Локомотив - Левски, да бъде или да не бъде. Железните ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Локомотив - Левски, да бъде или да не бъде. Железните ...

Мнениеот Eminem » 01 ное 2014 19:21

Демба_Ба написа:
Да се връща Лафчис. С малко пари правеше чудеса- поне 4 отбора бяха с по-голям бюджет от нас тогава а ги газехме жестоко. При всички положения тоя мач с Локото ще отприщи лавината, защото почти сигурно ще паднем, и тогава вече никой и нищо няма да спаси Тодор...а и да бием пак няма измъкване- Тодор си отива, това е положението, стига толкова.

Кой ти плаща ?

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 01 ное 2014 20:38

angelco77 написа:3:0 за Локо, поздрави на Фланкера и дано има повод за радост след мача. ;)
Сините...е те са ясни... :lol: :mrgreen:

Еее,благодаря приятелю! :)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 02 ное 2014 08:18

Абе незнам, ама съм сигурен в едно: И да паднем и да бием... Живота продължава,все пак!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 02 ное 2014 12:01

trokadero_ написа:Фланкер - успех днеска ;)

Благодаря и на теб,човече!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Позорът в Надежда!

Мнениеот FLANKER » 02 ное 2014 14:53

Тръгнах си 7 мин. преди краят ,защото не издържах тази гавра с футбола.Да ме прощават всички, но това,което видях на стадион Локомотив беше всичко друго, но не и футбол ,а една гавра с привържениците и на двата отбора.А и с всички останали! Това беше едно зле представено театро.Срам ме и от Левски и от Локомотив!Агонията продължава.Гигов ,Батков и "сие" вън!!!
П.П.Още веднъж се извинявам на колегите от всички отбори ,но този път чашата наистина преля!
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Позорът в Надежда!

Мнениеот ros » 02 ное 2014 14:56

Какво намекваш?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 02 ное 2014 14:57

Това ли измисли? Театро? Мачът беше отвратително грозен, но никакво театро нямаше. Намери си друго оправдание.

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 02 ное 2014 15:02

Да не бъркаме, толкова си можем, с театро. Грозен мач, на лош терен, с посредствени футболисти от двете страни. Феновете на Локото трябва наистина да са по-ядосани, тъй като нищо не показаха, ама с оглед на досегашното представяне на отбора, трябва и донякъде да са доволни, тъй като тази година е първата от бая време, където Локото има шанс да не мишкува във втората половина на таблицата.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 02 ное 2014 15:03

ros написа:Какво намекваш?

Ами намеква, че Локото не се и напънаха , както между другото го видяхме и много други хора . Дали Батков така не си спасява кожата :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Локо София”