XIV кръг: ЦСКА - Славия 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: XIV кръг: ЦСКА - Славия 0:0

Мнениеот dreben23 » 02 ное 2014 21:03

Никаква дузпа не виждам. :) На нас ще ни дадат дузпа баш срещу Лудогорец, за да замълчат малко пишещи. :mrgreen:

Имам чувството, че всеки кръг падаме като някои, та се напълни темата с мнения на плужеци! :)

Ще пукнете от злоба бре, не виждам нищо лошо ЦСКА да стане шампион, все пак все още се водим за най-успелия български клуб и поне засега това не се е променило, въпреки Лудогорец.

Ако се бяхте родили когато ЦСКА газеше, щяхте да сте наясно поне малко, а и възрастните дето пишат глупости на кого се радваха през 1994-та по улиците в опит да си счупят клаксоните- на Ицо, Любо, Емо, Лече, Бончо и т.н. Лицемери такива! :mrgreen: Когато толкова Лудогорци завоюват четвъртото място в света, тогава ми ги хвалете и ще призная, че са изпреварили ЦСКА по успехи. Когато техен играч вкара 100 гола в Барса, тогава ще ги призная! Когато техни играчи спечелят златни топки, обувки или златни терлици, тогава ми ги хвалете! Когато техен играч стане пет пъти футболист номер едно на годината, тогава ми хвалете успехите им!

Дотогава без да ми се обижда никой, но Лудогорец ще си остане едно футболно джудже! :lol: За това, което съм сметнал за успех, съм си ги похвалил и винаги ще ги похваля, не съм с камък в гърдите като вас, но извинявайте, посочете ми множеството успехи на футболистите на Лудогорец- аз знам един-безличен дебют в националния отбор! :mrgreen: Колко играчи на Лудогорец са ставали номер едно в Бундеслигата, Португалия или Англия? None!
Както казах, имат мноого каша да ядат, за да се сравняват с ЦСКА, не ви кефи, но като прочетеш хронологията по-горе и ще ви светне що е така, поне на нормалните люде ще им светне. :)

Скоро и тях ще ги треснем, тогава ще видим каква глупост пак ще измислите, че ни липсва като рекорд? :) Всеки ден измисляте нови щуротии, а вашите отбори агонизират, а ние дори не ви се подиграваме, че ни е жал!

[offtopic]Дишайте спокойно, Славия трудно ще отпадне в Б група, щом взима точки от лидерите! Взима от лидерите, но не се знае на кого ще ги даде подаяние![/offtopic]

Недейте ме кара да се смея, щото не виждам кой знае какви големи постижения и от Лудогорец- да излязат поне на някой полуфинал, че да се похвалят с нещо по-сериозно. Били взели три точки в ШЛ, голяма работа - ние пък сме играли полуфинал, някой да ни го признава! :)

Къде са им успехите ви питам пак- три пъти шампиони, няква купа там за цвят, едно излизане от групи в Лига Европа, едно влизане в ШЛ и три точки засега... Не е малко за млад отбор, но това не са истински успехи, с които ще се помнят дълго време. В нормалните страни това едва ли са кой знае колко големи постижения- някои отбори си влизат и излизат от групи всяка година, включително и отбора на Базел, ама не ми се вярва да бият тъпана чак толкова, колкото нас българите!

Ние щото бием тъпана непрекъснато за щяло и нещяло и го изтъкваме за успех, затова и отборите ни са кръгли нули!
А като се млъкне и се работи, се надявам, че ще дойдат и истинските успехи, Лудогорец се развива точно заради това- играчите си мълчат и си играят. А други само приказват, пишат по фейсбуци или се блъскат в тунели.
Нищо, аз Тончи го харесвам щото и играе момчето и брани името ЦСКА с юмруци, а другите смеят ли?

И ако беше вкарал гол, а не да чупи гредата, половината щяхте да се боричкате в някой друг форум!

[offtopic]Бордо също влезе на точен- тринки вързахме. :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 ное 2014 21:07

msm написа:
Кашчей написа:Не, виновен ще е този, който го пусне в игра. Преди началото на мача има тимов лист, в който са вписани всички играчи. Съдията и дежурният секретар не са длъжни да знаят кой е наказан и кой няма право да играе.Като говорим за организаторите.. именно те трябва да не допускат външни лица до резервната скамейка. Когато съдията изгони треньор, кой следи за това той да напусне резервната скамейка?

Значи съдията и деж.секретар не са длъжни да знаят кой е наказан, а организаторите са длъжни, така ли? Пак казвам, че Петков не е външно лице, а действащ футболист от отбора гост! Абсалютно задължително е, когато съдията изгони треньор, футболист, масажист или който и да е, да бъде съпроводен от длъжностно лице - резервен съдия, делегат или секретар. В никакъв случай това не е работа на домакина /организатора/!

Тогава се сърдете на дежурният секретар, че е допуснал Петков до резервната скамейка. Приказките за нахлуване са буквално безсмислени!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 ное 2014 21:09

Нахлу ли? Нахлу!
Трябваше ли да е на скамейката? Не трябваше!!
Точка. :geek:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 ное 2014 21:15

Моля придържайте се към темата и без СПАМ
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 02 ное 2014 21:17

Кашчей написа:[
Тогава се сърдете на дежурният секретар, че е допуснал Петков до резервната скамейка. Приказките за нахлуване са буквално безсмислени!

Ето защо казвам, че дразниш и то абсалютно съзнателно. Първо: никой не е казвал, че имало нахлуване, а защо е допуснат. Второ: никъде никой не е казал, че се сърди, а че се иска спазване на правилника, т.е. нередовен състезател. И трето: къде отиде обвинението към организаторите?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 ное 2014 21:24

msm написа:
Кашчей написа:[

Ето защо казвам, че дразниш и то абсалютно съзнателно. Първо: никой не е казвал, че имало нахлуване, а защо е допуснат. Второ: никъде никой не е казал, че се сърди, а че се иска спазване на правилника, т.е. нередовен състезател. И трето: къде отиде обвинението към организаторите?

За нередовен може да се пледира, ако влезе в игра или поне е записан в стартовият лист като резерва .
Къде е имало нахлуване ли.. че нали в написаната декларация Петков се приема като нахлул и затова се иска наказание? Аз ли не мога да чета.. ти ли?!
Последна промяна от delqnski47 на 02 ное 2014 21:50, променено общо 1 път.
Причина: Тва в скобките бе леко излишно,само ''загрозяваше'' коментара...
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 02 ное 2014 21:48

Кашчей написа:За нередовен може да се пледира, ако влезе в игра или поне е записан в стартовият лист като резерва (дори тогава е невъзможно, но вие сте ЦСКА).
Къде е имало нахлуване ли.. че нали в написаната декларация Петков се приема като нахлул и затова се иска наказание? Аз ли не мога да чета.. ти ли?!

Не, не е декларация, а мнение на фен копнато от друг сайт. "Нахлул" е неточно подбрана дума за действията на Петков, с цел натъртване на деянието му. Всичкки видяхме случката и можем да преценим реално дали е нахлуване, окупация или дерибейство ;). Нередовен, също не е буквално, а един вид нарушил наказанието си състезател, вкл. със съдействието на ръководителите си!
П.П. Радвам се, че поне организаторите ги остави на мира :)!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 ное 2014 08:36

dreben23 написа:
Ако се бяхте родили когато ЦСКА газеше, щяхте да сте наясно поне малко, а и възрастните дето пишат глупости на кого се радваха през 1994-та по улиците в опит да си счупят клаксоните- на Ицо, Любо, Емо, Лече, Бончо и т.н. Лицемери такива! :mrgreen:

Дрън-дрън-дрън...
През 94-та Б.Генчев има общо с ЦСКА,колкото Зидан с Академик Сф. :twisted:
През 94-та Й.Лечков е вече 2 сезона футболист на Хамбургер.Израсъл и изграден като футболист в Сливен,минал за 1 сезон през ЦСКА-какво му е цесекарското?
Л.Пенев,пък,въобще не беше на Световното...
Друг път си "пиши домашното" преди да плямпаш глупости по форумите.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 ное 2014 09:05

msm написа:
Кашчей написа:За нередовен може да се пледира, ако влезе в игра или поне е записан в стартовият лист като резерва (дори тогава е невъзможно, но вие сте ЦСКА).

Не, не е декларация, а мнение на фен копнато от друг сайт. "Нахлул" е неточно подбрана дума за действията на Петков, с цел натъртване на деянието му. Всичкки видяхме случката и можем да преценим реално дали е нахлуване, окупация или дерибейство ;). Нередовен, също не е буквално, а един вид нарушил наказанието си състезател, вкл. със съдействието на ръководителите си!
П.П. Радвам се, че поне организаторите ги остави на мира :)!

Ако се докаже че Г.Петков неправомерно е бил на пейката на Славия,единственото наказание което може да бъде дадено на Славия е глоба от 1000лв.,но ако дежурния делегат опише че като напускаше стадиона,Г.Петков имитираше маймуна,нещата стават по-сериозни,аз не знам защо журналистите се правят че не са видели тези жестове,а на видеото те се виждат много ясно.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 03 ное 2014 09:30

Аз пък съм на мнение, че не играхме слабо. Напротив, натиснахме съперника от първата минута и се опитахме да отбележим гол рано, за разлика от други тимове, които обикновено проспиват първите полувремена. Играем по един и същи начин срещу слабите отбори през целия сезон, натиск от първата минута. Марек, Хасково, Локо Пд, всички получиха рано голове и после си правехме мача лесен. Е този път не се случи, футбол е, има такива мачове. Понякога топката просто не иска да влезе във вратата. Спокойно можеше да се даде дузпа при положението на Платини или на Буш през втората част, но вече свикнахме такива ситуации да се подминават с лека ръка, когато са в полза на ЦСКА.
Нищо фатално не се е случило, продължаваме напред. Преди двубоя с Литекс казах, че ако в следващите 5 мача спечелим 12 точки, имаме реален шанс за титлата. Дотук са 10, така че всичко е ОК.
Нищо особено не се е случило между Кукоч и Петков, не виждам причина заради едно блъскане да бъде наказван Тончи. По тази логика трябва отборите да завършват с по 4-5 човека, след като се случи сдърпване на футболистите. Дори ако някой трябва да бъде наказван, това е Петков, заради присъствието му на скамейката и провокациите срещу Кукоч.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”