stefani написа:Вили мисли ли, че вероятно няма да има пари за зимна селекция
Ти не четеш ли? Трябва да са свободни агенти, също като при вас! То е ясно, само Лудогорец купува, всички други вземат свободни агенти и се надяват................!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
stefani написа:Вили мисли ли, че вероятно няма да има пари за зимна селекция
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол..
sirakov77 написа:stefani написа:Вили мисли ли, че вероятно няма да има пари за зимна селекция
Ти не четеш ли? Трябва да са свободни агенти, също като при вас! То е ясно, само Лудогорец купува, всички други вземат свободни агенти и се надяват................!!!
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
Жълто-черен Пловдив написа:Ще изчакам да видя какво ще направи в Ловеч и с Левски у дома, и тогава ще коментирам отново треньорските качества на Вили.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:Жълто-черен Пловдив написа:Ще изчакам да видя какво ще направи в Ловеч и с Левски у дома, и тогава ще коментирам отново треньорските качества на Вили.
Е то ти ако досега не си си съставил мнение,чакай точно тея мачове.
Те са ясни горе доле-сега в Ловеч ше ядем дървото,особено на фона на факта че при втора поредна загуба Балъков ше го обесят вече, а след това победата над умрелите подуенци е повече от задължителна.
Ако и тоя мач не вземе Овчи,направо да си взима ямурлука,овчарската гега и кавала и да ходи да блее на некои други пасбища...
Старши- треньорът на Ботев Велислав Вуцов бе потърсен от репортер на PlovdivNews по повод информацията за раздяла с футболисти през зимната пауза, излязла в столичен вестник, която и ние публикувахме.
"Не знам защо се пишат такива работи и се създава напрежение в отбора. Това са нелепи писания. Искам категорично да заявя, че за нищо на света няма да се разделя с Радослав Терзиев. Раздяла с Терзиев може да стане само ако сериозен клуб предложи добра оферта, която и самият футболист одобри. Аз разчитам много на Терзиев и съм сигурен, че скоро той ще бъде основен футболист не само на Ботев, а и на националния отбор на България", категоричен бе Вуцов.
"В момента не мога да мисля за селекция. Предстоят ни важни мачове, както за първенството, така и за Купата. Нито гледам футболисти, нито мисля да се разделя с някой от отбора", заяви Вуцов и призова да спрат да се пишат измислици.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта