modor написа:Stahlgewitter написа:Форца ЛЕВСКИ!
Форца!
Най-после и слънцето да се покаже
E сега ше ви пусна облаци!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
modor написа:Stahlgewitter написа:Форца ЛЕВСКИ!
Форца!
Най-после и слънцето да се покаже
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
0007 написа:Днес Манчестър ще бъде червен !
ЕМИЛ написа:Трокадере , преди една седмица ме изяде заради разни честиткиЕто ,че дойде времето да ти честитя точката срещу Славия
Няма купа , няма титла само червеникава тишинаааааа![]()
![]()
Paul Scholes написа:ЕМИЛ написа:Трокадере , преди една седмица ме изяде заради разни честиткиЕто ,че дойде времето да ти честитя точката срещу Славия
![]()
Емиле, трокадеро не е фен на ЦСКА мога да ти кажа, щото аз го познавам по-добре от тебе. Това че ви плюе отбора, не означава автоматично че е фен на ЦСКА. WOW....
Paul Scholes написа:Емиле, трокадеро не е фен на ЦСКА мога да ти кажа, щото аз го познавам по-добре от тебе. Това че ви плюе отбора, не означава автоматично че е фен на ЦСКА. WOW....
trokadero_ написа:Paul Scholes написа:ЕМИЛ написа:Трокадере , преди една седмица ме изяде заради разни честиткиЕто ,че дойде времето да ти честитя точката срещу Славия
![]()
Емиле, трокадеро не е фен на ЦСКА мога да ти кажа, щото аз го познавам по-добре от тебе. Това че ви плюе отбора, не означава автоматично че е фен на ЦСКА. WOW....
Как да се усети Емил ми кажи![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта