Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
След направеното от Александър Томов от миналото лято досега, ми е странно фенове на ЦСКА да използват обръщенията "Сашето" или "Лупи" когато говорят за него. За останалите са нормални такива обръщения, защото Томов определено попречи на сценария за ЦСКА. Така че нека да говорим с поне малко уважение за човека запазил ЦСКА и благодарение на когото водим убедително във временното класиране на А група, да не вярваме на всичко написано по сайтовете и да изчакаме официална информация от клуба относно евентуална смяна на мажоритарния собственик. Лично аз се надявам без значение кой е собственика на ЦСКА, Стойчо Младенов да бъде оставен да работи спокойно (без намеса на ръководството в спортно-техническата част), защото с действията си показва, че е най-добрият български треньор в момента.
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
В случая е леко неприятно, че Томов няма много силен политически гръб ( за него, имам предвид )
При по-силни позиции, той спокойно може да отвърне на ударите от Делиормана по начин, който да гарантира титлата на 100% , поне така си мисля
Щото при наличие на твои хора на ключови и високи държавни постове, спокойно можеш да удариш ръчната на Домуса, поне аз ако съм, бих го направил на 100% 
Леевски, оле
Томов не е такъв човек.Ако има силен гръб във властта,по-скоро ще го използва да се върнат базите на ЦСКА.Другото го е оставил на треньора и футболистите на ЦСКА. 
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Томов е пич

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
GOLEADOR написа:Томов не е такъв човек.Ако има силен гръб във властта,по-скоро ще го използва да се върнат базите на ЦСКА.Другото го е оставил на треньора и футболистите на ЦСКА.
Как да ви върнат нещо, което никога не е било ваше? Този ви вопъл винаги ме е учудвал с невъзможността си, като юридически похват, и с упоритото му повтаряне от вас.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:GOLEADOR написа:Томов не е такъв човек.Ако има силен гръб във властта,по-скоро ще го използва да се върнат базите на ЦСКА.Другото го е оставил на треньора и футболистите на ЦСКА.
Как да ви върнат нещо, което никога не е било ваше? Този ви вопъл винаги ме е учудвал с невъзможността си, като юридически похват, и с упоритото му повтаряне от вас.
Кой клуб в България има своя собствена база и стадион? Да са си купили парцела и да са си построили всичко? Или викаш, това няма връзка?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Томов не е такъв човек.Ако има силен гръб във властта,по-скоро ще го използва да се върнат базите на ЦСКА.Другото го е оставил на треньора и футболистите на ЦСКА.
Кой клуб в България има своя собствена база и стадион? Да са си купили парцела и да са си построили всичко? Или викаш, това няма връзка?
На всички им е Дадено, само вие искате да ви го Върнат-правиш ли разлика?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:vaskonti написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Томов не е такъв човек.Ако има силен гръб във властта,по-скоро ще го използва да се върнат базите на ЦСКА.Другото го е оставил на треньора и футболистите на ЦСКА.
Да, баси нахалството - на всички им се полага парче от баницата, само ЦСКА е прекалено нахален да си го поиска...
Не е истина просто!
[center]I'll be the savior of you all
Кашчей написа:GOLEADOR написа:Томов не е такъв човек.Ако има силен гръб във властта,по-скоро ще го използва да се върнат базите на ЦСКА.Другото го е оставил на треньора и футболистите на ЦСКА.
Кой ти каза
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
vaskonti написа:Кашчей написа:vaskonti написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Томов не е такъв човек.Ако има силен гръб във властта,по-скоро ще го използва да се върнат базите на ЦСКА.Другото го е оставил на треньора и футболистите на ЦСКА.
Да, баси нахалството - на всички им се полага парче от баницата, само ЦСКА е прекалено нахален да си го поиска...
Не е истина просто!
Засега ви е дадено на концесия, като дори в ГФО за 2013 е официално обявено от Томов. Как ще си го стопанисвате е ваш проблем, но лакомията води понякога до такива неща. Ако бяхте по-умни, като ръководства през времето, военните можеха и на вас да го прехвърлят този имот (базите).
Ти обаче упорито продължаваш с мантрите-ми искайте бе, ама сега да тръгнат заради вас да променят два-три закона, защото сте ЦСКА.. ай стига толкова нахалство!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":