За Петков трябва да измислят някакво наказание, но то не може да е кой знае какво, но Кукоч трябва да се накаже прилично. Няколко мача там да не играе - някъде около максимума, какъвто и да е той, който е заложен в правилника. С такъв спринт се включи да ходи да се блъска и бие, че трябва да бъде озаптено момчето. Да не играе малко, да има време да време да помисли за превръщането си от заблудено в своето "величие", пишещо по цял ден във фейсбук човече в голям и зрял човек...
Постъпката му си беше като за селските групи.
XIV кръг: ЦСКА - Славия 0:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Unforgiven_M
- Контакти:
- mistreated
- Контакти:
Re: XIV кръг: ЦСКА - Славия 0:0
Unforgiven_M написа:С такъв спринт се включи да ходи да се блъска и бие
Кого точно е "бил"??? Аз освен едно блъскане, друго не видях. Петков също потвърди, че само го е блъснал!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Нормален мач за съжаление с неприятен развой.Първите минути си бяха наши и можеше да вкараме поне един гол с който да се промени корено мача.Не стана.Не играхме лошо,но и късмета можеше да ни покрие при удъра на Кукоч.Славия си играха нормално,а дали някой ги е стимулирал ми е все тая.Няма как да се побеждава във всички мачове и този не е нищо особено.В предвид последните 2-3 минути от двубоя може да се радваме,че не загубихме.Леко неприятно впечатление ми направи това,че всички завършваха сами атаките,а не търсиха последен пас.Как да е,минало е вече.Трябва да се настроим за Хасково.
Колкото до "скандала" след мача.Лоша и неприемлива реакция на Кукоч и толкова.Какво обаче правеше Урсула там?Глупостите изговорени от дебелата свиня
!Няма как да приема каквито и да е думи от един лъжец,а той е точно такъв.Дори вратаря-травестит не знаеше ,че вече е тренер
,жалка работа!
п.п Имаше нарушение срещу Луис Суарес Платини(за други негови имена не знам
)
Колкото до "скандала" след мача.Лоша и неприемлива реакция на Кукоч и толкова.Какво обаче правеше Урсула там?Глупостите изговорени от дебелата свиня
п.п Имаше нарушение срещу Луис Суарес Платини(за други негови имена не знам
Доста лежерно изигран мач
Опропастиха се няколко обещаващи атаки, доста лакомо се изиграваха определени ситуации
И късмет нямахме, абе всичко беше против ЦСКА в тоя мач ... Пореден слаб мач на Жуан Фелипе
Мисля, че му е време да поседне на пейката 1-2 мача ... Стойчо не е лошо да върти леко отбора, да ротира играчите, ако всеки мач излизаме с еднакъв състав, не знам как очаква да изненадаме някого
Колкото до случката с Кукоч - подобни работи стават често по време на мач, не съм видял някого да са наказали ... Трябва да се види дали Урсула е бил записан като някакъв в документите, хареса ми как се прибра набързо при полицаите като видя, че Кукоч налетя
Бързо му се изпари усмивката и по-добре, че се прибра, щото ако хърватина го беше набарал на пистата ( поне ако наистина е говорил такива работи за него ), му беше е*ал мамата 
Леевски, оле
Истината е ,че като изключим последните 5мин. в които можеше да ни вкарат 3 гола си ги надиграхме и можехме още първото да водим 2:0 и да затвориме мача.Лично аз бих понаказал Тони Силва и Буш......на Силва да му дават 20 топки и извън наказателното да бие шутове колкото иска,ама да се научи да ги вкарва,а на Буш му даваме и на него 20 топки и срещу Стоян Колев да се учи как се вкарва сам срещу вратаря
.....а може и Причиненко и Карачанаков да научат Кукоч как да НЕ цели всеки път стената-просто ми е някакси смешно като знам ,че феновете на противниковия отбор очакват Кукоч да им скъса мрежата ,а ние си знаем ,че ще халоса в главата някой от стената
.
Срещу Хасково задължително Сънди,Фелипе,Дивиш да починат малко.
Нещо е такова трябва да е състава:
..................................................Колев.........................................................
...........Венци..............Тунчев...........Оршулич...............Кукоч (ако не го накажат).....
..............................Причиненко..............Бергонси.............................................
.............Иван Стоянов(ако е готов)..................Маркиньос..............Карачанаков........
..............................................................Йоаким(ако е готов)...........................
..................................................Колев.........................................................
...........Венци..............Тунчев...........Оршулич...............Кукоч (ако не го накажат).....
..............................Причиненко..............Бергонси.............................................
.............Иван Стоянов(ако е готов)..................Маркиньос..............Карачанаков........
..............................................................Йоаким(ако е готов)...........................
- mistreated
- Контакти:
Jr.Moraes написа:Истината е ,че като изключим последните 5мин. в които можеше да ни вкарат 3 гола си ги надиграхме и можехме още първото да водим 2:0 и да затвориме мача.Лично аз бих понаказал Тони Силва и Буш......на Силва да му дават 20 топки и извън наказателното да бие шутове колкото иска,ама да се научи да ги вкарва,а на Буш му даваме и на него 20 топки и срещу Стоян Колев да се учи как се вкарва сам срещу вратаря.....а може и Причиненко и Карачанаков да научат Кукоч как да НЕ цели всеки път стената-просто ми е някакси смешно като знам ,че феновете на противниковия отбор очакват Кукоч да им скъса мрежата ,а ние си знаем ,че ще халоса в главата някой от стената
.
Буш в никакъв случай не е играл слабо! Цял есен ни носи на кръста си, а сега заради един "сух" мач ще го оставяме на пейката. Какво да кажем за включването на Карачанаков?!
Карачанака се посра жестоко с тоя удар в последната атака
Трябваше остра центрирана топка във вратата, а той я изплю 
Леевски, оле
Май не ме разбрахте правилно,исках да кажа(напиша в случая),че Тони трябва да поработи върху ударите си от далече(по-скоро върху точноста,защото силата я има),а Буш да се научи да вкарва сам срещу вратаря ,защото е смешно един нападател от класа какъвто е Буш да им затруднения сам срещу вратаря.Това все пак са 2 от звездите ни и от тях очакваме да прилапаме поне 4-5 млн.
П.С.И не казвам,че трябва да са резерви за това ,че не са вкарали или нещо подобно,може просто да починат малко ,въпреки паузата ,защото на терена в Хасково шпагатите ще са от кръста нагоре и има риск за контузия,а няма да ни е приятно двамата ни най-добри футболисти да се контузят в мач срещу последния.
П.С.И не казвам,че трябва да са резерви за това ,че не са вкарали или нещо подобно,може просто да починат малко ,въпреки паузата ,защото на терена в Хасково шпагатите ще са от кръста нагоре и има риск за контузия,а няма да ни е приятно двамата ни най-добри футболисти да се контузят в мач срещу последния.
- mistreated
- Контакти:
Jr.Moraes написа:Буш да се научи да вкарва сам срещу вратаря ,защото е смешно един нападател от класа какъвто е Буш да им затруднения сам срещу вратаря
Всеки има своите дни, в които не върви. Буш достатъчно пъти показа, че може да вкарва сам срещу вратаря (за справка - виж последното дерби).
Не искам да се заяждам,но преди доста време писах,че съдията Ст.Ставров трябва да бъде изхвърлен завинаги от съдийството. Един от най-поръчковите съдии в българсия футбол,неговата задача беше да създаде напрежение и да се стигне до ексцесии и ЦСКА да бъде наказан . Съвсем "случайно" съдийски наблюдател Д.Момиров не разбра ,че трябва да присъства на мача. Съвсем "случайно" Г.Петков беше на разервната скамейка на Славия,без да има право да е там,не е необходимо да си особено добър оракул за да предвидиш ,че ако събереш на едно място един от най-големите провокатори в цялата история на българския футбол-Г.Петков и публиката на ЦСКА ,е много вероятно да се стигне до ексцесии(до каквито се и стигна ). Само да вметна ,че за пари Г.Петков е готов и майка си да продаде ,а съвсем случайно следващото домакинство на ЦСКА е срещу ....знаем кой отбор и как играе Г.Петков срещу този отбор. Никой не е виновен,че публиката на ЦСКА потърси разправа с делегацията на Славия и най-нормалното нещо ЦСКА да бъде наказан и да играе следващото си домакинство (знаем срещу кого) на неутрален терен.
Независимо дали Г.Петков е вписан или не в тимовия лист ,Т.Кукоч трябва да бъде наказан-всички видяхме как пробяга повече от 50 метра за да потърси разправа с Г.Петков-интересно как от 50 метра е разбрал какво говори Г.Петков,между другото не съм сигурен че има език на който двамата могат да се разберат.
Относно мача-общо взето равностоен мач,който можеше да завърши по всякакъв начин. Относно т.н. дузпа срещу Суарес , в предишния ви мач (срещу Левски) само през първото полувреме имаше 3 подобни ситуации(2 от които доста явни от тази) във вашето наказателно поле.
Между другото,ако трябва да избирам кой да бъде шампион между ЦСКА и Лудогорец бих избрал ЦСКА(колкото и да е странно за левскар).
Независимо дали Г.Петков е вписан или не в тимовия лист ,Т.Кукоч трябва да бъде наказан-всички видяхме как пробяга повече от 50 метра за да потърси разправа с Г.Петков-интересно как от 50 метра е разбрал какво говори Г.Петков,между другото не съм сигурен че има език на който двамата могат да се разберат.
Относно мача-общо взето равностоен мач,който можеше да завърши по всякакъв начин. Относно т.н. дузпа срещу Суарес , в предишния ви мач (срещу Левски) само през първото полувреме имаше 3 подобни ситуации(2 от които доста явни от тази) във вашето наказателно поле.
Между другото,ако трябва да избирам кой да бъде шампион между ЦСКА и Лудогорец бих избрал ЦСКА(колкото и да е странно за левскар).