Базел - Лудогорец - 4:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

elpatron
Контакти:

Re: Базел - Лудогорец

Мнениеот elpatron » 05 ное 2014 00:06

0007 написа:
elpatron написа:
0007 написа:Резонна загуба,пролича си кой е отборът с по-голяма индивидуална класа.Научени футболисти,докато от Лудогорец ще отлича само двама - Кайсара и Марселиньо,Жуниор определено ще си изработи трансфер в топ отбор,голяма класа е.Лудите все още имат шанс да продължат в ЛЕ,въпросът е да покажат играта от първите два мача срещу Пул.

Какво разбираш под топ отбор? Играчите на лудите нямат кой знае какви качества индивидуални. Същите са като нашите преди 8-9 години. Прилични футболисти, добре обиграни, късмет когато трябва и толкоз.

Напротив - и Марселиньо,и Кайсара могат да играят в доста по-голям отбор от Лудите(Бенфика примерно не е топ отбор,но е близо до това).Първият беше единственият днес,който през целия мач задържаше спокойно топката и повечето му пасове бяха напред и настрани.Личи си,че е класа с топка в крака,на моменти задържаше между 2-ма ,3-ма.Проблемът са му годините,вече му е късно за трансфер.А Кайсара цял мач беше като моторетка и от цялата защита беше единственият,опитващ се да изнася топката по земя.Пасовете му вървяха,имаше няколко пробива,и от него лъха класа.

И пак с риск да направя пирамидка какво е топ отбор? Ако критерия е по-добър от лудите да. Но не ги виждам в голям отбор. Иначе евала за мачовете им дотук на insane wood

elpatron
Контакти:

Мнениеот elpatron » 05 ное 2014 00:06

е го тренерчето каза всичко
Последна промяна от elpatron на 05 ное 2014 00:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 ное 2014 00:07

jonas_lunden написа:Само аз ли съм на мнени, че два от головете на часовниците бяха от засада- очеизвадна...

Само ти...

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 05 ное 2014 00:07

0007 написа:
elpatron написа:
0007 написа:Резонна загуба,пролича си кой е отборът с по-голяма индивидуална класа.Научени футболисти,докато от Лудогорец ще отлича само двама - Кайсара и Марселиньо,Жуниор определено ще си изработи трансфер в топ отбор,голяма класа е.Лудите все още имат шанс да продължат в ЛЕ,въпросът е да покажат играта от първите два мача срещу Пул.

Какво разбираш под топ отбор? Играчите на лудите нямат кой знае какви качества индивидуални. Същите са като нашите преди 8-9 години. Прилични футболисти, добре обиграни, късмет когато трябва и толкоз.

Напротив - и Марселиньо,и Кайсара могат да играят в доста по-голям отбор от Лудите(Бенфика примерно не е топ отбор,но е близо до това).Първият беше единственият днес,който през целия мач задържаше спокойно топката и повечето му пасове бяха напред и настрани.Личи си,че е класа с топка в крака,на моменти задържаше между 2-ма ,3-ма.Проблемът са му годините,вече му е късно за трансфер.А Кайсара цял мач беше като моторетка и от цялата защита беше единственият,опитващ се да изнася топката по земя.Пасовете му вървяха,имаше няколко пробива,и от него лъха класа.

На Марселиньо точно това му е проблема - задържа топката прекалено и в крайна сметка или я губи или спира остротата на атаката. И това днес го прави цял мач. Единствено овации заслужава Кайсара. Просто показа, че е много голяма класа за нашите терени и смятам, че ще им е трудно да го задържат през зимата.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

jonas_lunden
Контакти:

Мнениеот jonas_lunden » 05 ное 2014 00:08

Не е важно дали Лудогорец щв дупят Цска или Левски колега...важното е да имаме здрави дупета...щото ЕС, Ек, Уефа и Фифа ни дупат ежедневно!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 ное 2014 00:08

BadBoy написа:Теб кой те е излъгал, че футбол се прави с трици, че отваряш подобна дискусия?

Когато беше футбол и трици можеха да стигнат.Сега вече му казват бизнес и играят други правила,не футболни и спортни.

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 05 ное 2014 00:08

jonas_lunden написа:Само аз ли съм на мнени, че два от головете на часовниците бяха от засада- очеизвадна...Въпреки това, не оправдавам играта на лудите ...и страхливоста ...Днес на терена бяха кат мишки...

2 и 3 гол са от засада, да. категорично, особено третия е тънка, но засада и пак глупака англуло я покри.
за какво са дали 1.5 млн евро за този дебел колумбиец, не знам.
истината е, че тези голове, ако бяхме ги направили ние, никога нямаше да ни ги признаят.
но и с тях и без тях, си губехме, с Жоро Дерменджиев- толкова.
този за мен е абсолютно слаб треньор, още в партизан белград губехме, може ли да водиш с 2:0 и да позволиш до почивката да стане 2:2, а второто якото треперене, да не стане 3:2 и чао...в букурещ също 1:0 в последната минута и треперене, този човек като гост винаги излиза за 0:0 ....
със стойчо стоев бихме псв там , лацио там...одеса там, загреб там...партизан там...а с тоя глупак....ако победим някога като гости, обадете ми се... :(
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
Blue Warriors
Контакти:

Мнениеот Blue Warriors » 05 ное 2014 00:08

Да ви кажа експертно мнение и защо се сгромолясаха тъй.
Защото парахода не знае кога да спре и вместо след победа в СОфия да каже, че момчетата му са супер и са изпълнили задачата си за този сезон на 900%, той започна да дрънка някакви небивалици за втори места и т.н.Тоя параход се побърка, той иска с бюджет от 6 млн да стигне елиминациите в ШЛ !!!

Всичко друго са глупости, гелът е много добър мениджър от към финанси и стратегии, ама горкия от към мотивация и психология хич го нЕма братче.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 ное 2014 00:09

Какво целомъдрие,каква философия,какво проникновение струят от думите на гуруто Дерменджиев:
"Всеки може да сгреши,всеки може да загуби..."
Въх!!!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 ное 2014 00:10

Момци вие сериозно ли търсите странични фактори за да оправдаете загубата?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Лудогорец”