Стига мустаката демагогия!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Батков: Няма да позволя да ми извиват ръцете!
Пълното шоу ще бъде по "Нова спорт" от 21 часа. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Re: Синя България скочи срещу Тодор Батков
Задоволната усмивка на Батков и подмятането , че ще даде клуба на Пеевски, както и това, че е известен с това че като каже нещо го прави говори страшно много. Намислил е нещо и ще става интересно
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Blue Warriors
- Контакти:
Чиче Батков беше на градус.
ros написа:Задоволната усмивка на Батков и подмятането , че ще даде клуба на Пеевски, както и това, че е известен с това че като каже нещо го прави говори страшно много. Намислил е нещо и ще става интересно
Батков е известен с това, че въобще не знае какво говори.
Eminem написа:ros написа:Задоволната усмивка на Батков и подмятането , че ще даде клуба на Пеевски, както и това, че е известен с това че като каже нещо го прави говори страшно много. Намислил е нещо и ще става интересно
Аз го перефразирах, но и ти си прав! Това обаче не означава, че тези думи не си ги е мислил вече няколко месеца. Интервюто в Гонг е по-дълго от това по Нова спорт
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: Батков: Няма да позволя да ми извиват ръцете!
alexpetrof написа:Ей ся гледах интервюто на Батков, беше се направил на мотика![]()
![]()

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Много пуши този човек. Не е добре това за здравето. Иначе щом накрая каза спокойно, значи спокойно. Всичко е под контрол.
- santiliana
Eminem написа:ros написа:Задоволната усмивка на Батков и подмятането , че ще даде клуба на Пеевски, както и това, че е известен с това че като каже нещо го прави говори страшно много. Намислил е нещо и ще става интересно
Батков е известен с това, че не може да мисли... Тоя търбух ни разката клуба от всякъде... Бил негов... Абе, помак смотан, как получи акциите, бе нещастен аЙдукатино... От къде на къде ще изкарваш разходите по клуба, като задължения към теб, бе нещастнико? Значи по твоята логика, аз си поддържам колата, къщата и вилата...и като реша да ги продавам, ще им начислявам разходите по поддръжката им към пазарната стойност...Хахаха, ега ти убитака е тоя.... Ама той наистина не си дава сметка, че може да стане страшно... Но не за нас- за него ще е...
Как си е повярвал, просто не е истина...
Ще дава пресконференция с Гугутков,да сме били спокойни ще се разберат.Ми много ясно.На Гугутков и част от сектор Б им се хвърлят там 15 000 и те казват даваме още един шанс на Тодор Батков и чакаме следващите резили,но след като дойде Херо.На човека му казват,че няма пари за футболисти и трябва да търси свободни трансфери и после ще му иска обяснение,защо тези играчи които е взел не могат да играят.Ми истината е господин Батков,че без пари нищо не става.Имал задължения и ще моли феновете да помогнат.А видиш ли когато трябва да се дадат част от акциите на феновете той решавал.Типично комунистическо и депесарско мислене.Тоя помак с това интервю,толкова много ми падна в очите,че повече няма накъде.
Фенове разберете тоя е бита карта за Левски.Няма бълък на земята да се родил да дава пари за Левски,а да не притежава нищо.Това е все едно да купя тухлите за къщата на комшията и да се надявам,че и аз имам дял от нея.Е нямам.
Тодор Батков ще довърши Левски както го прави в последните 10 години.Който е за гибелта на ПФК Левски нека даде картбланш на адвоката.
Фенове разберете тоя е бита карта за Левски.Няма бълък на земята да се родил да дава пари за Левски,а да не притежава нищо.Това е все едно да купя тухлите за къщата на комшията и да се надявам,че и аз имам дял от нея.Е нямам.
Тодор Батков ще довърши Левски както го прави в последните 10 години.Който е за гибелта на ПФК Левски нека даде картбланш на адвоката.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Някъде има ли обявени дори негласно, какви са задълженията на АД-то?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]