BadBoy написа:k_oleto написа:BadBoy написа:k_oleto написа:2-ро аз не съм от София, а до Армията /с автомобил/ стигам за около 4 часа /+ паркиране и заемане на място на стадиона/, а освен това и работя до 18:00ч., т.е пропускам мача.....
Програмата беше направена преди повече от месец и чак сега се сетихте да искате промяна, защо?
аз не мога да искам промяна нали ?![]()
Тук иде реч за друго: фирмата на Гела решава самоинициативно, а не това, че аз или ти искаме нещо
Фирмата на Домусчиев и Батков нищо нерешават.
Когато обявиха програмата до края на сезона още от тогава се зная деня и часа на мача, но всеки си траеше, що така?
Диема също гледа собствения интерес, а събота имат доста събития за отразяване, че да си местят програмата за да правят кефа на някой.
Между другото тоя мач е се тая кога ще се играе посещаемостта му щеше да е еднаква.
Що говориш глупости:
ХVІІ – ти кръг - По искане на Нова Броудкастинг груп и „Футбол Про Медиа”срещата от ХVІІ-ти кръг „А” ФГ - между отборите на ПФК „Славия” и ПФК „Ботев” Пд, ще се играе по програма на 29.11/събота/2014от 13.30 часа,вместо от 14.00часа, излъчва се по Диема. - По искане на Нова Броудкастинг груп и „Футбол Про Медиа”срещата от ХVІІ-ти кръг „А” ФГ - между отборите на ПФК „Левски” и ПФК „Литекс” Лч, ще се играе на 29.11/събота/2014от 16.00 часа,вместо на 30.11/неделя/ от 15.45 часа, излъчва се по Нова ТВ. - По искане на Нова Броудкастинг груп и „Футбол Про Медиа”срещата от ХVІІ-ти кръг „А” ФГ - между отборите на ПФК „Лудогорец” и ПФК „Локомотив” Сф, ще се играе на 30.11/неделя/ от 15.30часа вместо на 29.11/събота/2014от 16.30часа,излъчва се по Диема. ХVІІІ – ти кръг - По искане на Нова Броудкастинг груп и „Футбол Про Медиа”срещата от ХVІІІ-ти кръг „А” ФГ - между отборите на ПФК „ЦСКА” и ПФК „Локомотив” Пд, ще се играе на 06.12/събота/2014от 16.00 часа,вместо на 07.12/неделя/ от 13.30 часа, излъчва се по Нова ТВ. ХІХ – ти кръг - По искане на Нова Броудкастинг груп и „Футбол Про Медиа”срещата от ХІХ-ти кръг „А” ФГ - между отборите на ПФК „ЦСКА” и ПФК „Черно море” Вн, ще се играе по програма на 13.12/събота/2014 от 16.00 часа,вместо от 15.45 часа, излъчва се по Нова ТВ.
Я изброи колко пъти се споменава: "по искане на Нова"