португалска дивизия). Общо двамата нападатели на Базел са с обща възраст 37 години. Между другото ако изключим Шер и Фрей всички играчи на Лудогорец са по-скъпи от колегите си в Базел(според трансфермаркета,между другото според същия сайт и Хамза и Безяк са по-скъпи от Гонзалез и Емболо взети заедно) и още нещо в целия отбор на Базел вчера имаше дин футболист на повече от 26 години и след това кой е на прав път и кой е на не толкова "прав път"

Мда сега видях момчето - Дерлей е играло в Парагвай в местния гранд Олимпия, но все пак е национал на Парагвай.
И въобще Базел е пълен с национали на Швейцария,Чехия, Кот ДИвоар, Албания, Швеция, Чили, Египет, Япония..страни много по -добри от нас. Отделно се вижда че и школата им перфектна след като с лекота пометоха нашите юноши !

На Сашо Александров това му е играта- бие за първа топка ,така е научен в Черно море - да играе персонално и да следва нападателя., увлича се в това, не играе зоново, тромав е..и ето го резултата - няма го, той въобще го нямаше в зоната си и при четирите гола !!

Няма виждането, борбеността, заставането на Моци !. Моци на фона на всички БГ защитници си е направо европейска класа, не случайно с него на терена -трудно ни вкарват, ако и той да прави грешки отвреме-навреме
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
blueboss
Контакти:

Мнениеот blueboss » 05 ное 2014 15:50

snakebite написа:
honda написа:
Няма виждането, борбеността, заставането на Моци !. Моци на фона на всички БГ защитници си е направо европейска класа, не случайно с него на терена -трудно ни вкарват, ако и той да прави грешки отвреме-навреме

Колега - хареса ми написаното от теб до сега и уважавам хора с трезв поглед върху нещата, но за МОци не съм съгласен.
Първо той на моменти играе доста грубичко и в БГ му се разминава, но навън не е баш така. Дори и влизането му вчера беше доста рисково - или да се контузи, или да изкара дузпа.
Второ - той ако си спомням правилно игра на злополучния Ви мач на Герена преди месец и нещо и пак отнесохте 3 гола.
Един хитър и повратлив нападател може (доказа го вчера и Емболо) да ви разкатае защитата.

Не разчитайте само на Моци щото ви спаси срещу Стяуа. Имахте един финландец - Мантула. Той за мене е по-добър, но не го пуска тренерчето.
Някой написа и Шоко че липсва, а той е от бая време при вас. Треньора ви е слаб! А за шефовете - да не говорим. Егото им ще Ви съсипе.

Айде със здраве.

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 05 ное 2014 16:11

doktora25 написа:Базел са твърдо втори в групата. Ливърпул максимум точка да вземе от тях. Всички видове ингилизи са абонати на Базел през последните години, не виждам защо сега положението да е по-различно. Лудогорец - Ливърпул ще е сблъсъкът за третото място в групата. Всичко друго е в сферата на фантастиката. Интересно е само Реал на кого ще подари точка. Все си мисля, че няма да вземат 18.

+1

Върни се в “Лудогорец”