Мери ли БФС с еднакъв аршин?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Мери ли БФС с еднакъв аршин?

Мнениеот dreben23 » 04 ное 2014 16:36

Не знам аршините на БФС кви са, но на клипчето ясно се вижда симулативната игра на Лудогорец. :lol: :mrgreen:

Това трябва да гледат повече, че е очебийно просто. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

ivan_svet
Контакти:

Мнениеот ivan_svet » 04 ное 2014 16:42

Ще започна да уважавам и подкрепям протести на фенове срещу неадекватни и определени с различен аршин санкции, когато едни и същи хора започнат да протестират срещу всяко несправедливо и тенденциозно решение на комисиите на БФС, а не само когато засяга техния отбор. Защото в обратния случай те искат "малкия" аршин само при наказанията на любимия отбор, а за другите "голямата тесла". Което няма нищо с приказките за "феър плей".

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 04 ное 2014 16:47

Долно уйно написа:
Hrabar написа:Въпросът с наказанието на Тончи Кукоч е ясен. Той е наказан според правилника и т.н. Мен ме интересува следното нещо:

А) Наказан ли е Георги Петков? Ако не е наказан, защо не е наказан? Ако е наказан, в качеството му на какъв е наказан, при условие, че той въобще НЕ МОЖЕ да присъства на резервната скамейка, след като не е вписан в тимовият лист?

Да, наказан е - сега доволен ли си вече?
Неговото наказание също е адски смешно и изсмукано само и само да има наказание :lol:

Петков след като не е вписан в тимовия лист от ДК, как решиха като какъв присъства на скамейката?

Не, разбира се, че не съм доволен. Това означава ли, че всеки един, например от публиката, може да отиде да се заяжда с противниковия отбор и това да бъде наказано с...глоба? Ами тогава цялата агитка на ЦСКА на следващият мач ще цъфне на тъчлинията. Е, какво правим после?БФС ще ги глоби, така ли, ахахахахахаха!

БФС създава прецеденти, които много скоро ще избухнат като бомба със закъснител.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 04 ное 2014 16:57

това го казва чорбар аре стига бе .Още преди няколко години трябваше да сте изхвърлени от А група но какви далавери правехте само ГОСПОД знае СРАМ НЯМАТЕ ЛИ :x
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 04 ное 2014 17:12

БФС никога не е мерило с еднакъв аршин. Както във всяка сфера на живота - всички са равни, но едни са "по-равни" от други. Нормално е.
Червените кога ще приемат, че Кукоч сам си изпроси наказание и да млъкнат? Да се сърдят на него че е такъв, а не да търсят конспирации и да реват само!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 ное 2014 17:28

А какви наказания отнесоха, тия дето изпочупиха БФС, същото това дето ги пожали и не ги изхвърли от А група?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 04 ное 2014 17:32

damyanov1963 написа:А какви наказания отнесоха, тия дето изпочупиха БФС, същото това дето ги пожали и не ги изхвърли от А група?

Това е работа на прокуратурата, а не на Кучевата комисия.
Иначе Росен Животното го съдиха май, но повече подробности не знам.

А защо трябваше да ни изхвърлят от А група?

iaworr
Контакти:

Мнениеот iaworr » 04 ное 2014 17:51

Идва някав хърватин и за 2 месеца се прави на най великия цесекар! Сигурен съм, че преди да беше дошъл в България надали знаеше името на цска, ебаси и боклука !

sandi74

Мнениеот sandi74 » 04 ное 2014 17:56

iaworr написа:Идва някав хърватин и за 2 месеца се прави на най великия цесекар! Сигурен съм, че преди да беше дошъл в България надали знаеше името на цска, ебаси и боклука !

Факт.Аман от измислени анимационни герои като него.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 ное 2014 18:20

djd написа:
damyanov1963 написа:А какви наказания отнесоха, тия дето изпочупиха БФС, същото това дето ги пожали и не ги изхвърли от А група?

Това е работа на прокуратурата, а не на Кучевата комисия.
Иначе Росен Животното го съдиха май, но повече подробности не знам.

А защо трябваше да ни изхвърлят от А група?

За неплатен лиценз, трансфери, заплати на играчи, за лоши битови и хигиенични условия на стадиона и т.н.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Футбол - България”