XIV кръг: ЦСКА - Славия 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Re: XIV кръг: ЦСКА - Славия 0:0

Мнениеот paro24 » 01 ное 2014 22:57

Голяма драма ЦСКА направили равен с опълченците от Славия, които накрая можеше и да бият между другото и нямаше да е изненада. Просто е по-лесно да се защитаваш, а отборът на ЦСКА е на 3 месеца и малко му е трудно срещу затворени отбори, въпреки това пак имаха доста положения и можеха да бият. Хубавото е, че има такива отобори като Славия да се хвърлят на всеки, въпроса е ако са взели премия от Лудогорец с какви очи ще излезна на овча купел срещу тях, а радостта им от точката води до тези заключения, че са им обещани премии, иначе е просто една точка в борбата за оставане в групата, което е странно предвид играчите, които притежават. Мисълта ми е, че има такива мачове дори Барса падна днес от Селта след 4-5 греди затова футбола е интересен.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 ное 2014 22:58

Viktor4o_Rs написа:Ще се постарая да пиша, без да провокирам. Та - вие сериозно ли смятате, че ще станете шампиони :lol: :lol: :shock: С тези игри, с тези играчи, как го виждате да преборите Лудогорец, който ви спуква от бой всеки път ? Отсега го виждам как ще се оправдавате - с конспирации, как Домуса плащал на другите, бла-бла-бла. А що не вземете поне един път в живота ви да ги биете Лудогорец, а ? Славия ги е била преди, Левски ги би, Ловеч ги би, само вие падате дежурно от тях. Бийте ги и тогава имайте някакви претенции.

Иначе за мача - резонен хикс. Можехме и да паднем, можехме и да бием, не сме в добро състояние, имаме много контузени, така че аз лично съм доволен на точката. На поредната простотия как Домусчиев ни плащал - май забравихте, че Славия взе точка на Лудогорец в Разград :roll: Ама това май не кореспондира много с конспиративните ви теории. А на хърватския келеш Кукоч, на който много се кефите в момента - ще ви се изсере в лицето в някой твърде неподходящ момент, защото е простак и посредствен футболист и тогава ще го запсувате яко, ама ще е късно.

И последно, може и да ви подразни, но не ми пука. 100 пъти по-добре за България е да стане шампион Лудогорец, а не вие. Със Стойчо ще отпаднете и от шампиона на Гибралтар.

Не само бедната,стара продажна Славия взима пари от Домуса. И ти.
Как може да твърдиш,че ЦСКА ще отпадне от шампиона на Гибралтар,а Лудогорец-не,при положене,че мачовете ще са еветуално чак след година.
Гушите яко от Домуса маа му стара. Онуй магаре Петков се радва като че ли са наравили равен с Барселона. Или са станали шампиони.
Не харесвам Стойчо и ЦСКА. Но мразя Лудогорец и Домуса. Мразя и продажната Славия начело с Венци Дебелия.
И докато ние се лаем по форумите,тия хубавци въртят едни пари помежду си.
И кво като Славия взе точка в Разград ??? Толкова ли се радвахте ??? Едва ли.
Пак казвам,кой как ще се представи е ЕКТ е рано да се предполага. Представи си,че няма ЦСКА или Лудогорец. Представи си,че не се паднат с шампиона на Гибралтар. ;)
Честит празник !!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 ное 2014 22:58

Viktor4o_Rs написа:
Udoji90 написа:Това за шампиона на Гибралтар е тъпо - във втора тема го пишеш вече и си е все така тъпо. Иначе да, по-вероятно е "Лудогорец" да станат шампиони, отколкото ние - и преди този мач смятах така, и сега го смятам. И да не успеем да ги бием, теоретично пак можем да сме първи, ако поне спрем да падаме от тях, но и така ще е трудно. За Кукоч също съм съгласен - качества има, но характерът му е адски проблематичен - нещо като Бандаловски, ако не и по-зле.

Защо да е тъпо, Зимбру и Мура какви са? Забележи, аз не казвам че ЦСКА ще отпадне от такива отбори, аз казвам ЦСКА със Стойчо - защото Стойчо вирее само тук. Може и 10 пъти подред да биете Левски, но в Европа бързо го разкриват.

Е, хайде сега, Зимбру и Мура са си слаби (особено Мура - Зимбру и след нас направиха добри резултати), ама с Гибралтар прекалено се изхвърли. Все едно, не беше това акцентът в мнението ми и няма да дълбая в тази посока, за да не останеш с впечатление, че се заяждам. С другото, което написа в предишния си коментар, се съгласявам.
Последна промяна от Udoji90 на 01 ное 2014 23:14, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 ное 2014 23:10

subzero написа:
Viktor4o_Rs написа:Ще се постарая да пиша, без да провокирам. Та - вие сериозно ли смятате, че ще станете шампиони :lol: :lol: :shock: С тези игри, с тези играчи, как го виждате да преборите Лудогорец, който ви спуква от бой всеки път ? Отсега го виждам как ще се оправдавате - с конспирации, как Домуса плащал на другите, бла-бла-бла. А що не вземете поне един път в живота ви да ги биете Лудогорец, а ? Славия ги е била преди, Левски ги би, Ловеч ги би, само вие падате дежурно от тях. Бийте ги и тогава имайте някакви претенции.

Иначе за мача - резонен хикс. Можехме и да паднем, можехме и да бием, не сме в добро състояние, имаме много контузени, така че аз лично съм доволен на точката. На поредната простотия как Домусчиев ни плащал - май забравихте, че Славия взе точка на Лудогорец в Разград :roll: Ама това май не кореспондира много с конспиративните ви теории. А на хърватския келеш Кукоч, на който много се кефите в момента - ще ви се изсере в лицето в някой твърде неподходящ момент, защото е простак и посредствен футболист и тогава ще го запсувате яко, ама ще е късно.

И последно, може и да ви подразни, но не ми пука. 100 пъти по-добре за България е да стане шампион Лудогорец, а не вие. Със Стойчо ще отпаднете и от шампиона на Гибралтар.

Не само бедната,стара продажна Славия взима пари от Домуса. И ти.
Как може да твърдиш,че ЦСКА ще отпадне от шампиона на Гибралтар,а Лудогорец-не,при положене,че мачовете ще са еветуално чак след година.
Гушите яко от Домуса маа му стара. Онуй магаре Петков се радва като че ли са наравили равен с Барселона. Или са станали шампиони.
Не харесвам Стойчо и ЦСКА. Но мразя Лудогорец и Домуса. Мразя и продажната Славия начело с Венци Дебелия.
И докато ние се лаем по форумите,тия хубавци въртят едни пари помежду си.
И кво като Славия взе точка в Разград ??? Толкова ли се радвахте ??? Едва ли.
Пак казвам,кой как ще се представи е ЕКТ е рано да се предполага. Представи си,че няма ЦСКА или Лудогорец. Представи си,че не се паднат с шампиона на Гибралтар. ;)
Честит празник !!!

Гушим пари от Лудогорец, обаче им взехме точка там - доста умно :lol: :lol: :lol: А аз лично чакам ей сега банковия превод от Домуса, ша знайш :mrgreen:
Изображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 ное 2014 23:20

delqnski47 написа:

Мнението ти е повече от перфектно.Кратко,точно и ясно.Не знам кво пречи на останалите потребители да пишат такива нормални коментари без тъпаци,говеда и прасета...Както и да е.

Радващото е,че има такива мнения,но са малко на брой.Повечето,ако не мислиш като тях не си истински фен на любимия отбор.Не,че могат да ме засегнат,но "зацапват"

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 01 ное 2014 23:30

Днес трябваше и да паднат ЦСКА! Омръзна ми да ревете всеки път като вдовица за *УЙ .Шампиони нямам как да станете в следващите поне 5-10 год. Докато не станете нормален отбор с нормални собственици и нормални фенове.Не на последно място и с нормален стадион!
Последна промяна от delqnski47 на 02 ное 2014 00:41, променено общо 1 път.
Причина: ЦСКА се пише с ГЛАВНИ БУКВИ.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

haha

Мнениеот haha » 01 ное 2014 23:32

Сега прочетох темата и искрено се посмях, благодаря ви за доброто настроение. :lol:
Субзеро, на мен Домуса също ми плаща. Дано Каузата да бие ЦСКА, ще си струва само заради коментарите тук.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 ное 2014 23:36

haha написа:Сега прочетох темата и искрено се посмях, благодаря ви за доброто настроение. :lol:
Субзеро, на мен Домуса също ми плаща. Дано Каузата да бие ЦСКА, ще си струва само заради коментарите тук.

Ама няма лошо да ви плаща.
Само не се правете на "неутрални" фенове.
Викторчо. Гушите пари,да. Когато е нужно. Ако се наложи ще гушните и да паднете. Не се прави,че не знаеш.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

haha

Мнениеот haha » 01 ное 2014 23:57

Бях неутрален, но парите на Домуса (с които си купих кренвирши) ме направиха "зелен". Жалко само, че закъснява с последното си плащане към мен.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 02 ное 2014 00:03

Аз не знам кой е казал, че ние ше сме шампиони.. Няма такова нещо, толкова много има мачове да се изиграят.. Пълни глупости са това.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “ЦСКА”