Der Schmarotzer написа:Sinite ot Sofia написа:Der Schmarotzer написа:мачMagicMoments написа:Der Schmarotzer написа:Stahlgewitter написа:Не става дума само за днешния мач. Това, че Батков води отбора към дъното не е от днес, нито от вчера......
Като теглим чертата на направеното/ненаправеното от батков ще видим много различни периоди. Ти питаш къде са били реакциите на агитката в по - ранен етап, окей. Обаче, питам аз, къде бяхте вие ( с псувните по батков), които заедно с агитката се радвахте на успехите на Левски във вътрешното първенство, в ЛЕ и ШЛ.. с батков начело?! Не ме разбирай погрешно, вече няма левскари, който да има и капка доверие към лицето батков, обаче истината е, че Левски не винаги по негово време беше това, което е в момента. батков е всякакъв, но заради него ли да не можем да бием 6 пъти чорбата, да не можем да бием Монтана и да не можем да разберем, че такива като сърмов (пускаме ги титуляри, едва ли по негово нареждане) стават само за риболов. Нали си наясно, че да бяхме направили два, три по-силни мача с четирибуквието и да бяхме си били Монтана, Марек и Локо Пд сега нямаше да има и помен от недоволство. Проблемите са комплексни и дълбоки (не става от днес за утре), не са от вчера, но смятам, че бе реагирано адекватно. Времето на батков изтича.. но дали ще се сетите тогава да дойдете на стадиона ( ти си за пример, че ходих, а и водиш деца) или пак ще намерите нещо, което да ви дразни? Нали сте наясно, че на 25.10. ако не бяха "качулките" щяхме да сме 500 на пъпа на София, в дерби?!?! Няма качулка, наркоман или ядрен физик.. има фен на Левски!!!
За другите не мога да говоря, защото не съм им адвокат. Още при първите симптоми за нередности, след смешните управленски решения, веднага след като му се подари контролния пакет акции, бях против Батков и където трябва съм си казал мението. Ти смесваш нещата. По времето на Батков, особено когато реши да се меси в директното управление на Левски, трябваше да вземете решение и да застането срещу малоумните му решения. Нямаше никаква реакция от вас, организираните фенове. Успехите, които имаше бяха не благодарение на Батков, а въпреки него. Те бяха плод както на добро стечение на обстоятелствата - привличането на Седрик Бардон и Боримиров, така и навлизането на основни играчи на Левски в оптимална форма, така и в напасването на играта на големите тогава играчи на Левски на изискванията на Стоилов (познавам го много добре и смея да твърде, че по-скоро той е плод на играчите на Левски, отколкото той да е стратег на добрата игра на отбора). И да, точно заради Батков не можахме да бием толкова пъти феркелите, защото спортно-техническото ръководство на отбора не съм го поставял аз начело. Защото той го държи, въпреки неадекватните треньорски решения на повечето треньори, в случая и Гонзо, който не е никакъв треньор, дори не става и за спортно-технически директор и поради това последва поредицата от неадекватни решения. Именно Батков е виновен за всичко в Левски, защото ако той е истински мениджър, и види, че предприятието има огромен потенциал, но не работи и трупа само загуби, редно е да смени ръководството. Той не го прави или го прави по такъв начин, че загубите да продължат да се трупат. Това навява на една единствена мисъл - това се прави умишлено. И това наистина се прави умишлено от Батков, а не е плод на негово незнание, неумение или неразбиране. И въпросът ми е защо вие търпяхте толкова тези злоумишлени действия на Батков и то в продължение на години? И този въпрос е отправен към вас, защото вие сте организираните фенове, а всеизвестно е, че именно организираните фенове имат голямата възможност да променят нещата. Вие до сега не сте я ползвали, сами си направи изводите, защо това до сега не е станало и защо едва сега започват "атаките" срещу Батков.
Природата на човек е такава, че когато нещо постига резултати, то непременно всичко е мед и масло. Друг е въпроса дали е правилно, защото в един момент нещата лъсват. Миналата година бяхме на 2 мача от 2 трофея. Левски не блестеше, но печелеше, ако щеш на мускули, но биехме. Ловеч посиня на финала за купата, а Герена беше пълен на мача с л-ц и Славия. Левски просто печелеше точки и продължаваше за купата.. и тогава нямаше кой и да помисли за смяна на собственик, за някакви реформи въобще - факт е! Какво се случи.. Левски загуби финала и не взе купата, а в последствие гледахме хоръра "везалов". Ето момента, от който вече видите ли всички разбрахме, че батков е единствения проблем и нещата се натрупваха вълнообразно. Какво правим, ако Левски имаше късмет на дузпите, или везалов не беше уцелил топката (шампиони и купа)?! Щяхме ли да обвиняваме батков? Ето ти отговора, защо не се предприе нищо в по - ранен етап. Подкрепяхме Левски докрай и навсякъде, въпреки униженията (загубите за Левски са именно унижение), с цел да вдигнем тия мърди. На юбилея хиляди левскари бяхме заедно на "Васил Левски", а милиони са били с нас по телевизорите в България и чужбина.. и тогава никой не мислеше за батков. Освен това, още нещо парадоксално, непрекъснато се реве, че 400-500 човека не са представителна извадка на публиката на Левски, но когато трябват действия именно тези хора трябва да поведат народа? М/удругото, не членувам във фракция. Член съм на синята идея.