Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Esi » 01 ное 2014 13:28

Изображение
Въпрос:Има ли шанс да се случи такова правителство? / на десните партии в Бг/

Мосю Дол:"Ще бъда много искрен с вас. Аз съм човек от село, винаги съм искрен. Тази сутрин, след срещите си, бях изключително приятно изненадан колко отговорни са всички партии, с които се видях. Те осъзнават, че ако не се намери решение, България ще се постави в трудна ситуация, в импас. И мисля това за всички партии, с които се видях.

Колкото до мосю Дол и г-жа Фандъкова: председателя на ЕНП макар и от село си е франсе и с правилна ориентация, докато за този на ПЕС си говори, че е друга работа! ;)
Изображение

haha

Мнениеот haha » 01 ное 2014 14:18

Балкански Орел написа:Абе дунаве, ти да не си платен бе ? Имам чувството, че каквото и да направи твоя вожд или приятелите му ще го сметнеш за нормално.
То бива, бива, ама тва твоето не е добре.

Предполагам, че участва по някакъв начин в структури на ГЕРБ и затова така пламенно брани неговия БогоБойко.

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 ное 2014 16:18

THE G.A.M.E написа:Добре, бе пичове, какво сте очаквали да направи Фъндъкова, след като е усетила тоя "жест" ?
Да отвърти един шамар ли ?

Да се сетим преди години, какво направи Буш-Младши, на една среща на НАТО.
Направи масаж на Меркел, като от клиповете ясно се виждаше, колко е изненадана и гледаше възможно най-тъпо, преди да се усмихне глупаво.
Говорим за жената, която управлява 3-тата сила в света ( приемаме, че САЩ и Русия са 1-вите две ) ... И какво да направи, че тоя селяк се държи селски ?

Ясно е, че прасето ( франсето ) ... С това пускане на ръка, е погазил всички норми на дипломацията, но какво искате да направи кметицата ? :roll:

Според мен, тук отношение трябва да вземе съпруга и ( не знам дали е омъжена, но предполагам, че е ) ... Аз ако бях на негово място, щях да пусна изявление, което да стигне до френските медии.
Нещо от сорта на - "Следващият път, който опипа жена ми, трябва да е готов, да му извадя езика през гърлото и ще му виси вместо вратовръзка".
Мисля, прасето ( добре де, франсето ) ... Ще схване намека !

Ами кметицата може да го пита дали на дърти години се интересува най-сетне от жени. Не че ние ще разберем ама дядката повече никога няма да повтори тоя номер с нея :D

Трика е, че в такива моменти тези хора се чудят как да реагират без да стане скандал. Нещо като случая с Меркел.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 01 ное 2014 18:09

Че е гаф, гаф е, но при такива случаи "жертвите" на гафа запазват самообладание и такъв е случая с Фандъкова, съвсем нормално поведение от нейна страна. Споменахте и за случая с Буш и Меркел, а аз си спомням случая с Елцин, който ощипа секретарката си по време на заседание в Кремъл, като тя също запази самообладание, въпреки първоначалната си изненада.

Ето компилация от гафовете на Елцин.

http://vbox7.com/play:32959b43cd

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 01 ное 2014 18:27

v.r.s. написа:Че е гаф, гаф е, но при такива случаи "жертвите" на гафа запазват самообладание и такъв е случая с Фандъкова, съвсем нормално поведение от нейна страна. Споменахте и за случая с Буш и Меркел, а аз си спомням случая с Елцин, който ощипа секретарката си по време на заседание в Кремъл, като тя също запази самообладание, въпреки първоначалната си изненада.

То е гаф,че Елцин изобщо беше президент на Русия!Иначе компилацията е много добра! :)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 01 ное 2014 18:33

FLANKER написа:
v.r.s. написа:Че е гаф, гаф е, но при такива случаи "жертвите" на гафа запазват самообладание и такъв е случая с Фандъкова, съвсем нормално поведение от нейна страна. Споменахте и за случая с Буш и Меркел, а аз си спомням случая с Елцин, който ощипа секретарката си по време на заседание в Кремъл, като тя също запази самообладание, въпреки първоначалната си изненада.

То е гаф,че Елцин изобщо беше президент на Русия!Иначе компилацията е много добра! :)

Напълно съм съгласен с теб, той допринесе много за разпада и отслабването на Русия, както и за допускането на чеченският терор и жертвите му.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 01 ное 2014 18:34

v.r.s. написа:
FLANKER написа:

Напълно съм съгласен с теб, той допринесе много за разпада и отслабването на Русия, както и за допускането на чеченският терор и жертвите му.

Така е ,колега!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 01 ное 2014 19:50

Искат спешно свикване на Съвета по сигурността към Министерския съвет заради информациите, че поне 40 българи се сражават на страната на терористите от „Ислямска държава", предава Нова телевизия.

През седмицата първо Нова телевизия съобщи за разузнавателните данни на български и партньорски служби.

Днес министърът на отбраната поиска правителството да анализира опасността за националната ни сигурност.

"Най-голямата заплаха е, ако не помним историята и не поддържаме армията си такава, че да може винаги да ни защити. Надявам се, че правителството има достатъчно капацитет да анализира и да реагира на всеки възможен риск и заплаха", заяви служебният министър на отбраната Велизар Шаламанов.

Източник: NovaNews.bg
Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 ное 2014 20:18

FLANKER написа:Искат спешно свикване на Съвета по сигурността към Министерския съвет заради информациите, че поне 40 българи се сражават на страната на терористите от „Ислямска държава", предава Нова телевизия.

През седмицата първо Нова телевизия съобщи за разузнавателните данни на български и партньорски служби.

Днес министърът на отбраната поиска правителството да анализира опасността за националната ни сигурност.

"Най-голямата заплаха е, ако не помним историята и не поддържаме армията си такава, че да може винаги да ни защити. Надявам се, че правителството има достатъчно капацитет да анализира и да реагира на всеки възможен риск и заплаха", заяви служебният министър на отбраната Велизар Шаламанов.

И какво точно ще направи Съвета за сигурност към МС, ще отиде да прибере българите ли?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 01 ное 2014 20:28

Betchualeng Arnaikem написа:
FLANKER написа:Искат спешно свикване на Съвета по сигурността към Министерския съвет заради информациите, че поне 40 българи се сражават на страната на терористите от „Ислямска държава", предава Нова телевизия.

И какво точно ще направи Съвета за сигурност към МС, ще отиде да прибере българите ли?

Е,а де! ? :? Тия направо се излагат.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”