В края на мача на Тончи му се приходи до тоалетна.
След края на мача побягна към съблекалните колкото може бързо, защото повече не можеше да търпи, но просто обърка съблекалните, а пред него имаше някакъв шадраван, на който просто се подпря за да се спре по-лесно и да отиде в другата съблекалня.
XIV кръг: ЦСКА - Славия 0:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: XIV кръг: ЦСКА - Славия 0:0
CSKA Sofia 1948 написа:В края на мача на Тончи му се приходи до тоалетна.
След края на мача побягна към съблекалните колкото може бързо, защото повече не можеше да търпи, но просто обърка съблекалните, а пред него имаше някакъв шадраван, на който просто се подпря за да се спре по-лесно и да отиде в другата съблекалня.
Надявам се объркването на тоалетните от страна на Тончи да му докара два мача наказание, през което време ще може да разучава къде са тоалетните на ст. "Българска армия".
Последна промяна от delqnski47 на 03 ное 2014 21:31, променено общо 2 пъти.
Причина: Ако преминаваш границата,ще виждаш това писъмце под твой коментар,който ще бъде поизчистван.Но и затова си има граници също... ;) И за твое сведение тоалетни има,но дори и да нямаше заяждането ти бе неуместно.
Причина: Ако преминаваш границата,ще виждаш това писъмце под твой коментар,който ще бъде поизчистван.Но и затова си има граници също... ;) И за твое сведение тоалетни има,но дори и да нямаше заяждането ти бе неуместно.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:msm написа:Кашчей написа:
Ако е седял на резервната скамейка, а той твърди друго, трябва да накажат дежурният секретар и двамата съдии-главен и четвърти, които са го допуснали там. Кукоч също трябва да бъде наказан, защото провокиран или не, той извършва нарушение във време, когато подлежи на наказание.
Значи дежурният, главният и четвъртия съдии са виновни , че Петков не спазва правилниците на БФС. Ръководителите на Славия също си нямат и понятие къде трябва да седи наказан състезател........ Ако аз обера банка, охраната ли ще лежи в затвора?
Къде пише, че Петков е наказан, или ти можеш да твърдиш това?
За колко мача е наказан и откога?
Грешката е моя.

Думите на самият Петков: - „За първи път излязох до скамейката, за да кажа на съдията, че времето е изтекло и да свири края. Само тогава бях на скамейката, защото нямам право."
msm написа:Кашчей написа:msm написа:Кашчей написа:
Ако е седял на резервната скамейка, а той твърди друго, трябва да накажат дежурният секретар и двамата съдии-главен и четвърти, които са го допуснали там. Кукоч също трябва да бъде наказан, защото провокиран или не, той извършва нарушение във време, когато подлежи на наказание.
Значи дежурният, главният и четвъртия съдии са виновни , че Петков не спазва правилниците на БФС. Ръководителите на Славия също си нямат и понятие къде трябва да седи наказан състезател........ Ако аз обера банка, охраната ли ще лежи в затвора?
Грешката е моя.Подлъгаха ме няколко сайта, които написаха, че Петков е бил наказан за мача. Въпреки това, той не е бил в списъка даже и като резерва. Това в никакъв случай не го прави невинен!
Думите на самият Петков: - „За първи път излязох до скамейката, за да кажа на съдията, че времето е изтекло и да свири края. Само тогава бях на скамейката, защото нямам право."
Нахлул е на терена (или там до където е стигнал) за да оказва натиск на съдията и да провокира съперника!Колко мача трябва да отнесе за тази си постъпка Урсула?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:msm написа:Кашчей написа:msm написа:Кашчей написа:
Грешката е моя.Подлъгаха ме няколко сайта, които написаха, че Петков е бил наказан за мача. Въпреки това, той не е бил в списъка даже и като резерва. Това в никакъв случай не го прави невинен!
Нахлул е на терена (или там до където е стигнал) за да оказва натиск на съдията и да провокира съперника!Колко мача трябва да отнесе за тази си постъпка Урсула?
За твой ужас 0 мача, защото е никакъв в случая. Кукоч обаче проявява агресия към зрител след края на мача, при което има физически контакт, и си заслужава наказанието!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Аз агресия не видях.
То поне да го беше ошамарил.

То поне да го беше ошамарил.

-
- Контакти:
Вече бях преглътнал загубата на точките, но жестоко ме обидиха думите на хората от Славия и най вече на президента Венци Стефанов. Вярно, че кръчмето на Армията е близо до съблекалните, но не си спомням някой да е пострадал от този факт. И сега беше така! Аз бях един от хората, които се черпихме на мястото, но нито съм наркоман, нито лумпен, да не говорим, че ми е минала през главата идеята да нападам играчите на Славия. Нека те самите кажат имали ли са проблем на влизане или на излизане от съблекалнята. Г-н стефанов твърди, че имало десетки пияни хора до техните играчи, но не съм ги забелязал. Изобщо белите искат да замажат положението и да изкарат доказания дрязнител Петков жертва. Е, ще им пусна десетки мачове, в които той лази по-нервите на домакинската публика. Дори срещу любимия му Левски на Герена. Кукоч може да е всякакъв - луда глава, голяма уста и невъздържан индивид, но я вижте, колко картона си е изкарал откогато е в ЦСКА. Ще се изненадате. Питайте, какъв човек е съотборниците му! Никой шеф на отбор няма право да дава мнение за футболист, който не познава. Нека си гледа отбора, класирането и играта му. Каква беше тази буйна радост след последния съдийски сигнал? Дотам ли е стигнала Славия да се радва на равни. Ако е така - лошо. Ще кажа на г-н Стефанов: ЦСКА е клуб на светлинни години пред неговия. ЦСКА е институция във българския футбол. ЦСКА е обичан от половин България. А, защо на Овча Купел идват по- 300-400 човека и то за дербитата? Отговорете си сами! Никой няма право да напада опонентите си и то по супер долен и вулгарен начин! Да седне ли сега Кукоч да бърка в раната с отвличането на сина на Венци, като става дума за семейства. Футбола е игра и нещата не трябва да се смесват. Аз явно не съм на нивото на г-н Стефанов, но не съм и престъпник, какъвто ни изкарва. Иска мачове на празен стадион. Разбирам го, нали отбора му играе при такива условия всяка седмица! Нека се допита до треньора си, поне той беше честен. При въпроса, как взимате точки от лидерите, какво отвърна? Рушиме играта, иначе няма смисъл! Срещу големите е по-лесно, защото можем да ги излъжем и да им вземем някоя точица. С такава игра Славия няма място в първата шестица. Тъжно ми е, но фактите го показват. Не ме е страх, че Лудогарец намали точките, защото в този момент имаме всички данни да ги победим. ЦСКА играе и някакви дребни спънки не могат да ни отдалечат от титлата. Чакахме години, но момента е дошъл и аз вярвам в Стойчо и момчетата. Могат да ни спрът само с извънфутболни средства и не се съмнявам, че ударите ще дойдат накрая. Ще ги понесем, но ще ги прескочим, защото сме ЦСКА, отбора, който възкръсва всеки път, големия клуб призван да побеждава!
msm написа:Кашчей написа:msm написа:Кашчей написа:
Петков е виновен толкова, колкото са виновни и тези, които са го допуснали до скамейката и терена. Като зрител в случая той не носи отговорност, колкото и да ви се иска това. Кукоч обаче носи и ще те оставя сам да стигнеш до този извод, ако вече не си го направил.
Ако си с реален поглед на нещата, би трябвало да апострофираш и твоите съидейници, които пишат небивалици, но не виждам, а и не очаквам да го направиш

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Петков е виновен толкова, колкото са виновни и тези, които са го допуснали до скамейката и терена. Като зрител в случая той не носи отговорност, колкото и да ви се иска това. Кукоч обаче носи и ще те оставя сам да стигнеш до този извод, ако вече не си го направил.
Ако си с реален поглед на нещата, би трябвало да апострофираш и твоите съидейници, които пишат небивалици, но не виждам, а и не очаквам да го направиш
Ако въобще си забелязал, никъде не съм споменавал дали Кукоч е невинен / до доказване на противното/ . Просто ти показвам, че вината / ако има такава/ не е единствено на Кукоч, служебните лица и организаторите, както ти ги изкарваш. Петков е действащ футболист, капитан на отбора гост и като такъв няма и не може да се разглежда като обикновен зрител. Както някой спомена той "нахлува" на пистата да търси сметка на съдията за края на срещата. Какво значи допуснат? Той не си ли знае правата? Според думите му изглежда точно обратното. Всеки може да се затича към терена, след като никой не очаква това от него. Но тук не става въпрос за обикновен зрител търсещ ръкопляскания, а за действащ футболист, капитан и бивш национал. Колкото и да се опитваш да умаловажиш действията му със споделяне на вина към други лица, то спонтанната му реакция за навлизане в забранена зона, апострофиране на съдията и абсалютно провокативните жестове на радост / никой друг от футболистите не се израдва толкова демонстративно /. Та за всички тези му действия, някой да го е провокирал?
Излиза,че Тончич е спрял нахлул зрител да влезне в съблекалнята на гостите.За какво наказание говорим?Та това си е за похвала.Нали така,Кашчей?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]