Черно море - Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Черно море - Ботев Пд

Мнениеот ShooterMan » 02 ное 2014 19:38

Въобще не слушам глупави и нелепи оправдания и критики, особено на човек играл 2 пъти с топката до 60 минута. Жалко, че нямаме добра физическа подготовка благодарение на Наглия, а възловите ни фигури с много класа в средата на терена - никаква дори и дошли в отбора кой преди месец, кой преди 2 седмици. Смятам, че на пролет ще сме съвсем друг отбор, но важното е, че загатваме за НАШ СТИЛ, стил на игра по земя, бърз футбол, нещо като тотален футбол с много бягане и преса, но както казах - с наличната физическа подготовка така ще е до пролетта. Жалко, наистина жалко, дано влезем в 6-цата, този отбор е достатъчно добър за нея :roll:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 02 ное 2014 19:42

ShooterMan написа:Изключителен мач изиграхме през първите 45 минути, дори бих казал някъде 60. Това беше футбол с марка Кольо, футбол от времето, когато нямаше тинтири-минтири, на Тича всеки безапелационно биваше намачкван. Имам забележки към 2-3 играчи, но те са - много пропуски ( Миро и особено Коконов) и недостатъчно ефективност. Много силен мач на нашите халфове, особено се откроиха Марчин Буркхарт, Стенио и Клок. 3-ката чужденци днес блестя с пълна сила, като мога да кажа, че Марчин до към 60-тата минута, т.е. докато беше наистиан свеж напълни душата на всеки фен на Тича, дори и на най-черногледия папардак-критик с тези уникални извеждащи подавания - 2 пъти изведе Коконов, 1 път Миро, 1 път Курьор, асистира за първия гол и сам отправи 2 страхотни тупалки от 30 метра.....като особено ювелирен беше онзи пас към Курьор, когато абсолютно никой на стадиона не видя към кого бе опънат този пас и чак като хукна Курьор си казах - е*и му майката, как го измисли, как го видя там....Много убедителен беше днес поляка, разнищи ги по всеки показател. На 2-ро място - обичайния заподозрян - Стенио с ефективност от 1 до 91 минута. На 3-то - Клок, и той с отличен мач, безапелационен в единоборствата по земя, толкова топки отне, че по едно време Ботев не минаваха дори центъра. Като цяло така ги бяхме смачкали с преса и игра, че се чудеха къде са. Реалния резултат беше поне, ама наистина поне 4 гола в тяхната врата! Жалко, че не вкарахме още 1, защото при 2:1 и 1:2 в Пловдив сега има паритет, докато Берое с 1:1 и 4:0 ги минаваме в преките двубои! Ако Литекс бие утре в Зара, а следващия кръг Ботев падне в Ловеч, Берое в Подуяне, а ние бием у Дупницата....все напълно РЕАЛНИ неща се сещайте кой е с предимство вече, но ако сме само с Ботев ек на ек днес тези пропуски може да ни изядат главата накрая, защото заслужавахме много по-убедителна победа! Освен споменатите критики към пропускащите нещо незабележим ми беше и Паланков. Не знам, някак си е под нивото на Клок и Стенио отзад, а отпред никакви паралели с Марчин. Много грозно впечатление с поведението си направи Росен Колев, и преди си беше селска пръчка, но затвърди мнението за дърводелец и селяндур с изпълненията си, освен и никакъв футболист. Не мога отделно да не отчета и многото хъс и борба у Сашо Александров и Мишо, но просто халфовете работят прекалено добре и узурпират 3-ката на най-добрите, Котев също беше страшно стабилен днес :roll:

Напълно съм съгласен,но недей да бъдеш толкова критичен към Паланков!Много черна работа свърши,а и вкара прекрасен гол!!!Със супер отиграване,такова,каквото нападателите не можаха да осъществят....въпреки многото възможности,които имаха.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 02 ное 2014 19:48

Просто отстъпва по класа на Клок, Стенио и Марчин. Гол може да вкара всеки, въпреки, че Миро и Кокона днес се опитват да ме опровергаят :lol: . Нищо против Паланков, пак, но на неговия пост Стенио и Клокуорк Ориндж-а :mrgreen: са машини, направо се кефя от все сърце какви халфове имаме, когато имаш такива изпълнители, при това Кольо ги е подбрал - все отборни играчи, всичко е лесно на терена.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 02 ное 2014 20:54

rodman написа:Много добър мач за нашите, наистина! Вярно, когато се поизмориха ни накараха да треперим :) Важни са трите точки и отново сме в играта за ужас на считащите се за абонирани в първата шестица. Видя се, че Никола Спасов е изградил колектив, стила на игра импонира и на публиката и отново се получава онази химия "отбор - фенове"!!!

Не му прави чест на М. Огнянов да говори за терени. Колкото и да не ми харесва "стадиона" ни - теренът е в пъти по-добър от други в страната! Състоянието на трибуните е друга тема... Нека не си разваляме празника :)

ХАЙДЕ, МОРЯЦИИИИ!!!

Честита победа,моряци!
На мен също ми направи много добро впечатление химията отбор-фенове.Надявам се възможно най дълго да продължи.Личи че и на публиката и харесва играта на отбора и това е винаги една предпоставка за бъдещи успехи.Заслугата естествено е и на Кольо и футболистите.
МОРЯЦИ-ЮНАЦИ!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 02 ное 2014 21:49

Браво! Това е Черно Море на Кольо! Това е Черно Море което искам да виждам. Ботев имаха невероятен късмет да не инкасират четири гола само преди почивката. Направо ги смачкахме първото полувреме. Не че и второто нямахме положения де. Кольо е направил средна линия бетон. Много енергия, скорост, нестандартни решения. Марчин беше над всички този следобед. Стенио плътно до него. Въобще целия отбор беше на много добро ниво. Забележка единствено за това че не ги натоварихме повече.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 02 ное 2014 21:55

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gBzOORw4114[/youtube]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 03 ное 2014 00:04

Сега въпроса е колко време Морето ще продължи така. Би било забавно не само да влязат в шестицата ами и да започнат да тровят кандидатите за титла в нея :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 03 ное 2014 00:05

Отлично първо полувреме, но малко започнахме да се отпускаме към края му и така продължи до последната свирка. Надявам се Божилката да е гледал внимателно как трябва да играе един атакуващ халф -- с остри извеждащи подавания, бързи отигравания, стрелба от дистанция, агресия в половината на противника. Не да стиска топката между краката си както родилка главичката на първата си рожба. Отличен мач за Буркхардт, както и останалите в средата на терена. Браво на Кольо, че в този мач реши да не заложи на Бекир. Иршак, Балтанов и Гамаков са енергични и агресивни халфове, трябваше да отговорим на агресията с агресия. Ботев бяха като писенца през първото полувреме... Странно беше да наблюдавам Паланчелоти в по-предни позиции, поздравления за майсторството при гола.

Не знам дали само на мен така ми се струва или си е така, но формацията ни е безумно рискова. По принцип при всички формации с трима отзад защитниците са *централни* и играят в линия, а при нас Сашо и Мишо играят като типични халф-бекове -- поне единия от двамата винаги е в полето на противника или е много встрани към тъча, където трябва да е класическия халф-бек... Така, най-вече комбинирано с четиримата вътрешни полузащитници и крилата, получаваме чудовищен превес в средата на терена, където мачкаме, особено ако вдигнем скоростта. Но при контраатаки и един по-бърз и тактически по-грамотен противник сме на пангара. Интересно ми е как ще се развие тази тъй странна Кольова идея по-нататък.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 03 ное 2014 00:11

Betchualeng Arnaikem написа:Сега въпроса е колко време Морето ще продължи така. Би било забавно не само да влязат в шестицата ами и да започнат да тровят кандидатите за титла в нея :D

Нали? :)
Като бях на гостуването ни в Разград се опитах безуспешно да убедя няколко фена на Лудогорец, че за тях е далеч по-изгодно Черно море да е в първата шестица, защото е почти сигурно, че ще вземем точки на ЦСКА (поне е далеч по-вероятно ние да го направим отколкото Берое, Ботев или Локо Сф). Уви, съгласиха се с мен, но не ни искат там, за да не вземем и от тях точки ;)

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 03 ное 2014 00:23

yavorescu написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Сега въпроса е колко време Морето ще продължи така. Би било забавно не само да влязат в шестицата ами и да започнат да тровят кандидатите за титла в нея :D

Нали? :)
Като бях на гостуването ни в Разград се опитах безуспешно да убедя няколко фена на Лудогорец, че за тях е далеч по-изгодно Черно море да е в първата шестица, защото е почти сигурно, че ще вземем точки на ЦСКА (поне е далеч по-вероятно ние да го направим отколкото Берое, Ботев или Локо Сф). Уви, съгласиха се с мен, но не ни искат там, за да не вземем и от тях точки ;)

Е виж са, аз хем искам боеспособен отбор в челната шестица, хем не искам на нас да ни взимате точки (ако се доберем до нея). Но ще е тъпо ако в първата половина са лесни противници, пък и не пасва на идеята на плейофите.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Черно море”