Васко Василев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kishe
Контакти:

Васко Василев

Мнениеот kishe » 05 дек 2009 21:04

още ли има хора който смятат че има място в отбора за мен той е напълно безполезен по ред причини.първа и основано е некадърен футболист заради който загубихме днес точки а и в много други мачове ме е докарвал до инфарктно състояние.второ не застана срещу селкия нито за миг като другите футболисти който напуснаха миналалото лято например а разправяше че имал договор още за година,та те другите нямаха договори койо напуснаха.и трето много от хората от трибуна изток едвали не го възхваляват а той не е изиграл дори и един запомнящ се мач ама вижте бил ботивист до дъното на душата си ми то и аз съм ботевист не по малко от него и това значили че и аз имам място в отбора макар да съм 100 кила.да си сменя професията според мен афектиран съм защото неможе на 10 секунда от смяната и да го надбягат и да вкарат такъв елементарен гол днес тези дето бяхме на стадиона всички бяхме на мнение че няма място в отбора ама май това мнение се разминава с тези от форумите
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Васко Василев

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 05 дек 2009 21:21

Твърдо подкрепям твоето мнение. Васко има място на ТИ, но не и на терена.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 05 дек 2009 21:24

+1 Не че е толкова належащ проблем.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 05 дек 2009 21:33

за Васко всичко е ясно... голям фен, слаб играч. Твърда резерва... ама на, Пичонито се е объркал нещо...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 05 дек 2009 21:36

Василев по-скоро е фен на Ботев отколкото играч :lol:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 05 дек 2009 21:56

Не го режете така. Щом Пичиони го е пуснал, не е само защото е голям фен на Ботев. В противен случай повечето от нас трябваше да имат съобщения на лична да се явят в понеделник на тренировка. 8-)

Сигурен съм, че българите много ще израснат покрай Пичиони и италианците, стига да стане пустата сделка.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 05 дек 2009 21:59

kishe написа:още ли има хора който смятат че има място в отбора за мен той е напълно безполезен по ред причини.първа и основано е некадърен футболист заради който загубихме днес точки а и в много други мачове ме е докарвал до инфарктно състояние.второ не застана срещу селкия нито за миг като другите футболисти който напуснаха миналалото лято например а разправяше че имал договор още за година,та те другите нямаха договори койо напуснаха.и трето много от хората от трибуна изток едвали не го възхваляват а той не е изиграл дори и един запомнящ се мач ама вижте бил ботивист до дъното на душата си ми то и аз съм ботевист не по малко от него и това значили че и аз имам място в отбора макар да съм 100 кила.да си сменя професията според мен афектиран съм защото неможе на 10 секунда от смяната и да го надбягат и да вкарат такъв елементарен гол днес тези дето бяхме на стадиона всички бяхме на мнение че няма място в отбора ама май това мнение се разминава с тези от форумите
Най-напред се научи да използваш препинателни знаци и след това изказвай "компетентно мнение".
5 пъти прочетох първото изречение, докато ми стане ясно, че това не е първата тема в света, в която футболист пита феновете дали има място за него.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 05 дек 2009 22:06

Васко предпочете да е капитан на една мърша, отколкото да застане срещу Селския.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 05 дек 2009 22:21

Момчета, защо искате от един футболист да прояви морал и да е ангажиран към някаква идея. Нали още от малки ги учат да са "професионалисти": гадни фалове, падания за дуспи, уговорка на мачове и т.н. Погледнете колко от големите футболист са наистина големи мъже.

Хубава е да се разграничи, защо не го харесвате:
1. Защото не подкрепи борбата срещу ДХ-С - да сте чули лоша дума от Морини или някой друг италианец за ДХ-С?
2. Защото не става като футболист - Защо в такъв случай Пичиони го пуска да играе?
3. Заради нещо друго - ... ?

В момента с малки изключения е трудно да се каже с какви точно играчи разполагаме. Нека проведат една нормална подготовка и тогава от само себе си ще отпаднат някои.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
tony1977
Контакти:

Мнениеот tony1977 » 05 дек 2009 22:27

Да, наистина като футболист няма кой знае какви качества, и носи огромна вина днес за втория гол на Пирин, но притежава огромно жълто-черно сърце, което никой друг в отбора го няма .
Това според мен никак не е малко.Нали?
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!

Върни се в “Ботев”