Нямаме победа в Швейцария в ЕКТ.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Нямаме победа в Швейцария в ЕКТ.

Мнениеот Кашчей » 04 ное 2014 19:14

Betchualeng Arnaikem написа:
Кашчей написа:по темата-Всяко нещо има своят първи път и се надявам да е тази вечер 8-)

Както един съфорумец написа, няма да е сефте... През 1977 Славия бие Грахсхопърст 2 пъти в Интертото, с общ резултат 6:2. Самото състезание е имало статут на официален турнир на УЕФА, така че мисля спада към категорията "Европейски клубни турнири", за които е и темата.

По данни от нета, Интертото се организира от УЕФА от 1995-а. Кой го е организирал преди това не знам, така че не може да се смята за ЕКТ преди тази година.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 ное 2014 19:19

Кашчей написа:
Кашчей написа:по темата-Всяко нещо има своят първи път и се надявам да е тази вечер 8-)

Както един съфорумец написа, няма да е сефте... През 1977 Славия бие Грахсхопърст 2 пъти в Интертото, с общ резултат 6:2. Самото състезание е имало статут на официален турнир на УЕФА, така че мисля спада към категорията "Европейски клубни турнири", за които е и темата.

По данни от нета, Интертото се организира от УЕФА от 1995-а. Кой го е организирал преди това не знам, така че не може да се смята за ЕКТ преди тази година.

Всъщност да, преди това не знам как са го водили но си прав. Бях забравил, че е възможно турнира не винаги да е бил част от УЕФА и не проверих.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 04 ное 2014 19:20

Кашчей написа:

Факт.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 ное 2014 00:55

Костадин Хаджииванов го организираше, ама сега организира по-сериозни първенства и турнири. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - България”