Стига мустаката демагогия!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Синя България скочи срещу Тодор Батков
7 години ми стигат да гледам този долен човек,който е доказал,че не милее за Левски.

[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Колеги, стягайте си отбора и искам да има силен Левски! Аз като заклет фен на ЦСКА Сф не искам сините да са в това състояние, жалко ще бъде ако вечното дерби загуби емоцията и блясъка си. За мен мачовете в Европа и дербито с Левски са най-интерсните мачове през годината! Жал ми е за сините фенове, добра агитка са и не заслужават такъв Левски..
- Долно уйно
- Контакти:
Защо Левски и ЦСКА са зле? - прочетете вчерашния брой на "Индипендънт"
Относно Батков и неговото махане от Левски, това ще се случи, но е много важно кой ще е човека след него който ще дърпа конците и дава парите, тъй като няма нищо по-страшно от неизвестността.
Относно Батков и неговото махане от Левски, това ще се случи, но е много важно кой ще е човека след него който ще дърпа конците и дава парите, тъй като няма нищо по-страшно от неизвестността.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
memnto написа:И да речем, че агент Тара си тръгне. После какво?![]()
Хващате се за палците и?![]()
Феновете на титлите ще чакат някой паралия да поеме отбора и да сме сред лидерите. Аз лично ще бъда доволен да се намерят финанси за истинско нормално достойно съществуване на нормален футболен отбор. Без тоя хаос, без отбора да е командван от кой знае кого, без тото без примадони на терена и дебили в ръководството, без шуробаджанащина. Това ми стига като за начало, Левски без титли няма да умре.. и няма да е винаги така.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Да 55% , така че Синя България не е единодушна, ами тъкмо напротив !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Аз също съм на мнение, че трябва да го продаде.Обаче си задавам въпроса на кого?Нали за да има сделка трябват 2 субекта-продавач и КУПУВАЧ.И ако сметнем че първият е налице ,къде е втория.Кой е той?Или ако има такъв какво чака!
За мен е ясно едно-ако има такъв човек то той няма да е българин.А какво ще стане ,ако след като го купи ,резултатите на отбора не се по-добри от сегашните?Дали същите тези(и аз включително) които сме сега за продажбата на отбора няма да поискаме ОТНОВО друг собственик.разбира се това са догадки и докато не се случи само ще размишляваме.Но за мен е важен въпроса -на кого и кога ще го продаде Батков.Бихме ли се примирили ако новият собственик се казва например Митал или брат му от Индия?аз лично -не,предпочитам си Батков.Или пък ако има в България човек който го иска ,защо до сега не се е появил и не каже -да аз го искам, но Батков не го дава.
И още един въпрос за разсъждение искам да задам-защо ли Херо не иска за нищо на света да поеме отбора преди Нова година.Дали знае че тогава ще има нов собственик?Дали пък така търси възможност за оправдание в края на шампионата.Какъв е смисъла от идването му тогава?След нова година може да случи така, че с него да се борим наистина единственно за оставане в А група.Дотогава има вероятност да сме отпаднали от купата,да сме на 10-15 т. след 3-то място даващо право на участие в Европа.какво ще прави тогава Херо.Или пак ще обиграваме отбор за следващата година.Ами то тогава може и да няма такъв отбор,както са тръгнали нещата.Дано да греша в тези неща,дано не съм прав.Странно ми е обаче защо никои не задава въпрос за Херо.
и за финал само да кажа -САМО ЛЕВСКИ.
За мен е ясно едно-ако има такъв човек то той няма да е българин.А какво ще стане ,ако след като го купи ,резултатите на отбора не се по-добри от сегашните?Дали същите тези(и аз включително) които сме сега за продажбата на отбора няма да поискаме ОТНОВО друг собственик.разбира се това са догадки и докато не се случи само ще размишляваме.Но за мен е важен въпроса -на кого и кога ще го продаде Батков.Бихме ли се примирили ако новият собственик се казва например Митал или брат му от Индия?аз лично -не,предпочитам си Батков.Или пък ако има в България човек който го иска ,защо до сега не се е появил и не каже -да аз го искам, но Батков не го дава.
И още един въпрос за разсъждение искам да задам-защо ли Херо не иска за нищо на света да поеме отбора преди Нова година.Дали знае че тогава ще има нов собственик?Дали пък така търси възможност за оправдание в края на шампионата.Какъв е смисъла от идването му тогава?След нова година може да случи така, че с него да се борим наистина единственно за оставане в А група.Дотогава има вероятност да сме отпаднали от купата,да сме на 10-15 т. след 3-то място даващо право на участие в Европа.какво ще прави тогава Херо.Или пак ще обиграваме отбор за следващата година.Ами то тогава може и да няма такъв отбор,както са тръгнали нещата.Дано да греша в тези неща,дано не съм прав.Странно ми е обаче защо никои не задава въпрос за Херо.
и за финал само да кажа -САМО ЛЕВСКИ.
батков вън

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Гонзо заяви: „Естествено, че това, което се случва с феновете и собственика влияе на играчите. Мисля, че Тодор Батков е направил много за клуба и не заслужава такова отношение“.
- Red Warrior
- Контакти:
Батков: Няма да позволя да ми извиват ръцете!
Собственикът на Левски Тодор Батков проговори пред Нова телевизия за ситуацията в клуба след двете поредни поражения от ЦСКА във вечното дерби и от Монтана в 1/8-финалите за Купата на страната. Босът на „сините” заяви, че няма да се поддаде на външния натиск, който му се оказва от фенове и организации да продаде отбора.
Реакцията на шефа на Левски, както и пълното интервю, можете да чуете в емисията по телевизия „Нова Спорт” от 21 часа.
„Ако още малко феновете ми лазят по нервите, всичките тези пусти акции ще им ги връча. Вече има прецедент в българския футбол. Доколкото знам Локомотив Пд е така. Вече така 11 години - много ми дойде, а и преди това още 5“, заяви Тодор Батков.
„Говорим за отбор на народа, ето... да не е само лозунги и глоби. Доста сериозно излизане от джоба. Всичко има някакъв предел, ще дам пресконференция.“
„Престанете да ми ходите по главата“, обърна се отново към феновете Тодор Батков.
"gong.bg"
Прав е г-н Батков. То бива, бива неблагодарност от сините фенове, но чак пък толкова. Никакво уважение към човека, който ги накара да мИчтаят.
Реакцията на шефа на Левски, както и пълното интервю, можете да чуете в емисията по телевизия „Нова Спорт” от 21 часа.
„Ако още малко феновете ми лазят по нервите, всичките тези пусти акции ще им ги връча. Вече има прецедент в българския футбол. Доколкото знам Локомотив Пд е така. Вече така 11 години - много ми дойде, а и преди това още 5“, заяви Тодор Батков.
„Говорим за отбор на народа, ето... да не е само лозунги и глоби. Доста сериозно излизане от джоба. Всичко има някакъв предел, ще дам пресконференция.“
„Престанете да ми ходите по главата“, обърна се отново към феновете Тодор Батков.
"gong.bg"
Прав е г-н Батков. То бива, бива неблагодарност от сините фенове, но чак пък толкова. Никакво уважение към човека, който ги накара да мИчтаят.
Последна промяна от Red Warrior на 02 ное 2014 20:06, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
- Контакти:
Re: Батков: Няма да позволя да ми извиват ръцете!
Ей ся гледах интервюто на Батков, беше се направил на мотика

[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]